Şimdi Ara

lepton sorusu simetride var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar sayfa 563te ki soru değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum ve cevap elektron nötrinosu olmalıymış şıklarda var mıydı?

• aynı soru değil
    ve cevap karşıt nötrino olmalıydı. Çünkü bir tarafta lepton sayısı sıfırdı diğer tarafta da sııfr olması için karşıt bir lepton olması gerekirdi elektronun yanında.
  • lavienblue L kullanıcısına yanıt
    aynı şeyden bahsediyoruz sanırım elektron nötrinosu şıklarda yok sanırım o yüzden karşıt nötrino yazılmış olduğunu düşünüyorum çünkü leptonlarda her aile kendi içinde değerlendiriliyo n ve proton zaten lepton değil elektronu sıfırlayacak olanda karşıt nötrino veya elektron nötrinosu oluyor o zaman doğru mu ?
  • BIRAKIN ŞU SAÇMA KONULARI. MEB KİTABINDAN BU KONUYA BAKAN KESİN YAPARDI, SİMETRİ FALAN HİKAYE!

İnanmayın sırf reklam için alakasız soruları biz bildik diye konuşurlar, halbuki ösym sınavlarının anahtarı MEB KİTABIDIR, başka hiç bir yayın DEĞİL.

İlerleyen tarihlerde taktiklerimi paylaşacağım. YGS 2200 idi, LYS hedef ilk 3 bin. Dersaneye gitmedim, mezunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 21 Haziran 2014; 18:15:20 >
  • elektron nötrinosu +1, karşıt nötrino -1 alınır o nedenle sadece karşıt nötrino olabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirDroid

BIRAKIN ŞU SAÇMA KONULARI. MEB KİTABINDAN BU KONUYA BAKAN KESİN YAPARDI, SİMETRİ FALAN HİKAYE!

İnanmayın sırf reklam için alakasız soruları biz bildik diye konuşurlar, halbuki ösym sınavlarının anahtarı MEB KİTABIDIR, başka hiç bir yayın DEĞİL.

sana göre saçma olabilir burda amaç kimin en azından ne kadar yaptığını öğrenebilmek herhangi bir yayını savunmak değil. ayrıca okulda bile meb kitabı kullanılmıyor artık
  • kardeş tüm kitapda vardı o soru.ben çıkmaz diye bakmadım ama yaptım gene simetride var diye fem tuturmuş olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi matematik sorusu
    17 yıl önce açıldı
    1 biyoloji sorusu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence fazlasıyla yanlış anlaşıldı bu konu sadece soru sabahtan beri tartışılıyor ve cevap hala ortada yok fem yine tutturdu demeye çalışmadım ben
  • gayet genel bi soru hemen her kaynakta olmalı..
  • quote:

BIRAKIN ŞU SAÇMA KONULARI. MEB KİTABINDAN BU KONUYA BAKAN KESİN YAPARDI, SİMETRİ FALAN HİKAYE!

İlerleyen tarihlerde taktiklerimi paylaşacağım. YGS 2200 idi, LYS hedef ilk 3 bin. Dersaneye gitmedim, mezunum.

Bu fen sınavı geçen seneye göre nasıldı hocam.Bana zor geld?

• quote:

Orijinalden alıntı: elaziz_023

quote:

sana göre saçma olabilir burda amaç kimin en azından ne kadar yaptığını öğrenebilmek herhangi bir yayını savunmak değil. ayrıca okulda bile meb kitabı kullanılmıyor artık

İşte hata bu. Okulda meb kitabı kullanılmaması eskiden yaygındı ve şuan bu alışkanlıklardan kurtulmak lazım. Son 3 yıldır çok sıradışı sorular geliyor meb kitabından. Liseliler henüz bunu anlayamaz, kusura bakmayın. LYS 2013'e kolay diyor bazılarınız, bir dahaki nesil 2014 e kolay diyecek falan. Tecrübe etmeden öğrenilmiyor bazı şeyler. Öğretmenlerin çok hatası var ders kitabı noktasında dersanede de okulda da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AirDroid -- 21 Haziran 2014; 18:41:12 >

• AirDroid kullanıcısına yanıt
    ben bu lys nin kolay olduğunu düşünmüyorum açıkçası ilerki nesil de umarım böyle düşünür :) öğretmenler kullanmadığı sürece öğrencinin alışması çok zor ders kitaplarına . özellikle biyoloji ve kimya gerçekten kaliteli olduğunu düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Secxdx

quote:

Bu fen sınavı geçen seneye göre nasıldı hocam.Bana zor geld?

Aslında geçen seneden zor değildi. Bence aynı zorluktaydı. Dediğim gibi, önceki senenin sorularına herkes kolay der, bu her zaman böyle olmuştur. Ama sınava girmek başkadır, orijinal bir soruyu ilk görüşte çözmek başkadır...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.