Şimdi Ara

Leptop Karşılaştırması Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni Leptop alıcam araştırma aşamasındayım şu an fakat 2 tane leptop2ı beğendim fakat karar veremedim bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.Ayrıca 2500-2600tl ye kadar başka tavsiye edeceğiniz leptoplar varsa paylaşırsanız sevinirim.

--- hp envy dv6 7200et ----
    --- Samsung NP-550P5C-S02TR ---

Hp'te ısınma sorunu yaşayanlar varmış pek güven vermedi bana. Mühendislik okuyorum dolayısıyla programlarla iç içeyim, oynadığım oyunlarda var ısınması sıkıntı yaratmasın bana.. Birde Hp nin tum ozellıklerı daha yuksek ama cozunurlugu dusuk.. Bu konularda aydınlatırsanız çok sevinirim ilginiz için şimdiden teşekkürler.

• İkisi arasından Samsung'u öneririm.Ekran kartı daha iyi.

15.6" ekranda HD(1366*768) veya HD+(1600*900) çözünürlük tercih edin.Daha yüksek çözünürlükler çizim programlarında sıkıntı yaratıyormuş.

Bunlara alternatif olarak y580 düşünülebilir:

http://www.sadecenotebook.com/Urun/Lenovo-Y580-59-349182-Core-i7-3630-240-Ghz-8-GB-1-TB-2-GB-VGA-156-Win-7-Premium-pmu215828.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 5 Kasım 2012; 19:43:12 >
  • Msi GE70 > 17'' full hd , 2gb gt650m vs.
  • Epica teşekkür ederim tavsiyelerin için..
    E' hocam açıkcası ben bu markayı daha önce duymuştum ama kullanmadım çevremde kullananda olmadı pek. Anladığım kadarıyla oyuna son derece yatkın teknik özelliklerininde hepsi üst seviye fakat bu pc hakkında hiçbir bilgim yok biraz aydınlatabilirmisin? Mesela teknik servis desteği, ısınması, autocad matlab java gıbı programlara yatkınlığı vs..
  • Ürünün donanımı hem oyun hem de çizim vs. gibi ağır programlar için yeterli seviye de. Soğutmasına iyi deniliyor. Kasa kalitesi , teknik servis , soğutma vs. gibi konular hakkında kullanıcı forumundan daha detaylı şekilde bilgi edinebilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_62358708/mpage_58/key_/tm.htm
  • Çok Teşekkür Ederim Dostum. Arkadaşlar başka tavsiyesi olan var mı ?
  • Bu fiyat aralığında en çok önerilen ürünler bunlar. Arkadaş yukarda diğerlerini de yazmış zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.