Şimdi Ara

Letoon'un Erkek Botları 49,99 - 69,99 TL (Bitti) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
6
Favori
9.337
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    02125490150 bu numaradan ulaştım. bugün baktım kargoya verilmiş gözüküyor. Takipteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chantodowill kullanıcısına yanıt
    Aynı numarayı arıyorum ama hatta meşgul olması sebebiyle 1 saattir ulaşamıyorum. Yurtiçi Kargo da tam bir rezalet yapıp ürünü şubede bekletip dağıtıma çıkartmadan geri iade istemiş. Mudanya Yurtiçi Kargo ile çalışmayı asla önermiyorum! Bu sadece şuan için değil, bu adamlar Mudanya'da her zaman böyleler. Takip numaram olmadığından takip edemedim. Yazık oldu, ürünün peşinden koşturuyorum şimdi yok yere...
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Gelmiş spama düşmüş, şimdi fark ettim. Göremeyenlere yazayım buradan, spama baksın arkadaşlar.
  • Benim bot geldi kaliteli bişeye benziyor Ankara'ya giderken giyecem bakalım nasıl
    www.letoonsport.com
    Kadın, Erkek, Çocuk, Spor Ayakkabı, Ayakkabı Markaları Letoonsport.com'da | | 3583 ERKEK BOT
    https://www.letoonsport.com/erkek/bot/3583-erkek-bot/1/1070.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 13 Aralık 2019; 14:16:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ayakkabıların kalıpları büyük bi numara küçük alin
    malzeme kalitesi orta yapışkan yerleri belli oluyor ilerde çıkarmı bilmem ayakkabı sanki iş ayakkabısı gibi sert plastik den yapılmış kalıp şeklinde ergonomi iyi değil tank gibi asker ayakkabısı iş ayakkabısı gibi düşünün fiyat olarak bakıldığında alınır

edit 2

ayakkabı çöp cok ağır 30 yurdum 4 saat yürümüş gibi ayaklarım ağrıdı ayakkabı aşırı ağır kalıpları sert olduğu için ergonomik değil COOPPP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 15 Aralık 2019; 14:21:43 >
  • Bazı arkadaşlar bir numara büyük alın demiş ancak, ben iade ettim. Kalıpları normal geldi. 45 giyiyorum yok diye 44 aldım tam tamına oldu ayağıma, böyle düşünürsek kalıpları büyük olabilir ancak yarım numara kadar. Tabi bir de bunların bot olduğunu unutmayın arkadaşlar, yani kalın çorapla giyiyorum şahsen ben. Dolayısıyla kalıplar büyük değil bence, ayakkabılarda bot kalıbı var bildiğiniz birazcık bol yani bu sebeple. Normal ayakkabılara göre biraz büyük olabilir dediği gibi arkadaşların ancak bir numara küçük almaya gerek yok diye düşünüyorum.

• 44 numara kullanıyordum 44 numara tam oldu. Ama yukarıda arkadaşında dediği gibi kalıp gibi ayakkabı, iş güvenlik ayakkabıları gibi sert ve güvenli fakat ergonomi olarak zayıf. Özellikle benim ayaklarımın yanlarından rahatsızlık verdi ama bence esner o yüzden kullanmaya devam edeceğim. Görsel olarak parasının fazlası bir ayakkabı, 70 tl'ye heybetli bir ayakkabı aldık, daha ne olsun.
  • Arkadaşlar letoonsports.com da kredi kartı ile ödeme yapılamıyor. 3D SMS den sonra para karttan çekilmiyor. İletişim bilgilerine de ulaşılamıyor. Bu siteden alışveriş yapılır mı?

• 30.11.2019 da vermiş olduğum sipariş 19 gün oldu hala kargoya verilmedi.

Kargosu gelmeyen var mı halâ?

• .eRCaN. kullanıcısına yanıt
    İlgilensen iyi olur.

Ben bir hafta önce sipariş verdim, 2 gün sonra elime geçti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeopol kullanıcısına yanıt
    Ücret iadesi için mail attım, onaylandı hocam. Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.