Şimdi Ara

Levent Erdoğan : G.Birliği maçını başka sahada oynamak istiyoruz! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Saçmalık. Anadolu da stadların çoğunun zemini bozuk. Bir çok maç bu stadlar da oynandı, son haftalara geldik diye özel isteğinizi yerine getirmezler.
  • ya bu beşiktaş yöneticileri adamı güldürür.
  • Rize de bataklıkta top oynanıyorsa her sahada oynanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Son derece mantıklı bir istek. Tarla gibi sahada top oynanmaz. Koskoca Ankara'nın sahası böyle mi olur?

Yok artık

Biz buna kısaca yusuf yusuf olayı diyoruz
  • iyi valla enişte başkan diye saçma sapan istekekler istemeye başladılar.. oldu olacak gençlerbirliği 9 kişi çıkarsın kadroya kaleci almasın... başka bi arzunuz
  • Kaldı ki Cebeci stadı var olmadı orada döveriz aman oynarız
  • haftasonu önlem alınmazsa toplu sünnet olabilir..dikkatli olmak lazım zaman kötü
  • adamlar inönüye gelecek,,atıp tutuyorlar sünnet bilmemne,,,başkasının şeyiyle gerdeğe girme telaşı
  • biz korkudan stad değişsin diye tff ye başvurmuyoruz çok şükür..aslanlar gibi geliyoruz hersene, bu senede öyle olucak sıkma canını sen
  • inönüye geliyoruz yenip çıkıyoruz bunda bir sorun yok ayrıca başkasının forvetiyle mutlu olması gereken bjk Fb zaten farklı önde...
    quote:

Orjinalden alıntı: Darius

adamlar inönüye gelecek,,atıp tutuyorlar sünnet bilmemne,,,başkasının şeyiyle gerdeğe girme telaşı
  • Hocam ben ilk itirazda böyle düşünmeye başladım. Çarptırma yok benim kendi düşüncem öyle. Cezayı hakettiler ve önümüzü kesiyorlar demeleri sadece kendi lehlerine kamuoyu oluşturmak.

Federasyon belkide cezalarda dengeyi kaçırmış olabilir. Ama FB'nin yararına olacak kasıtlı bir dengesizlik yapmazlar ve Haluk Ulusoy'un bilerek ve isteyerek Fenerbahçe'nin yararına bir şeyler yapacağına kimse beni inandıramaz.

Bir arkadaş çetele çıkartmıştı. Küfürden ceza FB ve GS'a da verilmiş. Sonra da BJK'a verildi.

Evet Sivas maçında saçmaladılar. Çok şükür bir şey çıkmadı ve olay dallanıp budaklamadan kapandı

quote:

Orjinalden alıntı: soho

cdemir, olayları çarptırmayan bi sen vardın, seni de kaybettik..

biz itiraz ederken her küfüre ceza verilmesi gerektiği şeklinde itiraz ettik..sadece beşiktaşa verip diğer stadlarda edilen küfürlere bişi verilmesse bunun anlamı ön kesmektir..

fakat topicteki başka stad talebimiz çok saçma..ama sizin sivasspor maçından sonra çıkıp bu maçta kural hatası var diyip ' dan daha mantıklı..

quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Küfür ediyorlar kurallar uygulanıyor. Ceza alıyorlar biz bir şey yapmadık diye itiraz ediyorlar.
    Bir şey yapmadıklarına o kadar çok inanmışlar ki ceza onanınca önümüzü kesiyorlar diye bağırıyorlar..

Şimdi de saçma sapan bir nedenden dolayı saha değişikliği istiyorlar. Büyük ihtimalle %99.99 bu istek kabul edilmeyecek, ondna sonra yine bağırmaya başlayacaklar.
    ÖNÜMÜZÜ KESİYORLAR..

• espri güzel olmuş...

fbli ve gsli yöneticilerde güçleri yetiyorsa böyle isteklerde bulunsunlar...kimse onların başına silah dayamıyor kayseride buz dansı yapın diye! sizde itiraz edin,yada çıkmayın sahaya! gün gelince sizde o tarlada top oynayacaksınız aynı şikayetleri sizde edeceksiniz,çünkü o stad futbol oynanması için yapılmış,patates yetiştirmek için değil...!
    quote:

Orjinalden alıntı: MHMN

inönüye geliyoruz yenip çıkıyoruz bunda bir sorun yok ayrıca başkasının forvetiyle mutlu olması gereken bjk Fb zaten farklı önde...
    quote:

Orjinalden alıntı: Darius

adamlar inönüye gelecek,,atıp tutuyorlar sünnet bilmemne,,,başkasının şeyiyle gerdeğe girme telaşı

• quote:

Haluk Ulusoy'un bilerek ve isteyerek Fenerbahçe'nin yararına bir şeyler yapacağına kimse beni inandıramaz.

hoca burada yanlıs yamıssın.
    Ulusoyun bilerek isteyerek sizin yararınıza birsey yapmasına gerek yok.zaten bu tur birsey yapsa haksızlık yapmıs olur.
    her takıma esit mesafede olması gerekir.tarafsız olması gerekir.
    adam ben oyleyim diyor ama inanmıyorsunuz bu da onun sorunu veya bizim sorunumuz degil.
  • Madem Ulusoy herkese eşit bizler niye boşuna tartışıyoruz. BJK'lı yöneticiler niye önümüzü kesmeye çalışıyorlar diyor. Sizin zararınıza olduğunu idda ettiğiniz bir şey yapıyorsa bu iş bizim yararımızadır.
    Yani bizim yararımıza bir şey yapmıyacağına göre sizin zararınıza da bir şey yapmaz.

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Haluk Ulusoy'un bilerek ve isteyerek Fenerbahçe'nin yararına bir şeyler yapacağına kimse beni inandıramaz.

hoca burada yanlıs yamıssın.
    Ulusoyun bilerek isteyerek sizin yararınıza birsey yapmasına gerek yok.zaten bu tur birsey yapsa haksızlık yapmıs olur.
    her takıma esit mesafede olması gerekir.tarafsız olması gerekir.
    adam ben oyleyim diyor ama inanmıyorsunuz bu da onun sorunu veya bizim sorunumuz degil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.