Şimdi Ara

LEWELİ NP Sİ WE MANNERI EN FAZLA OLAN KİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cokoMELgibson 80k civarı np
  • üfürrrrrrrrrrr
    quote:

Orjinalden alıntı: beramusta 69 lvl

lvl:69
    np:7910281
    manner:0
  • beyler kimse parasını yazmamış
    yokmu milyarları olan cengaver
  • beramus abi amma pompacısın yaw bizim inik toplarıda pompalasana
  • ARES SERVERİ MAGE 61 LVL NP 5100 MANNER 8432.
  • benim bir charım priest lvl51 maner kasmıom piriestle oyüzden 255 felan bide mage var manneri 368.lvli 43 eziq.priesttin parası 1.5m fakirim mageninde 16k innde para yok upragdede yaktım hepsinimannere gelince.hepsinin 0 daha savaşa yada czye gitmedim.bi kere czye gittim bi priest beni ööldürdü.300k para getti

• benim bundan önce oynadıgım char ares de lvl 41 manner 107 np ise 23 idi parası daha çok para kastıgım için lvl o yüzden az ayrıca np yi 128 e getirdim ama 0 landı öle öle şimdi 23 para 68m.ayrıyetten bi glave (+2)reduceli.chitin set vs. vs.
  • arkadaslar su manner puanı karakterde national point diyemi yazıyoo acil cwp pls yardım help!!!!
  • lvl 48 mage 1200 civarı NP var.MAnner ise 448,14M coinim +7/56 Wizard Staff ım var PAper ım.KArusum
    elhamdülilah...
  • başka resim yokmu gösterin akrakterlerinizi görelim!
  • quote:

Orjinalden alıntı: UruKai

arkadaslar su manner puanı karakterde national point diyemi yazıyoo acil cwp pls yardım help!!!!

CWP PLSSS ACİL!!!!!!
  • Manner yazar karakterde .
  • yok yaw lwl 35 daha ole bişi gormedim karakterde!!!
  • 2 nci işaretide çıkardım :D np 35k manner 1010 lvl 61
  • diez de 43 lvl worrior para =1.5milyon np=0

aq chitin nalcak para bile yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: sneet

lvl 53 mage np:0 (hacklendi), lvl 52 warrior np:0 (hacklendi), lvl 49 assasin np:0 (sağlam)

İyi sabırlıymışsın ben deli olurdum aga okadar kas ve sonunda 2 gitsin Üzüldüm harbiden

• quote:

yok yaw lwl 35 daha ole bişi gormedim karakterde!!!

tam defansın altında manner yazar.lvl 35e kadar 0dır. sonra civciv kasarak artar.
  • walla bnde 885 manner wardı galiba.. 500 de NP war.. dün 170 np yedim cz de sora 500np aldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: kinglion

quote:

tam defansın altında manner yazar.lvl 35e kadar 0dır. sonra civciv kasarak artar.

Civciv mi? artk civcivler bizi kasıyo ya tabi şifreli civcivler)Normal bir civciv bulup kasmak artık çok zor be aga
  • quote:

Orjinalden alıntı: HeavenBoy

quote:

Orjinalden alıntı: kinglion

quote:

Civciv mi? artk civcivler bizi kasıyo ya tabi şifreli civcivler)Normal bir civciv bulup kasmak artık çok zor be aga

walla ben canım sıkıldımı gidiyom maradona.arda solucan kesenlere soruyom:
    lvl kaç? diye eğer cvp 1-10 arası ise alıp onu kasıyom.nedeni daha kolay lvl atlamaları ve bunedenle daha çok manner kazanmam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.