Şimdi Ara

Leptop cpu'sunu masa üstüne takma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Leptobumdaki i 3 işlemcimi masa üstüne takmak istiyorum böyle bi şansımız varmı yoksa cpu yu bozarmı

• takamazsınız diye biliyorum. notebok ve masaüstü işlemcilerin pin sayısı farklı.
  • Onların işlemcileri farklı hocam arkadaşın dediği gibi takamazsınız.
  • Takmanız mümkün değil. Çünkü Laptopların işlemcileri özel yapımdır. Yani laptop için yapılmıştır. Farklı soket yapısı,farklı çalışma prensibi var laptop işlemcilerinin.
  • Satın,anakartınıza uygun işlemci alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: king_26

Leptobumdaki i 3 işlemcimi masa üstüne takmak istiyorum böyle bi şansımız varmı yoksa cpu yu bozarmı

Ciddi mi sordun bilmiyorum ama laptopu komple kasanın içine koy bence
  • hocam bende tam olarak bunun tersini yapmak istiyorum elimde bir leptop var eski işlemciyi çıkarttım elimde önceki desktoptan kalma bir cpu var onu taktım tam uyuyor ama daha leptopu çalışacak hale getirmedim.sizce çalışırmı yoksa yakmayayım ana kartı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkaya040

hocam bende tam olarak bunun tersini yapmak istiyorum elimde bir leptop var eski işlemciyi çıkarttım elimde önceki desktoptan kalma bir cpu var onu taktım tam uyuyor ama daha leptopu çalışacak hale getirmedim.sizce çalışırmı yoksa yakmayayım ana kartı ?

Kardeş olmuyo heralde konuyu acan bendim baya oldu yukardaki yorumları okuduğuna göre öyle bişey mümkün değil zaten olsa ayrı cpu cıkartmazlardı laptop için heralde
  • diz üstü pcler için üretilen bütün parçalar masa üstü pc lerine göre pin farkılıgı vardır. biraz daha küçük ve farklıdır. işlemciyi çıkartsan bile masa üstü pc anakarta takamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAbutcuREis

diz üstü pcler için üretilen bütün parçalar masa üstü pc lerine göre pin farkılıgı vardır. biraz daha küçük ve farklıdır. işlemciyi çıkartsan bile masa üstü pc anakarta takamazsın

hocam pin sayıları herşey aynı sadece masaüstü için olan cpunun üzerinde bir metal plaka var.
    Neyse taktım bilgisayarı çalışır hale getirdim.ve en son çalıştır düğmesine bastım öylece kaldı açılmadı.d ışık bir yandı gitti sonra.d
    belkide kabloları düzgün bağlamdım ondanda olabilir

• akkaya040 kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 3 Şubat 2023; 14:33:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hams

takılmaz , ama laptopu parçalayarak masaüstü yapabilirsiniz

o nasıl olcak :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.