Arkadaşlar lütfen yardım edin ben leptop almayı düşünüyorum fakat bir türlü karar veremedim şu ürüne kafan takıldı sizce nasıl bi bakarmısınız veya önerebileceğiniz ürün varmı ?
Pavilion DV6-1259DX-OUT HP ............................................... İŞLEMCİ
İşlemci Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHz. 2.0 GHz. 3 MB Cache Bellek P7350 İşlemci RAM
4 Pin i.LINK™ (IEEE1394), 400 Mbps 1 DC in 1 Card Reader 1 Microphone Jack 1 RJ-11 Direct Port 1 RJ-45 Direct Port 1 USB Port 3 VGA 1 Audio out 1 Express Card Slot 1 HDMI 1 TEKNİK DESTEK VE SERVİS
Teknik Destek & Servis 1 Yıl Garanti
Güzel bir ürün bunun ekran kartı kac onu cözemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: pokomon24
Güzel bir ürün bunun ekran kartı kac onu cözemedim.
Ekran kartı çok da performanslı olmayan onboard bir ekran kartı , kaç mb olduğunun bir önemi yok. Performansı idare eder düzeyde. Oyun amaçlı laptop alınacaksa bu ekran kartına sahip makinalardan uzak durmak gerekir...
acer as5739 serilerine bi bak derim acer gercekten iyi oyun oynarken ısınma yok acer fanı cok rahatsız edici dersen unutmaki ısınmamasının tek sebebi surekli calısan fan sayesinde 4gb ram 1gb ekran kartı..........
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme