Klasör açma sesini herkes bilirr , ne zaman bir klasör açsam bu ses hoparlörden çıktıktan 3 4sn sonra pıt diye bir ses çıkıyor kafayı yiycem sinir bozucu! umarım anlatabilmişimdir sorunumu
arkadaşlar benimde garip bi sorunum var.format atmadan evvel ön ve arka jaktan ses alabiliyordum.arka jaka kulaklığı ön jaka ise hoparlörü takıp aynı anda ses alabiliyordum. format attıktan sonra (win7 ultimate x86 işletim sistemi yükledim) ön jaktan ses alamamaya başladım.kablo bağlantılarında bi sorun yok.tekrardan aynı anda ses almak istiyorum.umarım yardımcı olursunuz
quote:
Orijinalden alıntı: Raged
arkadaşlar benimde garip bi sorunum var.format atmadan evvel ön ve arka jaktan ses alabiliyordum.arka jaka kulaklığı ön jaka ise hoparlörü takıp aynı anda ses alabiliyordum. format attıktan sonra (win7 ultimate x86 işletim sistemi yükledim) ön jaktan ses alamamaya başladım.kablo bağlantılarında bi sorun yok.tekrardan aynı anda ses almak istiyorum.umarım yardımcı olursunuz
Yüklediin sistem kaynaklı bir sorun olabilir belki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme