saolasin :) arkadaslar uste yazdim kordinatlarda buldum ben anahtari ayrica 6 anahtarida asgada buldum dikkate almaniz tek bişey var her serverde o yerleri kontrol etmeniz gerek li sadece tek servere bakmayin yoksa bulamazsiniz.
61 de xp yarıya düsdüğü için 61 den sonra yapın ben 50 de yaptım çooook pişmanım am suan 62 lvl im Beramus LasT_KnighT 62 lvl ShadowVain
quote:
Orjinalden alıntı: LasT_KnighT
61 de xp yarıya düsdüğü için 61 den sonra yapın ben 50 de yaptım çooook pişmanım am suan 62 lvl im Beramus LasT_KnighT 62 lvl ShadowVain
adı üstünde level 50 görevi.. yani sadece 5x levellerde yapılabiliyor
Arkadaşlar ben beramustayım,7. anahtarı bulamıyorum,yazılan tüm koordinatlara baktım hiçbirinde yok 3 serverada girdim 3 koordinatada baktım yok
dün akşam town nun içindeydi gate in hemen yanında orayı sürek li kontrol et arada bir geliyor benda 2 gündür 6. anahtar yani reconu arıyorum bugün onu gören sölesin lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: komoli
Arkadaşlar ben beramustayım,7. anahtarı bulamıyorum,yazılan tüm koordinatlara baktım hiçbirinde yok 3 serverada girdim 3 koordinatada baktım yok
6.anahtar asgadaysı,sanırım beramus 1de almıştım
yok abi yook hiçbir yerde yok.Bu adanların spawn olma saatleri felan mı var 3 serverada 3 kere baktım hem tpnin yanına hem raibadaki yere hemde son koordinata.Hepsine her serverda 3 kere baktım yok.Delirmek üzereyim
göreve başlamak için item falan gerekiyormu yoksa direk başlanıyomu
chyperde 4. anahtarı bulan varmı bir türlü bulamadım. c1 ve c2 ye baktım yok. Eger bulan varsa koordinatlar lütfen
YAHU BAZILARI YAPTIM DİYOR BEN YAPAMADIM. BU KOARDİNATLAR YANLIŞ OLMALI 4. ANAHTAR KESİNLİKLE 2 KANALDA DA YOK BUNU YAPACAK ADAM BULMAK ZOR EN SONUNDA ZIVANADAN CIKARTACAK ADAMI OYUN....
quote:
Orjinalden alıntı: vantaa
YAHU BAZILARI YAPTIM DİYOR BEN YAPAMADIM. BU KOARDİNATLAR YANLIŞ OLMALI 4. ANAHTAR KESİNLİKLE 2 KANALDA DA YOK BUNU YAPACAK ADAM BULMAK ZOR EN SONUNDA ZIVANADAN CIKARTACAK ADAMI OYUN....
vantaa belirtilen 3 koordinatıda her serverda denemen gerek.Ben mesela beramusat oynuyorum,İlk anahtarı b2 de buldum 2. anahtarı bulamadım.Geçtim b1e 7. anahtara kadar b1de buldum.Son anahtar çok uzun sürdü bulmak hiçbir serverda beli,rtilen yerlerin hiçbirinde bulamadım,bende dedim yapmam bu görevi.Sonra arkadaş dedi gel yanıma.Bi gittim,son anahtarcı el morad castle teleport gate'in yanında durmuş sırıtıyordu bana
yaw iyi diyorsunda chyperde 2 server var ve 2 sinede baktım diyorum. yok. Diğer arkadaşta 2 serverda da aradığını ima etmiş zaten.
quote:
Orjinalden alıntı: D@n93rMert
ırkların townlarında 7tane anahtarcı buluyorsun sorularına dogru svp verınce sana 14.5m exp verıyor ozellıgı bu ama su anda 6.yı bulamıom!!!!! el moradım asga town ve goblınlere baktım yoq nerde bu!!!!!!!!!
dostum bana orda olmayanları verirmisin sonradan bende 49 oldum %60 civarı yakında lzm olacak
quote:
Orjinalden alıntı: LasT_KnighT
bu ne demek oluyo açıklarmısın biraz. 60 tan sonra ex nasıl yarıya düşüyo ve ne oluyo
Nerde Bu 4. Anahtar yaa Gıcım Gırıldı onu bulcam die bi o yoq dierleri çok kolay ama bi o yoq Lütfen yoqmu 4. Anahtarı bulan biri sölesin lürfen
Yoqmu Kimse Yapiim Artık Şu Görevide Kurtiliim Vala Ben bu Kadar zamana lvl 51 kendim olurdum...Yalan..............Ama ginede acil olsun plz
lvl 50 gorevını bosverın K:E de ıs yok yaw zaten KO olsaydı lvl 50 olup gorevı yapabılırdım KEde zor.....mageler KOde ıyıdı sımdı dagıttılar zor toparlıcaz mageler
beyler ben yapamad1m b1len cyhper da b1 arkadas ban yard1m ederse 50m wer1r1m !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111
Selam arkadaşlar ben dün akşam yaptım bayağı zevkli oluyor
Getrçi 3 nolu anahtarı bulmakta biraz zorlandım ama oda sabit kordinatlar verildiğinden zorlandım onu bulduktan sonra diğerleri çok kolay buldum.Bence yapamayan
arkadaşlar varsa yapan birilerinden yardım alsın.
Daha kolay oluyor
DIEZ1 ve DIEZ2 yardımcı olmya çalışırım yardım ısteyen olursa