Şimdi Ara

LEVEL BETA KEY ÇAKALLIĞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nikos Kazancakis

Bu bildiğin ergen muhabbeti olmuş. OGZ aldım bir sürü güncel bilgi edindim. Verilen DVD'de bir ton oyunun HD Video tanıtımları var. Epey de hoş , can sıkıntısını alan küçük oyunlar var. Araçlar da var. Dergi içeriği de epey sağlam. Size ne oluyor onu anlamadım. Parası olan verir , asosyal evden çıkmayan babasından harçlık alamayan tiplerin böyle forum köşesinde birilerine enayi demesi epey üzücü.

babandan harçlık alıp ergen olmadığını mı iddia ediyorsun devam etttt....

• ula olum adam 7lira 10 lira için şu konuyu açmaya erinir ya dergi almış sonuçta adam ben web sitesinden aldım fakat dergi zengin içerikli bi dergi canın sıkıldıkca okursun 10 tl ye adam surda tartışmaya erinir yav görüşü kazıkcı level olanlar almaz yani bu kadaaaar
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyskull

ula olum adam 7lira 10 lira için şu konuyu açmaya erinir ya dergi almış sonuçta adam ben web sitesinden aldım fakat dergi zengin içerikli bi dergi canın sıkıldıkca okursun 10 tl ye adam surda tartışmaya erinir yav görüşü kazıkcı level olanlar almaz yani bu kadaaaar

hangi mağranın trollüsün :D yukarı trolcukmu ?
  • Arkadaşım siz dergiyi alıyorsunuz kodu değil almasaydınız o zaman dergiyi kod için alıyorsanız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncephanesi

Level ve Oyungezer beta kodlarını vericek okey super!!. resmi sitesindede şansına kayıt yaptıranlara gönderilcek okey. !! bütün siteler neredeyse bedeva key veriyor ve kesin giriş hakkı kazanaraktan madem bütün siteler vericek bu level niye bizdeki keyler kesin keydir diğerlerinnden ayrıdır diyor burada resmen çakallık ve dolandırıcılık var. sapır sapır bütün sitelerin beleşe verdiği birşeyi bu ay leveli alırsanız beta keyi şu hediye niye diyorsunuz

okey.
  • dergiyi kod icin almıssan falan da filanda ya arkadasım rahatsızsınızı anlıyorumda :) bir evde 4 kisi lol oynuyorsa bu 4 kisi lola katılmak icin 4 tane dergi alır okumak icinse 1 tane alır 4 kisi okur sıra sıra :) ama bazıları cidden algılamada problemli oldugu icin anlamıyor.
  • Dergiyi sadece kod için alan varsa harbi enayilik yapmış.
  • Ciddiyim beta kod için level aldım sonra baktım levelın sitesine çıkınce yazıcaz dediği için dergiyi bir tarafa kaldırdım... Şuan dergiyi bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHXS

He beyler tamam biz dergi aldık enayiyiz siz siteden üye oldunuz müthiş zekisiniz yılın vurgununu yaptınız çok deli para kaldırdınız.

Edit:Dergi alamıycak kadar bile fakirseniz millete atlamayın bari "AJUAJUAFJAUHFJPAJF PARA VERMİŞ ENAYİ BİZ BELEŞE YAPTIK".Sanki dergi koddan ibaret.

kardeş sen ne diyosun ya , ben televizyonu mum ışığında izliyorum o kadar kötü durumumuz :(
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.