Şimdi Ara

Lg 17kg çamaşırmakinası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba lg 17kg çamaşırmakinasını aldım küçük çaplı çamaşırhanem var makinanın iki sorun var 1: 17kg çamaşır yıkamıyo 1: kapak arasında bulunan lastik parçalanıyo çamaşırı kıstırıp zarar veriyo suyu olduğu gibi dışarı boşaltıyo servis kullanıcı hatası olduğunu söylüyo fakat ilk defa çamaşırmakinası kulanmıyoruz böyle bir sorunla ilk defa karşılaşıyoruz benim düşünce bu lastık te imalat hatası olduğudur bu konuyla ilgi bilgisi olan varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Iade edın uretım hatası var.zaten oyle profesyonel makıne degıl camasır haneler ıcın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orta ölçekli sanayi tipi alsanız, hem sizin için daha kullanışlı olur ,hem de servis makineyi ticari amaçlı olarak kullandığınız için firma garanti dışı uygulama işlemi gerçekleştirebilir.
  • Nuhun N kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Size TOLKAR'ın ürettiği tamamen yerli üretim olan Hydra Serisi / Tam otomatik çamaşır yıkama ve sıkma makinelerimizi öneririm.
    Isıtma Tipi : Elektrik/Buhar , 300G sıkma gücü, %100 Endüstriyel gövde yapısı, kaynaksız iç tamburu ve KOMPLE PASLANMAZ ÇELİK İç-dış tambur/dış kapakları ile profesyonellere yönelik üretilmiş %100 müşteri memnuniyeti garantili bir modeldir.

Merkez : Fabrika - Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, 10036 Sokak No: 4-6 P.K.35620 Çiğli - İZMİR
    Telefon : +90 232 376 85 00
    Fax : +90 232 376 76 58
    E-Mail : satis@tolkar.com.tr
    http://www.tolkar.com.tr

Lg 17kg çamaşırmakinası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtekinn -- 19 Aralık 2015; 10:52:54 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.