Şimdi Ara

LewD ! O ARTIK 74 LVL ! ALEM BP GÖRSÜN ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
15.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • char güzel basarıların devamı ama o bug clanını terk etmenin onerırım kurunun yanında yaşta yanar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: backboy2003

MOUHAhahahaa senmi beni kesicen forumda aramaya giriosun K0rkunc yaziosun karater tanımıtımına giriosun spikela kaçk atacağımmı hesapla

olm sen harbi eziksin ya bi kere server'ın edana, bu char LOGOS! tan, yani edanaya göre yeni bi server... artı ben senin gibi asasların 2 vruşta bi tarafını yakıyorum.. sen git önce bi lvl kas, bu hp ne lan

bide kaç dmg vuracağımı hesapla demişsin, sen bana spike ile 800+ vur bn sana id şifreyi vereyim.. tamam mı çocuğum?
  • 1,5k vururum sana ezik herşey ortada logosta olduğunu görüyorum senin gibi priestler olmasa np kasmayız biz
  • korkunc charının resmini koysana suraya bakayım cahrına

preist sende logos a göre iyisin
  • yaşının 15 16 civarı olduğu bariz ortada.. bn bu oyunu sen daha ilkokula giderken oynuyodm ve neyin ne olduğunu, dmg hesaplarını bu oyunu oynayan belki herkesden daha iyi bildiğimi iddaa edebilirm..

hatta basit bi hesap yapalım burda diğer arkadaşlar da fikir edinsin :

70lvl bi asasda full dex giydiğini farzedersek, iyi denebilecek itemlerle 2k civarı atak olur.. (ki senin charında bu kdr olduğunu bile sanmıyorum)
    2k ap'ye sahip bir asas char R dmg'ı ile 1k defansa sahip bir chara ortalama brüt 150-200dmg arası vurur.
    R dmg'ı 200 olan bir asas Spike skili ile max 1200 dmg vurur!

burda max 1200 dediğm dmg brüt demagedır.

karşıdaki char 70lvl desek;

- %15 master skil
    - %15 dd helmet
    - %10 belt

toplam %40 dmg düşürüyo bu saydıklarım, yani net max dmg 720'ye düşüyo..

Not: yukarda yaptığım basit hesaplama maximum değerlere göre yapıldı, 720 bile vuramazsın sen bana o ayrı mevzu

• master skili %15 gelen damageyi kırar bu tamam ama belt 10dd kafalık 15dd bunları %olarak değerlendirmen biraz garip geldi. misal 100dd olsa charda damage mi yemiyecek? alınma ama saçma geldi bana.
    Charın gerçekten güzel nazar değmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sérd@r -- 27 Ocak 2008; 23:38:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sérd@r

master skili %15 gelen damageyi kırar bu tamam ama belt 10dd kafalık 15dd bunları %olarak değerlendirmen biraz garip geldi. misal 100dd olsa charda damage mi yemiyecek? alınma ama saçma geldi bana.
    Charın gerçekten güzel nazar değmesin.

evet 100dd olursa vurulan dmglar miss yapıyo yada 10 20 gibi komik rakamlar vuruyo..
  • güzel char ama cz de zorlanır,assaslar pek sorun değil aşırı sağlamlar ve pedalcılar dışında ama bu charla vir warriora karşı şansın yok sebebi de düşük hp,benim derdim warriorlar ben adamın karşısına 6,5k hp ve 860 defansla çıkıyorum maliceyle defansı eşitliyorum ama gel gelelim adamda 10k hp var,fazla vurmama rağmen warriorlara %40 yatıyordum,şimdi olayı çözdüm ama debuffer oldum,torment ve %40 parasitle tam kıvamındalar
  • bırak ya ezik kesin ankaralı bu paso atior 15 yaşındaymışın töbe töbe
  • hayırlı olsun.gene 1 hafta pk sonra 2 lvl daha kasarsın

backboy2003 yeter konuştuğun. LewD i pkda bir gör ondan sonra konuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: eri

güzel char ama cz de zorlanır,assaslar pek sorun değil aşırı sağlamlar ve pedalcılar dışında ama bu charla vir warriora karşı şansın yok sebebi de düşük hp,benim derdim warriorlar ben adamın karşısına 6,5k hp ve 860 defansla çıkıyorum maliceyle defansı eşitliyorum ama gel gelelim adamda 10k hp var,fazla vurmama rağmen warriorlara %40 yatıyordum,şimdi olayı çözdüm ama debuffer oldum,torment ve %40 parasitle tam kıvamındalar

orda kombo devreye giriyo işte.. bu oyundaki en seri skil helis'dir... misal karşında 70+bi warrior war diyelim, adam sana howling ile 2 skil vururken sen helis ile 3 skil çalışıyosun rahat.. parasit, torment, 10k heal fln saymıyorum ztn hiç

ama parazit attın, heal attın diyen warriorlara da bi sözüm wardır hep söylediğim, yazayım buraya;

parasit, malice atmıcak olsam warrior açardım dimi ?

• quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

quote:

Orjinalden alıntı: eri

güzel char ama cz de zorlanır,assaslar pek sorun değil aşırı sağlamlar ve pedalcılar dışında ama bu charla vir warriora karşı şansın yok sebebi de düşük hp,benim derdim warriorlar ben adamın karşısına 6,5k hp ve 860 defansla çıkıyorum maliceyle defansı eşitliyorum ama gel gelelim adamda 10k hp var,fazla vurmama rağmen warriorlara %40 yatıyordum,şimdi olayı çözdüm ama debuffer oldum,torment ve %40 parasitle tam kıvamındalar

orda kombo devreye giriyo işte.. bu oyundaki en seri skil helis'dir... misal karşında 70+bi warrior war diyelim, adam sana howling ile 2 skil vururken sen helis ile 3 skil çalışıyosun rahat.. parasit, torment, 10k heal fln saymıyorum ztn hiç

ama parazit attın, heal attın diyen warriorlara da bi sözüm wardır hep söylediğim, yazayım buraya;

parasit, malice atmıcak olsam warrior açardım dimi ?

aynen öyle.bp nie açıyosun o zman.heal yaptın malice attın felan diyolar.onu atmasan neden düşük defansla uğraşacan warrior aç 1400 defansla gez

• quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

hayırlı olsun.gene 1 hafta pk sonra 2 lvl daha kasarsın

backboy2003 yeter konuştuğun. LewD i pkda bir gör ondan sonra konuş

eyw kanka daha adam beni tanımıyo, ama nasıl atıp tutuyo görüyosun.. çoluk çocuğa laf anlatmakla geçio ömür..
  • char cok güzel tebrik ederim. 75 olup master 15 i ac ooof super o :D

yanlız bisey diecem Bp demek, paper kıyafetler giyen fll str pri demektir, snnki bp deilde, warriorumsu pri gibi bisey, yani sen yari bp sin,

15 master ı basınca , milleitn attıgı yansıyorya ooof aralarına bi giriyorum ortalık mezarlık gibi oluyor

basarılar, ii oyunlar
  • Şimdi sana off supersın dagıtırsın gıbı yorumlar yapmak lazım

Yoksa elestırenlere attıgın alaycı mesajları okuduk

80 lvl olsa ne yazar insanları kırdıktan elestırıye acık olmadıktan sonra

Karekter guzelde sahıbını beyenmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetkb

Şimdi sana off supersın dagıtırsın gıbı yorumlar yapmak lazım

Çok gaz bu arkadaş öyle kabul etmek lazım bir char dizer zannederki kesecek kimse yok kendinden iyisi yok(evveliyatı sabittir) DMG hesaplarını herkesden iyi bilirim demişsin ama 100dd+ olunca miss vurur gibi bir saçmalıkla avunmuşsun gerçekten komik. Evet oldukça sağlam bir char belki ama alem bp görsün benden iyisi yok falan demek için ne levelin, nede itemlerin yeterli kaldı ki +9lu +3 lü adamlar bile böyle iddialı cümleler kurmaya çekiniyor. Ayrıca Helis bu oyunun en seri skillidir cümleside yanlış. Skill değil elindeki silah belirler hızı ayrıca cooldown süresi judgement içinde helis içinde sword dancing içinde aynıdır. Şimdi sen banada meydan okursun gel kes kam vs aqa gibisindende pek önemli değil evet bu kadar gaz değilim 2 sene önce bendede olmuştu bu tarz olaylar sonradan geçiyor zamanla gençlik ateşi mi dersin heves mi dersin orası sana kalmış.

• quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

Çok gaz bu arkadaş öyle kabul etmek lazım bir char dizer zannederki kesecek kimse yok kendinden iyisi yok(evveliyatı sabittir) DMG hesaplarını herkesden iyi bilirim demişsin ama 100dd+ olunca miss vurur gibi bir saçmalıkla avunmuşsun gerçekten komik. Evet oldukça sağlam bir char belki ama alem bp görsün benden iyisi yok falan demek için ne levelin, nede itemlerin yeterli kaldı ki +9lu +3 lü adamlar bile böyle iddialı cümleler kurmaya çekiniyor. Ayrıca Helis bu oyunun en seri skillidir cümleside yanlış. Skill değil elindeki silah belirler hızı ayrıca cooldown süresi judgement içinde helis içinde sword dancing içinde aynıdır. Şimdi sen banada meydan okursun gel kes kam vs aqa gibisindende pek önemli değil evet bu kadar gaz değilim 2 sene önce bendede olmuştu bu tarz olaylar sonradan geçiyor zamanla gençlik ateşi mi dersin heves mi dersin orası sana kalmış.

Hell Breaker'dan geliyodur

• 1.si; arkadaşım bi kere konuşurken mantık çerçevesinde konuş. +3 +9 itemli charlar demişsin, bu chardaki bütün itemler legal ve alın teriyle yapılmştır.. ytl yoktur charda.. ne dupe ne bug ne koxp.. ayrıca server logos, sen bu charı gidip aresteki 80lvl bp ile karşılaştırırsan insanlar bi taraflarıyla gülerler sana lj kardeşim !

2.si; evet arkadşaım dmg hesaplarını da araştırdım öğrendim ve herkesden iyi biliyorum, ayrıca 100dd olunca miss vurduğunu denedim gördüm, gördüğüm şeyi senden öğrenecek değilim dimi?

3.sü; kaç kere priest kullandın? kaç kere helis-judgement vurdun? bn gerek pri, gerek warrior, asas btün karakterleri çok uzun süre kullanmş bi insanım ve bu benim düşüncemdir.. ve biçok bp kullanıcısına da sorabilirsiniz..

4.sü; benim yaşım 22, bizi bilen biliyo.. 18- anlama güçlüğü çeken arkadaşlarla da muhattap olamıcam daha fazla..

ne diyim.. kıskananlar çatlasın...

• quote:

ahmet kardeşim bn eleştiriye açık bi insanım, sadece bilmediği konularda saçma sapan yorumlar yapan insanlar gördüğüm zaman sinirleniyorum haliyle.. önce git öğren ne neymiş, sonra gel yorumunu yaz, canımı ye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

1.si; arkadaşım bi kere konuşurken mantık çerçevesinde konuş. +3 +9 itemli charlar demişsin, bu chardaki bütün itemler legal ve alın teriyle yapılmştır.. ytl yoktur charda.. ne dupe ne bug ne koxp.. ayrıca server logos, sen bu charı gidip aresteki 80lvl bp ile karşılaştırırsan insanlar bi taraflarıyla gülerler sana lj kardeşim !

2.si; evet arkadşaım dmg hesaplarını da araştırdım öğrendim ve herkesden iyi biliyorum, ayrıca 100dd olunca miss vurduğunu denedim gördüm, gördüğüm şeyi senden öğrenecek değilim dimi?

3.sü; kaç kere priest kullandın? kaç kere helis-judgement vurdun? bn gerek pri, gerek warrior, asas btün karakterleri çok uzun süre kullanmş bi insanım ve bu benim düşüncemdir.. ve biçok bp kullanıcısına da sorabilirsiniz..

4.sü; benim yaşım 22, bizi bilen biliyo.. 18- anlama güçlüğü çeken arkadaşlarla da muhattap olamıcam daha fazla..

ne diyim.. kıskananlar çatlasın...

Sen bu oyunun adını duymamışken priestim vardı benim merak etme. Öğrenip öğrenmemekde sana kalmış benden öğren diyen yok. Çok uzun süre her karakteri kullanman değil ne kadar anlayıp kavramış olman önemli tanıttığın asaslarıda gördük warriorlarıda kıskanacak değilim elimin altındaki charlarıda merak edersen pm'den gösteririm reklam yapmaya lüzum yok. Legalite konusuna gelince sen orda burda ben bunu sıfır ytl ile dupe süz yaptım dersen asıl sana bi taraflarıyla gülerler malı yapana nasıl yaptığını kim nerde soruyor ampul gibi kaç tane char ban yedi:) Logos gibi Bug'un Allah'ını yemiş bi cacık serverdaki 3-5 kuruşluk bir charı alem bp görsün diyerek tanıtman ilgimi çekti sadece. Yaşın 22 ama 12 yaşındaki çocuklar gibi 10cm boyundaki havası cıvası bile olmayan bir görüntünün arkasına sığınıp insanları aşşağılıyorsun attığın mesajlar ortada. Sen bana bi 100dd li charın miss vermiş ss sini gösterir misin birde çok merak ettim cahilliğime ver:) Birçok bp kullanıcısına soralım bakalım mesela şu linkteki bp ye soralım helis nasıl bir skill:) Sanki 72 char yok ortalıkta helisi açık...
    http://www.youtube.com/watch?v=wh9CyLd-56Y
    Sadece girişteki yazıyı oku...
    Ha birde asasları tankladığı kısmı izle bakalım 100dd+ olunca miss veriyormuymuş vermiyormuymuş.
    İlk charımın resmini bulursam koyucam buraya malum 3 yıl oldu nerdeyse gerçi eskiler bilir forumda daha nickimi değiştirmeden önce BP'im olduğunu cypher da...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.