< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 29 Temmuz 2022; 16:2:28 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Levent Pekcan'ın 1998'de yazdığı 3dfx ile ilgili yazısı. (5. sayfa)
-
-
2mb S3 Virgeden vodoo 3dfx 16mb geçtiğimde resmen bir devir atlamış gibiydim. Bu devrimi 256kb 256renk ekran kartımdan s3e geçtiğimde yaşamıştım. Monitöre 256renk yerine 24bit renk seçince resmen devir atlamıştım. Ne günlerdi ya duygulandım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim ilk 3D kartım S3 Savage 4 32 mb olmuştu, ilk çıktığında Level dergisinde incelemesini okuduğum gibi gidip almıştım, statik elektrik olmasın diye kendimi yarım saat topraklayıp ellerim titreyerek takmıştım, fifa 99 yağmur altında maç yaparken aldığım keyif bambaşkaydı.
Harika günlerdi, şimdi o zevk yok ne yazıkki.
-
1999 yılında aynı kartı almıştım ve hemen quake III açtım. çok çok güzel grafikleri vardı.
-
üniversite yıllarında çok yer kapladıkları için dergi ve cd arşivini elden çıkarmıştım, keşke 3-5 parça birşey bıraksaydım, elimde en eski bu ikisi var sadece:
-
Yıllar yıllar önce 3DFX Vodoo 3 kartım vardı ne günlerdi be, zamanında elden dolar vererek almıştım. Oyun başlarken o 3DFX logosunun ekranda dönmesi ne havalıydı :(
-
Defalarca benchmark yapar kaç fps aldığımıza bakardık onda, birde unreal tournament müthişti
-
Voodoo3 3500 kullandım ama voodoo denilince benim aklıma ilk olrk hitman codename47 ve 3dfx glide api'si geliyor.
-
Tesbih yaptım,azıcık YouTube da incelersen anlarsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Lorem ipsum kanalından haberiniz vardır umarım.
-
birkaç videolarını izlemiştim ama takipçi değilim, sektörden olduğum için az çok biliyorum eski geliştiricileri...
-
Kadir Demirden kabus 22'nin geliştiricisi, güzel videoları var o kanalda çok tavsiye ederim.
-
Şirket 2002'de fln iflas etmişti, 1 çok patenti'ni de nvidia satın almış, yağmalamıştı.
-
Vodoo 3 3000’i bilgisayar hastası patronum bana hediye etmişti. Efsaneydi, gözüm gibi baktım yıllarca. Çok güzel nostalji oldu. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X