Şimdi Ara

LETV COOL1 IMEI ATAMIYORUM LUTFEN YARDIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
2
Favori
3.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: heavyrocker

Edit yaptıktan sonra kayıt ettiğinize emin misiniz? Üstten kaydet tuşuna filan bastınız mı? Ya da editli dosyayı açtığınızda şu an imei değiştirdiğiniz gibi mi? Doğru satırları bozduğunuza emin misiniz komutla, ya da komutların doğru çalıştığına? Supersu yetkileri filan alınıp komutlar çalışıyor mu?
    hocam 13 / 14 /18 i sildim fakat imei gitmiyo bi türlü editi yaptım sadece silmesi kaldı. Bi türlü gitmiyor bu imeiler ne yapabilirim? le 2 tel.
  • Kolpaçino Özgür kullanıcısına yanıt
    Hocam bu işi sürekli yapmıyorum. Arkadaşın telefonuna uygulamıştım. Biraz uğraştırmıştı fakat silme işi bir kerede olmuştu. Büyük ihtimal yetkilerle alakalı bir detayı atlıyorsunuz. Telefonda da bilgisayarda da admin olmalısınız. Ya da başka bilgisayardan deneyin. Win 7 olsun. Ben unuttum aşamaları, fakat beceremezseniz tekrar okuyayım anlatımı. Uzaktan yardım atarsınız hallederiz inşallah. Siz başka bilgisayarda da deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    düzelttim de baya uğraştırmıştı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Hocam nasil hallettiniz? Pc de bir problem yok diag modundayim. Fakat silmiyor adb de her sey basarili ama gitmiyo imei

• quote:

Hocam terminalden şimdi sildim ama imei silinmedi ama hat suan okumuyo imei yerinde . Qcn yedegim var bi problem olurmu?

Yanlış hatırlamıyorsam diag modundan çıkıyormuş. Ondan dd komutu başarısız oluyordu. Diag modundan çıkmamasını nasıl sağladığimi hatırlamıyorum. Hatirlarsam yazarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yanlış hatırlamıyorsam diag modundan çıkıyormuş. Ondan dd komutu başarısız oluyordu. Diag modundan çıkmamasını nasıl sağladığimi hatırlamıyorum. Hatirlarsam yazarım
    Hocam simdi sildim twrp terminalden cunku suan hat okumuyo . İmei yerinde ama. Qcn yedegim var problem oluşturur mu? Bu modem st vesaire onlar stock romla gelirmi?

Yedekleriniz varsa korkmanıza gerek yok. Geri yüklediğinizde hepsi yerine gelir.
  • Abi bana yardımcı olur musunuz. Bende de coolpad 1 var IMEI atmam lazım ama bir türlü yapamadım yardımcı olursanız sevinirim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.