yazam sana eger okcuysan ve elınde 100 atacklık asasınsen 70+ atacklık ıtemlerın varsa; yanında 960 buf 960 healer le sunları kesebılırsın 1-atılla 2-dragon tooth 3-samma 4-deruwısh founder 5-orc bandıt leader 6-bakırra 7-lesath 8-shaula solo kesebılıcegın bosslar sunlar(tabe pot ıle) 1-hyde 2-antares 3-kekurıkıkukaraka(yanlıs olabılır) ınsallah yardımı dokunur
O LVL DE ORC BANDIT İ :DİMKANSIZ...İNSANLARI KANDIRMAYALIM BİRDE 960 BUFF DİYORSUN HP Sİ EN FAZLA O BUFF İLE 2200 OLUR VE ORC BANDİT 1 VURUŞTA KESER SENİ...KANDIRMIYALIM LÜTFEN KESTİN Mİ KİDE.VE BAKİRRAYIDA KESEMEZ ASASiAN İSE DERUVİSH FOUNDER DE ZOR
bakirrayi kesemez diyorsan yuh diyorum cz ye pek gitmiyorsun alnlasilan ben ks olmasa idi lwl 57 adamimla 1 dk da aliodum pot ile !
60oluyom az kaldı Bak bugün 55lvl im Hadi gel moradonu gezelim Arenada ezikleri deşerim 60 oluyom az kaldı
Orcların arasına dalarım 1sn durmaz hemen yatarım spiketownla güzel para kasarım 60 oluyom az kaldı
birgün kohackdaydım yine altma dıçtım dc oldum die 1321 geldi etti benm keyfime 60 oluyom az kaldı
okuldan çıkar hemen eve gelirim knighta koşar durmaz ellerim diez3 den select yapıp b1 e girerim 60 oluyom az kaldı
bu oyunun içine ettiler beni deli eder bu gm ler bizim towna yine hücum ederler 60 oluyom az kaldı
saat 5 olunca hemen forgettene girerim ah şu eziq mageler yüzünden yattım derim zengin oliim die hergece dua ederim 60 oluyom az kaldı
mal mal dolaşırken akreplerde ne göriyim antreas gıcımın dibinde havalara uçtum zengin oldum die 60 oluyom az kaldı
bir yine kekuri dibimde zavallıcık 2 sn de yerde çıldırırım kutudan kafa(baş) çıktı die 60 oluyom az kaldı
quote:
Orjinalden alıntı: mercy
quote:
Orjinalden alıntı: onlyone
yazam sana eger okcuysan ve elınde 100 atacklık asasınsen 70+ atacklık ıtemlerın varsa; yanında 960 buf 960 healer le sunları kesebılırsın 1-atılla 2-dragon tooth 3-samma 4-deruwısh founder 5-orc bandıt leader 6-bakırra 7-lesath 8-shaula solo kesebılıcegın bosslar sunlar(tabe pot ıle) 1-hyde 2-antares 3-kekurıkıkukaraka(yanlıs olabılır) ınsallah yardımı dokunur
orc bandit leader i o adam healerla kessin bende kafamı keserim
Çok kolay sanıon sanırım sen onu
arkadaş obo yazmaya çalışmış olabilir obl bi seferde 2k kadar vuruo(bpyim def. az farkedebilir) obo kolay ama köyyün dışına çekmen yetiyo
quote:
Orjinalden alıntı: McNerO
quote:
quote:
O LVL DE ORC BANDIT İ :DİMKANSIZ...İNSANLARI KANDIRMAYALIM BİRDE 960 BUFF DİYORSUN HP Sİ EN FAZLA O BUFF İLE 2200 OLUR VE ORC BANDİT 1 VURUŞTA KESER SENİ...KANDIRMIYALIM LÜTFEN KESTİN Mİ KİDE.VE BAKİRRAYIDA KESEMEZ ASASiAN İSE DERUVİSH FOUNDER DE ZOR
dfyi 720 potlada kesersin lr talia olursa,okçu olduğu için seri dmg vericektir rahatlıkla keser derim
quote:
Level 60 asasin veya okçu atillayı ve OBL samma hariç bütün bowl bosslarını potla keser. Ayrıca 960 heal ile senin dediğin gibi orcbanditleader kesemez,kesmeye deneyenlere de gülerler çünkü 3 sn sürer denemesi. Ayrıca lvl 60 okçu veya asasin atağı 1300 den aşşağı ise DF yi malice siz keser kesmesine ama 20 dk sürer, belki daha fazla.
quote:
Orjinalden alıntı: :CarTman:
quote:
quote:
quote:
dfyi 720 potlada kesersin lr talia olursa,okçu olduğu için seri dmg vericektir rahatlıkla keser derim
DF yi kimse potla kesemez bu böyle biline, DF nin light atağı taliandan her vuruşta 170 durability alır, bu durumda senin talian DF nin karşısında en fazla 1 dk da kırılır bu bir, ikincisi DF sende talia olsa dahi lvl 60 herhangi bi oyuncuya 400 den aşağı vurmaz, vuruo dien yalan söler. DF yi lvl 60 ım ve potla kesiom diyen varsa video yollasın ben 3 senedir oynuom yüzlerce DF kestim hiç görmedim (koxp hariç)
bence 60 lvl da attilla zor ama bende dark mare kesen bi adamın resmi war ama elinde +7 ıb var lvl da hearlade 65 falan:P
baq samma,atilla,shalua,leshat,hyde,anteres,deruvıs founder,dragon tooth,,, vs
atilla kesersın bızım sercerda atillayı 55 kesıo ama potla
renzuzukent arkadarş gözümün önün de herif samba.atilla kesdi ve birtek heal cisi yoktu.
share mare hariç çogunu kesebilin anca 61de çünkü 61 de +8rap giyebilin
bugun czde lwl 58 charimla assasin barkirra kesiodum ks ci bi warrior geldi kutu ona cikti :( ama bo$ cikmis daha kotusu bi lycaon cikti 20 dk sonra fln etrafta baya bi orc vardi tas atip bolowun en kenarina cektim ve orada kesmeye basladim 30 sn kadar daha vaktim olsa idi kutu benimdi ipne bi kac karus geldi 3-4 kadar yatirdilar beni kestiler onu allahtan exp kaybetmedim ona da sukur ama hala umitliyim gidece mcz ye gene sabahlari bi lycaon staff yada fang of barkirra dusurecem masterime de az kaldi shard duserse ona da ragziyim en azyndan bach keserim (lwl 57 iken kesmitim bo$ cikmisti) EN AZINDAN rol duser en azindan siz gidin talosla ugrasin en baba bosslari assasin kesebilir gucu yeter talosmus hq mis sq mis tk mis kesmesi bi dert onlari o kadar ugras :P bu lycan kopek ve scolar bosslari bence en iyisi ve seninde en rahat kesebilceklerin
haa gecenlerde df ye daldim onu dakesersin diyebilirim nasil ama 720 lik potlar cok rahat yeter ve taila skin $art benim lr 0 taila ile 200 lr oluyo o durumda 400 fln cakiyo ortalama 2 cakio 1 pot basiom tamamdir ama kesemedim niye diye bi sor attagim az (1k) baktim olmuyo kactik mecburen :P yani 1.5k kadar attagi olan assasin okcu kesebilir taila ile potlu tailan yok ise dalmani tavsiye etmem 50 lr yetmeyebilir 50 lr ile arada bir donduruyor insani donarsan bitiyorsun zaten
atross kesmeesen atılla asla kesmeesin banada para lazım
bişey yapamyom o hareketli resimleri nasıl koyunuz bilen varsa cevablasın
bi tane 70 buffçı bulursun 2000 buff veriyo 300 ac tankı kesersin valla
aglar ben xigenonda oyniyom var mı xigenonda oyniyan var sa hemen bana vevap yazzsın
ORC OF BANTID KESTIM ITEMIDE DURUO KASADA 4 TANE...NASIL RESIM ÇEKILIO BI SOYLER MISINZ...BIDE NASIL BURAYA AKTARILIO
PlayHard
deruvish founseri keser ama lighting resaist veren talia skin lkazım