Arkadaslar Bılındıgı Uzere Artık Ultımada Adam Gıbı Server Acan Kımse Yok...
Levelli Alternate-Pk Yada BeePK Tarzında Bır Server Varsa Bıldıgınız Burda Paylasalım 6 Saat Aradım Server Bulamadım Bulduklarım Kapanmıs Resetlenecekmıs Tekrar Acılacakmıs Falan Fılan Burdan Suanda Mevcut Acık Olan Serverları Paylasabılırsek Cok Iyı Olur Sımdıden Kolay Gelsın Tesekkur Ederım.
Arkadaşım bende çok aradım ama levelli bi server bulamadım. Bilen arkadaşlar varsa lütfen yazsın..Eski bir hg ci olarak tekrar ultimaya dönmek için sabırsızlanıyorum :)
Levellı serverlar pek sağlam olmuyorlar ama www.revolutionuo.net buna bir bak 6 senedir açık ve kapanmasıda zor
ıyıde orası levellı degılmıskı yaw :S oyuna gırmedımde oynayan bırısıne sordum msneden runuo sıstemlerının bır kısmını normal speherede aktıf hale getırmıs adamlar ama levellı degılmıs
Evet levellı değil,ama levellı güzel server yok şuan Türkiyede
UO Arbeit RunUO Tarzında Cokda Guzel Bı Server Levellı Ben Basladım Level 25 oldum :) Beklerım..
Revoda oynuyorum 6 senedir :) server kapanınca ultimayı tamamen bırakırım kapanmadığı sürece arada actilere gidiyorum
UO arbeit de cok aptal bı server cıktı oynamayın bostan yere gmler dangalak hakıkı bole :)
Eğer adam akıllı bir serverda oynamak istiyorsan gel iştewww.revolutionuo.net kapanma ihtimali yok 6 senedir açık ve ownerın sözü var player istemedikçe server kapanmayacak diye ve ne saldırılar yememize rağmen ayaktayız hala şuan milletin finalleri ve sınavları olduğu için gün içinde 80-90 gecede 110 online falan oluyor ama milletin okulları bitsin online sayısı 130 a kadar çıkacaktır ve saat akşam 11 den gece 3,,4 e kadar çok güzel actiler oluyor guild savaşları...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme