Şimdi Ara

Lewa vs Suarez vs Agüero vs Higuain vs İbrahimoviç (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

quote:

Orijinalden alıntı: Marco van Basten.

ibrahimoviç > suarez =aguero >higuain > aguero

Bazı hatalar var lütfen düzeltin.

lewandoski çok çöp oyuncu onun yerıne agueroyu koydum bida
  • Suarez

Neden mi?

Son 4 sezonunda ilk 5 içerisine girememiş Liverpool'un en önemli parçası oldu. Son ana kadar şampiyonluğa oynayan ve kılpayı şampiyonluğu kaçıran takımın en önemli oyuncusuydu.
    Bazı oyuncular vardır. Takımın gol yükünü çeker. Bütün takım ona çalışır. Bencildir. Skor yapmayı düşünür ve gol kralı olur. Bazı oyuncular vardır hem oynar hem oynatır. Suarez böyle bir oyuncu.

2013 - 2014 İngiltere Premier Lig Gol Kralı => 31 Gol
    2013 - 2014 Premier Lig Asist Kralı => 21 Asist
    2013 - 2014 Premier Lig En Fazla Şut Pası Veren Oyuncu => 88 Pas
    2013 - 2014 Premier Lig En Fazla Adam Eksilten 2. Oyuncu

Sezonu 101 golle kapatan takımın attığı gollerin yarısından fazlasında katkısı var.

Rekor bedelle 27 yaşında Barcelona'ya transfer oldu.Barcelona'da yapamaz diyenler vardı. (İbrahimovic uymadı mesela)
    Messi'nin arkasında,sönük kalması bekleniyordu. Kalmadı. İlk sezonunda Şampiyonlar ligi şampiyonluğu yaşadı. 43 maçta 50 gollük katkı sağladı.
    Geçen sezon ise 53 maçta 85 gollük katkısı var. Bana kalırsa hangi ligde oynarsa oynasın, hem gol krallığına hem de asist krallığına oynayacak bir oyuncu. Jeneriklik gol de atar. Adam da geçer. Hem oynar hem de oynatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuntius -- 24 Temmuz 2016; 21:04:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ëmir

Suarez

Neden mi?

Son 4 sezonunda ilk 5 içerisine girememiş Liverpool'un en önemli parçası oldu. Son ana kadar şampiyonluğa oynayan ve kılpayı şampiyonluğu kaçıran takımın en önemli oyuncusuydu.
    Bazı oyuncular vardır. Takımın gol yükünü çeker. Bütün takım ona çalışır. Bencildir. Skor yapmayı düşünür ve gol kralı olur. Bazı oyuncular vardır hem oynar hem oynatır. Suarez böyle bir oyuncu.

2013 - 2014 İngiltere Premier Lig Gol Kralı => 31 Gol
    2013 - 2014 Premier Lig Asist Kralı => 21 Asist
    2013 - 2014 Premier Lig En Fazla Şut Pası Veren Oyuncu => 88 Pas
    2013 - 2014 Premier Lig En Fazla Adam Eksilten 2. Oyuncu

O sezona ait örnek karşılaştırma

Agüero maç başına ortalama 3 şut atmış. 17 golü var.
    Suarez 4.67 Şut. 31 gol

Sezonu 101 golle kapatan takımın attığı gollerin yarısından fazlasında katkısı var.

Rekor bedelle 27 yaşında Barcelona'ya transfer oldu.Barcelona'da yapamaz diyenler vardı. (İbrahimovic uymadı mesela)
    Messi'nin arkasında,sönük kalması bekleniyordu. Kalmadı. İlk sezonunda Şampiyonlar ligi şampiyonluğu yaşadı. 43 maçta 50 gollük katkı sağladı.
    Geçen sezon ise 53 maçta 85 gollük katkısı var. Bana kalırsa hangi ligde oynarsa oynasın, hem gol krallığına hem de asist krallığına oynayacak bir oyuncu. Jeneriklik gol de atar. Adam da geçer. Hem oynar hem de oynatır.

agüero kıyaslaması yanlış

agüero 1538 dkda 17 gol 10 asist yapmış
    suarez 2965 dkda 31 gol 21 asist yapmış

böyle yazman daha doğru. maç başına şutları kıyaslarken kaç maç yaptıkları daha önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aradesh -- 24 Temmuz 2016; 20:42:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cad Bane

Haklısın. Bir an o sezon Agüero'nun 23 maç oynadığını unutmuşum. Değiştiriyorum.
  • İbrahim>suarez>lewandowski>kova=higuain

Suarez yaşından ötürü daha potansiyelli ama takımım olsa yüksek istikrarlı yapısından ötürü ibrahimovici isterdim. Suarezin vasatın altı oynadığı zamanlarda oldu ama ibo belli bir seviyenin altına düşmedi hiç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suarez>lewa>İbo>Agüero>Benzema>Higuain
  • Higuain'i oraya nasıl soktunuz yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitokondri. -- 25 Temmuz 2016; 2:02:22 >
  • Suarez > İbrahimovic > Agüero > Lewandowski > Higuain
  • Suarez > All

• Zlatan futbolu bırakana kadar o bölgenin tanrısıdır. Bu yaşında yardırmaya devam ediyor.

Agüero ile suarez kendisine 2 çift don alsın.

Konu kilit, cevap yazana tokadı yapıştırırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 26 Temmuz 2016; 21:32:41 >
  • Biri 34 yaşında Fransa gibi fiziğe ve savunmaya dayalı bir ligde 38 gol atmış, diğeri ispanya gibi RM-Barca-diğerleri olarak ayrılmış ligin ilk 6 sının dışında savunma ile ilgili bir kelime bilmeyen takımların olduğu ligde 40 gol atmış.Ayrıca Suarez son 1 ay nasıl gol kastı herkes şahittir herhalde
  • Suarez bence abartıldığı kadar iyi değil. Formunun zirvesinde yaşı daha 27-28 ken boş kaleye falan kacırıyor..

Santrafor diyosan İbrahimovic derim.

2 numara Lewandowskidir. Golü kokluyor.. 3 Agüero daha sonrasını sıralayın işte

RvP demeyin demişsinde Higuan Suarezde onun kadar pozisyon bilgisi yok. Biraz oynasaydı gecen sene görürdükte Vitor sagolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Biri 34 yaşında Fransa gibi fiziğe ve savunmaya dayalı bir ligde 38 gol atmış, diğeri ispanya gibi RM-Barca-diğerleri olarak ayrılmış ligin ilk 6 sının dışında savunma ile ilgili bir kelime bilmeyen takımların olduğu ligde 40 gol atmış.Ayrıca Suarez son 1 ay nasıl gol kastı herkes şahittir herhalde

Ulan psg sanki suan fransanın barçası veya reali degil arti psg gecen sezon ligte 1 kere mi ne yenildi o kadar fazlalar lige

• zlatan
  • Brkfba7171 kullanıcısına yanıt
    hocam ibra psg kariyerinde santrafordan çok forvet tarzında oynadı gibime geliyor izlediğime göre
    Pozisyon bilgisi yok dediğin Suarez şuan Barcada Van Persie ise Fenerde 4 yaş fark var diyorsan ileride görürüz bakalım 32 yasında Suarez bakalım fenere mi gelecek

• fahri1156 kullanıcısına yanıt
    O zaman aç 28 yaşında RvP neler yapıyordu onu izle bakalım. 32 yaşında Suarez Fbye gelecek demedim. Yaşa göre de adam değerlendirilmez. 34 yaşında R.Carlos geldi duman etti ortalığı..

Ben Altyapıda oynadım ders durumumdan bıraktım ilerleyemedim. Futbola sadece istatistikten bakmam ben. Oyunu okuması oyun görüşü pas takım okuyunu hepsini değerlendiririm. Suarezin yok demedim ama o seviyede değil dedim. Barcada Neymarla Messinin arasında ben bile ligde 20 sallardım heralde.

İbrahimovicin fizigi kalitesi var. Lewandowski golü kokluyor. Aguero komple ve hızlı forvet. Suarezin ekstra olacak öne çıkan özelliği yok

Yani yorum yapacaksan sadece yaşa bakıp ama o Barçada deme bana.

Liverpool da neler yaptı unutmuşsun Ajax ta 1 sezonda 41 gol attı ve Lewandowski dediğin adam daha düne kadar piyasada yoktu Suarez 18 yaşında Hollanda ekibi Groningen de 10 gol attı sonra Ajax a transfer oldu 2012 de Branislav Ivanovic i ısırdığı için yeni sezonda 6 lig maçında men aldı ama muhteşem döndü 31 gol 21 asist yaptı Sturridge ile muhteşem ikili oldular Liderlik yaptı takıma Lewandowski nin kariyerini bir araştır derim

• fahri1156 kullanıcısına yanıt
    Ben Suareze çöp demedim hocam. Ben sadece dünyanın en iyisi olacak kadar iyi değil şuanda dedim. Yoksa Barça 80 m verdi yanılmıyorsam. Bu parayı hak etti sisteme uydu MSN 3 lüsü oldu. Yani tuttu Suarez..

Ama bakıca İbrahimovic Aguero Lewandowski kadar da iyi forvet değil Bence. Bence diyorum. Lewa sonradan girip 9 dkda 5 gol attı bunu kimse yapamaz mesela.

Bakınca Lewandowski de Henry Eto Shevchenko kadar iyi değil. Bu gözler bu adamları izleyince Suarez Lewa bile iyi değil diyor. Şuan için piyasanın en iyisi bu adamlar ama dünyanın en iyisi de değiller bence.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.