Şimdi Ara

::LEVİS İN HANGİ SERİSİ İYİDİR ARKADAŞLAR:: (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
32.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kot yıkama ustasıyım...
    Kesinlikle 501
  • Sadece 501 alıyordum şimdiye kadar. Farklı seri pek çok kotu denedim ama hoşuma gitmedi. Geçenlerde 799 gördüm Ykm de. Oturuşu, duruşu çok güzel bir kot. Fiyatı da uygundu 70-80liraydı sanırım. Şu anda daha çok 799 u giyiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nicotinell

quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

quote:

Orjinalden alıntı: Nicotinell

ewt lewis gerçekten de ayağa düşmüş. O yüzden artık başka markalara yönelmeyi düşünüyorum.

çok insan giyince niye rahatsız oluyorsunuz? sadece belli bir kesim giyince özelmi hissediyorsunuz?

evt rahatsız oluyorum. Olamaz mıyım. Her insan kendine bir tarz yaratmak ister. Bunun illa zengin olmakla falan ilgisi yok. Sen şimdi lewis 507 alıyosun diyelim. Sonra bakıyosun, alakasız insanlar giyiyor. Senin amacın üstüne yakışması, öteki adamın amacı sağlam bir kot olsun uzun süre giyeyim. Bakkal mehmet de giyiyor, muhasebeci hasan efendi de giyiyor. Apaçiler de giyiyor.

Bu durumda, gider pazardan kot giyerim daha iyi.

Tekstilde marka değerinin korunması lazım. Giyimine özen gösteren biraz fedakarlık yapıp para harcayacak, tarz oluşturacak kendine. öteki o kadar para verilir mi deyip ucuz görünüşlü bir şey alacak. Böylece insan tarzı ile ayırd edilecek kalabalıktan.

ilginç ve güzel bi açıklama..üzerinde düşünülebilir

• Kot pantolon giymeyeli o kadar çok zamanki geçti ki artık hangisi iyi hangisi kötü hatırlamıyorum. "Docker's"la devam ediyorum ama bir daha almamayı düşünüyorum. Bacak arası çabuk yırtılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rosenrot

Kot pantolon giymeyeli o kadar çok zamanki geçti ki artık hangisi iyi hangisi kötü hatırlamıyorum. "Docker's"la devam ediyorum ama bir daha almamayı düşünüyorum. Bacak arası çabuk yırtılıyor.

çok doğrusun kardeş en ucuz pantolonu 80 lira 1-1.5 sene anca giyebiliyorum sorun bendemi bilmiyorum ama verdiğim paralara acıyorum bu yaz yeni bişi bulmam şart böyle olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

kacpara 507
    vede cepleri nasil genis rahatmi ,bazi pantolonlarin cepleri dar oluyor elini iceri sokup dolasamiyorsun

Cepleri Dar Hocam 507'nin
  • Engineered modellerini çok severim ben
  • 506 forever
  • Ayhan Abi'de 507 ler 35 lira
  • Hooorttttt. Devir artık 511 devri. 501’in hatırası var sadece.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.