Şimdi Ara

Letgo Araç Satım ilani (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
18.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okumadan, anlamadan sozlesmeleri imzalayip sonra vay efendim hirsiz ..
  • Sahibinden'de her türlü insan denk geliyor, ama yine de ürünü ederinde satıyorsun (Piyasası belli). Letgo'ya gelince koyacağım ürünün fiyatını şaşırıyorum. Letgo'ya sadece sohbet etmek isteyen, kafası karışan, ürünü alacakken ederini düşünmeyip fiyatı düşüren, daha neler neler... 1000tl ederi olan malı ilana koyuyorum adam bana 500tl olurmu diyor, pazarlık sünnettir diyor. Adamla yarım saat pazarlık yaptık, baktım susmuyo engelledim. Sonra aklıma okulda 50krş isteyenler geliyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katxoy

Letgo ile hiç bir şey satılmaz çünkü saçma sapan bir platform orası, her an bir dolandırıcıya denk gelirsiniz ve ya 5 liralık ürün’e 20 kuruş fiyat vermeye çalışırlar, ellerinden gelse “bedava ver” diyenlerin olduğu bir yer. Orada değil araba satmak, ilan açılmaya bile yorulmayacak bir yer
    letgo uzerinden 120 bin tl lik malzeme sattim 2 yil once. pazarlik yapmaya calisan oldu, hatta yuklu alim yapan bir kisi icin %5 indirim de yaptim . ancak sacma teklif gelmedi hic . acik pazarin olayi odur . adam dogrudan yazilan fiyatin yarisindan pazarliga girer. kabullenmek gerekiyor .
  • Letgo'nun şu yanı güzel;
    Ürünün ederini düşünmeyip ucuza satanlar var.
    Ürünü anlaşıp elden alıyorsun.

• Promosyon aldın parayı verdin.
    1 ay sonra ne olduda bir daha para çekti güncelledin mi ne yaptın
    Sahibinden asiri pahalandi diye herkes oradan kaciyor.
    Letgo bedava diye kullaniliyordu sondan paraliya dondu ve işi bitti
    Sahibinden gerçek satıcı
    Letgo boş ölücü , alsatçı dolu.
    Ürün satamazsınız boşa uğraşmayin.

• Bu tarz sitelerde daima abonelik yenilemekle değil iptalle uğraşırsınız ltgoya özel bir durum değil, kaldı ki yukarda bir arkadaş doping sayfasının görüntüsünü eklemiş.

Gelelim araba olayına letgoda hangi araca denk geldiysem aşırı pahalı geçen biri corsa swing için aynı yılın jaguarından yüksek fiyat yazmıştı 2001 e 37 mi 40bin mi neydi
    ha çok araba aramışlığım yok sadece ana sayfaya düşenlerden hangi araba ilanına denk gelsem aynısının sahibinden ilanından yüksek hemde bayağı yüksek
  • Arkadaşlarda yazmış zatende 750 liraya notebook koyuyorsun saçma sapan rakam teklif ediyorlar.Ölücünün profiline bakıyorsun miladdan kalma sorunlu Laptopa 600 lira yazmış.
    Demem o ki letgoda araba falan satılmaz. Gerçek araba sitelerine ve çevrene yatacaksın haberi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Letgo dan araba mı satılırmış yav üç kuruş parası olmayanlar üşüşür çöpleriyle takas etmek isterler canın sıkılır moralin bozulur üzülürsün yamaha motosikletler
    Msi gaminbooklar kahve makineleri neler neler koydum yok fiyatına gene de satılamadı gördüğüm en kötü ticari ahlaksızlıklarla dolu bir app rezilin de rezili en dibidir sadede

gelirsek letgodaki sözleşmeyi oku ürünü öne çıkarma satın almışsın
    Sürekli otomatik yenileme vardır belki onu kapatmalısın kredi kartının mobiline girip sanal kart oluşturup yapacağın alışveriş kadar limit belirlemen diğer alışveirşlerin için faydalı olacak istenmeyen saçma sapan otomatik ödemelerden kurtulmuş olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 26 Ocak 2020; 1:57:38 >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    sana iyi gene bana telefona karşı ayakkabı teklif ettiler.

• Fuhre kullanıcısına yanıt
    sanal kartım limit oluiturup battle netten oyun aldım, 2 defa çekim yapmışlar. üstelik sanal kart limiti olmadığı ilk alışverişten sonra internete kapalı olduğı halde. nasıl oldu bilmiyom ama ulaşıp düzelttirdim. güvenilmiyor hiçbir şeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Musty86

Letgoda müşteri hizmetleri olmayabilir. Çoğu şey kodlamayla falan yapılmış. Buna dikkat etmek gerek tabi.

Gelelim letgodan arabamı satılırcılara! Evet satılır. Ben son arabamı letgodan sattım, bir aracımı da letgodan aldım. Sattığım aracı ilk gelen aldı mesela. Aldığım aracıda gittim ilandan anladım temiz olduğunu akşam gördüm kapora verdim ertesi gün aldım.

İnsanları yavaş yavaş tanıyacaksınız. Kimine cevap bile atılmaz. Misal 20bin e araba koydunuz. Bisiklet motor takası isteyen, cep telefonu üstüne nakit 3-5 vereyimciler ve 20binlik araca 13bin vereyimcilere cevap atılmaz. 8-10bin teklif edenleri saymıyom bile. Lan araba bu yarı yarıya pazarlık mı olur. Bin olur ikibin olur. 20bine 10bin fiyat mı kırılır hanzo.

Böyle yarı fiyat verenlerin profiline giriyorum hangi ürünü satarsa aynı oranda bende teklif ediyom yok öldürdün saçmalama falan diyor. Bende aynısını bana yaptın nasıl duyguymuş diyorum ve engelliyor 😀😀
    Barzo pazarlık yapmasını iyi bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fuhre kullanıcısına yanıt
    kredi kartı ne için var?

• zengier Z kullanıcısına yanıt
    Bir ara yaklaşık 150’nin üzerinde satış yaptık ama garip insanlar denk gelmesi yüzünden bitirmiştik olayı. Siz’e normal kişiler denk gelebilir bu şansınızlada alakalı.

• Onayladığın sözleşmede yazıyor hepsi amma boş yapmışsınız abonelik alırsan her ay para çekilir bu kadar basit..
  • Sahibinden de satamadığım arabayı letgo dan sattım. Genel olarak benim icin sahibinden.com dan daha iyi. Ölücü her tarafta var.

• 3000₺'lik telefonu 1500'e koy abi 300 lira olmaz mi diye mesaj atarlar. Letgo oyle cringe bir yer.
  • Letgodan geçen eski ama işe yarar bi dizüstü aldım çok iyi fiyata. Letgoda ucuz ve kaliteli ürünler bulabiliyor insan.. çoğunluğu öyle değil tabii.

• Aboneliği iptal etmeniz gerekli
  • Eskiden yine azbuçuk bir şeyler satabiliyordum bu platformdan,şuan hiçbirşey satamaz oldum,hadi onu geçtim o kadar komik teklifler gelmeye başladıki çorapla takas teklif eden mi dersin,bir kısmı nakit geri kalanınada parfüm versem olur mu diyen mi dersin,artık kafa mı buluyolar yoksa ciddi mi düşünüyolar anlayamıyorum.Eskiden bu tipler çok yoktu,arda tek tük çıkıyordu ama onunda troll olduğunu anlayabiliyodun,şimdi tam tersi hepsi bu manyaklarla dolmuş,doğru düzgün alıcıda arada bir geliyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.