Şimdi Ara

Lexar maliyete odaklanan yeni SATA SSD modelini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lexar maliyete odaklanan yeni SATA SSD modelini duyurdu

Geçtiğimiz hafta oyunculara yönelik performans odaklı yeni SSD modelini duyuran Lexar bu hafta da maliyeti düşünen bilgisayar sahipleri için yeni bir SSD duyurdu. Lexar NQ100 kolay bir yükseltme imkanı sunuyor.

Lexar NQ100 özellikleri ve fiyatı

Lexar NQ100 modeli geleneksel HDD sürücülerden daha iyi performans arayan ancak fazla harcama yapmak istemeyenlere hitap ediyor. Bilinmeyen bir kontrolcü ve 3D NAND modüllerde 550MB/s seviyesine kadar çıkan veri aktarım hızları mevcut.

Ayrıca Bkz.499 TL değerindeki Outriders, 'çıkış günü' Xbox Game Pass'e eklenecek

Darbelere ve sarsıntılara karşı dayanıklılık sunan Lexar NQ100 modeli 240GB-480GB-960GB kapasite seçenekleriyle geliyor. Yazma ömürleri için de 84TB-168TB- 336TB belirlenmiş. Fiyatlar şu şekilde:

Lexar NQ100 240GB – 31$

Lexar NQ100 480GB – 53$

Lexar NQ100 960GB – Belli değil

Kaynak:https://www.techpowerup.com/279851/lexar-announces-new-nq100-2-5-sata-iii-ssd

• Lexar ile ilk 2012'de Bimeks'te çalışırken Nikon fotoğraf makinelerinin yanında (ki o zamanlar ben de Fujifilm promotörü idim) bedava Lexar SD kartlar verilirken tanışmıştım. O zamanlardan beri hangi ürününü kullandıysam çok memnun kaldım.

• Bloodin kullanıcısına yanıt
    Yalniz o zamanki Lexar başkaydi.. Satıldı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir yıl öncede aynı haberi paylaşmıştınız galiba. Ben fark göremedim. O zaman "yeni çıkan" ürünle şimdi çıkan arasında ne gibi bir fark var?
    https://www.donanimhaber.com/kolay-yukseltme-icin-lexar-2-5-inc-ssd-surucusu-tanitildi--127451

• 1 YIL ÖNCEKİ HABERİ COPY PASTE YAPMIŞLAR.

• Yurtdışı fiyatları gayet uygun kabul Türkiye fiyatları kur vergi ÖTV bunlarla kaç para olacak

• 84TB yazma omru nedir bayagi dusuk geldi bana. 3 kurus tasarruf edeyim derken piston asagi iner, tum verileriniz ucabilir dikkat edin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.