Şimdi Ara

Leonadis.M-uonline (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi benim admin şifresini gondermedin msn den de ses seda çıkmıyo büssürü e-mail gonderdim
    sana karşı şüpem olmaz ama bu işkence server online ben halen online deilim
    admin komutlarınıda ii ce ezberledim enkısa zamanda benimle irtibata gecme dileğiyle

ALLAHAEMANET
  • Ehh PayLasımın Icın saoL
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leonadis

quote:

Orjinalden alıntı: ogulcan_malatya

Arkadasım senin aklın yerindemi Bilmiyorsan yapmıcaksın bu işi anladın mı demissinki exp:10000

oyuna girdim baktım oynadım exp in 10000 le yakından uzaktan alakası yok Bence sen biraz dinle profesyonel birinden yardım al

cok özür dilerim ve saol kardes pek annamıyorum sevrer kurmak dan onun icin özür diledim yanış annama exp hakkında doru söylemişsin şimdi yapdım exp 10 bindir yanışlıkla 1 bin yapmışım 2 gün boyunca bir günü sildim 2 gün boyunca exp 10 bindir herkeze kolay gele ..

ve tekrar söylüyorum kardes cok özür dilerim haklısın hakkını all..

form paylaşım

Ya server açacaksan exp sini falan ayarla öyle aç bu ne şimdilik 1000 , yarın 10000 olacak 2 gün sonra 150x olacak .. Enterasansınız vallaha .. Açıyorsanız herşeyini ayarlar açarsınız exp vs ile de oynamazsınız ..

Hayırlı olsun ayrıca ..

• sitenin data sında problem var
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkol109

sendemi be abi kusura bakma artık kuşku duymaya başladım

kardes sana ben demedimmi ekle beni diye he Tamm ekledin ama sana pm atıyorum yok ..
    siteden pm atıyorum msn ye gel ordakonuşalım yok ..
    ondan sonra geliyorsun bana herkezin ortasında ya abi admin lik şifremiver bi senen icin yazdıklamı oku oke.. ondan sonra gell ve kuşku duymaya başlama kuşkulan ben bana vecap vermeyene deyil admin lik gmlik ..selam bile vermem .. kimse kusurabakma sın..

serevrimde bir degişiklik yaptım....

exp =max
    drop=max
    ve reset başına 5bin poilt geliyor ..
    kundum +1+2+3+4+5 lorenciada satılıyorr ......
    serevr şuanda cok güzell :D ama panhc vermeyi bilmedigim icin ..
    sadecene giriş...
    mu-olym.no-ip.biz yazın lancere ve girin :)

ve sitemde buhttp://mu-olym.no-ip.biz

• senden kuşku duymayı içime hiç bir zaman içime sindirmedim ama 5 e mail attım büssürü foruma cevap verdim senden ses seda çıkmayınca herhal vaz geçdi dedim o bakımdan abi ayrca benim sana cevap vermeme gibi bir lüksüm yok çünkü ben okadar terbiyesiz biri deilim abi dedigim insana saygısızlık yapmam

allaha emanet
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.