Şimdi Ara

Leveltr sacmaligi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar leveltrden gold aldim ve siparisim iptal edildi durup dururken musteri hizmetleriyle gecen konusma buyrun
     Leveltr sacmaligi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KtySzn -- 11 Eylül 2013; 20:57:28 >

• Kutay kardesim,genel olarak soylemek gerekirse, 3. Kisilerden alisveris yapmamaya calis.site her ne olursa olsun.
    Senin oynadigin server,eu olmasi lazim.
    Oyunda bir seylere ihtiyacin varsa ve fikir gerekiyorsa cekinmeden ulas bana olur mu? Elimden gelen yardimi yapmaya calisirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hollyspirit

Kutay kardesim,genel olarak soylemek gerekirse, 3. Kisilerden alisveris yapmamaya calis.site her ne olursa olsun.
    Senin oynadigin server,eu olmasi lazim.
    Oyunda bir seylere ihtiyacin varsa ve fikir gerekiyorsa cekinmeden ulas bana olur mu? Elimden gelen yardimi yapmaya calisirim.

Yok abi ben amerikada oynuyorum eu da yeni acmistim fakat diger karakterime devam ediyorum , tesekkurler ayrica
  • Evet oyunda değişim halisünasyon görüyorum iyimiş

Şaka bir yana saçma ve üzücü zaman kaybı.

wowpazar ve sanalsaray ı tavsiye ederim çok ilgili ve hızlılar.
  • KtySzn K kullanıcısına yanıt
    Size tavsiyem leveltr den hiç bir oyun için gold almayın. Az çekmedim bunlardan özellikle wow da dolandırıldığımı hatırlıyorum. İlla alıcaksanız sanalsaraydan alın 1-2dk içinde teslim ediyorlar
  • sanalsaray dan 100M gold aldim, 1-2 dakikada teslim ettiler.. tavsiye ederim..
  • Evet iste bunu bilmedigim icin boyle oldu artik direk yabanci sitelerden yada sanalpazardan alicam , herkes bilsin diye actim konuyu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.