Şimdi Ara

LG 2013 LA SMART TV SERİSİNDE YETERSİZ BELLEK SORUNU (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
600
Cevap
25
Favori
160.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada benim tv lg 42la62s.kullandığım flash bellek toshiba 16gb.yeni smart özellikli flashlardan değil önceden almıştım.
  • Arkadaşlar herkese merhaba. Bende 1 yıl önce LA620S almıştım. Yetersiz bellek sorununu o zaman fark ettim. Yalnız çok üzerine düşmedim. Bugün internette şöyle bir şu soruna bakıyım dediğimde gördüm kü bu sorunu sadece ben değil herkes yaşıyormuş. Ve herkes kendince kendi çözümünü üretip bu sorunun üstesinden gelmeye çalışıyor haliyle.

Bense olaya şöyle bakıyorum. LG veya diğer "x" firmalar, bize bu smart tv leri satarken tonlarca reklam kampasıyla gözlerimizi boyadılar. Bugün en düşük akıllı telefonda bile wifi aracılığı ile film açıp izleyebiliyorsunuz. Neden binlerce para verdiğimiz ayıplı ürünü kendi çözümlerimizle düzeltmeye çalışıyoruz. ?

Bence toplanıp Lg ye gerekeni yapalım .. Yeter yalan reklam kampayalarıyla bu milleti sömürdükleri...
  • Lg 42 la 660 s model smart tv aldım tv yi internete bagladigim zaman kapanip aciliyor ve bu durum surekli oluyor ne yapmam gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thenough

quote:

Orijinalden alıntı: spaulx

MErhaba bu sorun mağduru bir çok kişi var sorun bendede var ama çok araştırmama rağmen çözüm bulamadım
    Sadece tv ve dizi izlemek için 2 site öneririm uzun süredir kullanıyorum ve hata almıyorum
    Film izlemek için :http://sinemapol.org/
    Dizi izlemek için :http://diziay.com/
    player sistemleri bu hatayı vermiyor

Bu karaktersize kanmayin adam kendi sitelerinin reklamini yapiyor yeni uyelik acip acip yorum atmis dikkat ederseniz. Ve bu siteleride denedim ayni hatayi veriyor

Forum ve internet kullanma dahili Olmasaydın sana sayardim ama cahilin önde gidenisin sen buraya üye değilken ben üyeydim sen filmleri acamiyorsan bu senin özürlülugun hadi şimdi uza

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Thenough kullanıcısına yanıt
    Tavsiye edilen sitelerden memnun olup yorum yazanlardan biri de benim ve üyelik tarihim 7 Nisan 2010. Yeni üyelik açıp yorum atmış demişsin birde. Siteyi tavsiye edeni tanımam etmem.
    Rahat rahat film izlerim diye televizyon alıp sorun yaşamanın ne demek olduğunu çeken bilir. LG smart tv yetersiz bellek diye google da aratınca burası çıkıyor ve sorunuma çözüm buldum bu sayede. Daha iyi bir tavsiyen varsa yaz onu uygulayalım, yoksa bilip bilmeden suç atma kimseye.
  • tommikx T kullanıcısına yanıt
    Flash Belleği nasıl formatladınız,Yaptıklarınızı daha detaylı anlatırsanız çok sevinirim.Ben de LA640S kullanıyorum tüm denemelerim sonuçsuz kaldı :(
  • Araştırmacı608 A kullanıcısına yanıt
    format çok basit.bilgisayara giriyoruz flash belleği gösteren sürücüye(e ya da f sürücüsü gibi) sağ tıklayınca ortalarda biçimlendir yazıyor.ona tıkladığımızda açılan sayfadan biçimlendiriyoruz tercihimize göre ntfs ya da fat32..
    asıl sorun şu ki ben ntfs yaptıktan sonra hdfilmcehenneminde bir filmi hiç bellek hatası almadan izledim.ardından başka bir sitede(adını ahatırlmıyorum) yine sorunsuz izledim.fakat bicaps'ten birşey açınca yine hata verdi.mesela dizifilmhd diye bir site var orda da hatasız izliyorum hep.yani bazı sitelerde sorun olmuyor bazılarında oluyor.
    hala en iyi çözüm mkvod şuan için
  • LG 47LB652V aldım. Arkadaşlar smart tv de yetersiz bellek sorununa yukardaki arkadaşların anlattığı gibi çözdüm. Herhangi bir siteden (dizibox..) 2 dizi izledim arka arkaya flash disk olarak 16 gb taktım. Ayrıca tv kablosuz mouse de kabul ediyor. Kullanımı çok kolaylaşıyor tavsiye ederim.

USB bellek takmadan önce tv kapatın bellek usb 1 , mouse 2. usbye takın. Sonra açın ve yukardaki tarayıcı ayarlarını yapın. Dizi ve filmleri izledikten sonra tarayıcı ayarlarından ONBELLEGI TEMIZLEYIN yapmayıda unutmayın. Ha bu arada çözünürlük 480p yada 720p de izliyorum. Daha fazlasında yetersiz bellek hatası alınıyor. Ayrıca bellek 32gb ve 64 gb almakta fayda var. Ben 64gb olanı alacağım.
  • Arkadaslar 1080p izleyin tek part izleyin hemde sonuna kadar sorunsuz izleyin lg markakarda denenmistir sinemapool izleorg ve webteizle sitelerinden yuzde yuz sorunsuz izleniyor cok ugrastim careyi bu uc yerde buldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Televizyonu temizleme yada bellek harddisk gibi hicbirseye ihtiyaciniz yok acin 1080p kaliteyi secin ve izleyin bukadar

• quote:

Orijinalden alıntı: masko

Arkadaslar 1080p izleyin tek part izleyin hemde sonuna kadar sorunsuz izleyin lg markakarda denenmistir sinemapool izleorg ve webteizle sitelerinden yuzde yuz sorunsuz izleniyor cok ugrastim careyi bu uc yerde buldum

Reklam yapiyor diye dusundum ama ise yaradi, sinamapool dan 1080 film izliyorum ve tam 40dk olduğu halde bellek yetersizi yaşamadım.

Bence mevzu videonun izledikçe dolmasi, youtube da hata olmamasi bu yuzden. Eger film otomatik yuklenirse sonuna kadar, bi yerde bellek doluyo ve bum.. Bu site de bu ozellikte videolar sagliyor.

Gerci bu izledigim ilk ve tek film henüz, umarım hepsi boyledir..

Eyvallah masko..

• quote:

Orijinalden alıntı: soul_less

quote:

Arkadaslar 1080p izleyin tek part izleyin hemde sonuna kadar sorunsuz izleyin lg markakarda denenmistir sinemapool izleorg ve webteizle sitelerinden yuzde yuz sorunsuz izleniyor cok ugrastim careyi bu uc yerde buldum

Reklam yapiyor diye dusundum ama ise yaradi, sinamapool dan 1080 film izliyorum ve tam 40dk olduğu halde bellek yetersizi yaşamadım.

Bence mevzu videonun izledikçe dolmasi, youtube da hata olmamasi bu yuzden. Eger film otomatik yuklenirse sonuna kadar, bi yerde bellek doluyo ve bum.. Bu site de bu ozellikte videolar sagliyor.

Eyvallah masko..

muhtemelen bu dedigim sitelerde servera yuklu filmler yada oynatma playerden kaynaklanıyor bu iki secenekten biri sayesinde sorun yasanmıyor ... birsey degil keyifle film izliyorsan ne mutlu ben zamanında cok ugrastım neler denedim telefondan gonderip izliyordum ama goruntu kalitesi bu kadar kaliteli degildi ve duraklama yaptıgında basa atıyordu ama bu sitelerde problem yok umarım herkes gorur ve faydalanır

• quote:

Orijinalden alıntı: soul_less

quote:

Eyvallah masko..

sinemapol sitesinde tam ekran sorunu yaşıyor musunuz?...

• hayır yasamıyorum
  • Arkadaşlar lg49ub850v kullanıyorum içindeki kullanmadıgım uygulamaları nasıl silebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

Hic farketmez diski once formatlayin. Icine lgapps adinda klasor acin. Onun icine de installed adinda acin. Tvye takin.

hocam çooook sağolun tek işe yarayan çözüm bu. yaklaşık 2 haftadır sorunsuz izliyorum artık. sadece şöyle bi durum var, bir filmi full izleyip üstüne bir film daha açınca yine yetersiz bellek hatası alıyorum, ama tvyi kapatıp tekrar açınca sorun ortadan kalkıyor.
  • herkese selam...
    42la660s model tv ye sahibim. yetersiz bellek sorunundan dolayı tv den soğudum. internete bağlantının çok sağlam yapılamamasından dolayı da smart özelliklerin hiçbirini kullanmıyordum. nete bağlanıyor ama hemen kopuyordu. bu da yetmezmiş gibi tv kendiliğinden kapanıp açılmaya başladı. yani smartını geçtim tv si bile kalmadı. garanti süresinin dolmasına 1 hafta kala servis çağırdım. eleman büyük ihtimalle anakart değişir dedi. beklemeye başladım. bu arada birkaç defa aradım parça sipariş verilmiş bekleniyor dendi. iyice umudu kesip 20 işgününü beklemeye başladım. 20 işgününde teslim etmezlerse para iadesi isteyip akılsız bir tv almaktı niyetim. fakat 17 işgününde teslim ettiler. açıkçası pek memnun kalmamıştım tv yi getirmelerinden. neyse ki şuan sorunsuz kullanıyorum. ve hatta yetersiz bellek olayı da çözüldü. 1080p filmleri bile sorunsuz seyredebiliyotum. kesinlikle güncelleme yapmayacağım. belleği doldurur falan... ilk başta yetersiz bellek uyarısı alıyordum fakat bi yabancı sitede flash ı kapatsanız da film seyredersiniz diyordu. olay sanırım flash tan kaynaklı tarayıcıdan flash ı kapatınca sorun çözülüyor. resim paylaşıcam umarım faydası olur. saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisipahi -- 13 Temmuz 2015; 16:23:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• alisipahi A kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Benim televizyonumda 640s modeli...yetersiz bellek sorunu hala devam ediyor ve müşteri hizmetleri sorunun bir çözümü yok diyor.Ancak dikkatimi çeken şey televizyonunuzda 11 temmuzda 2015'te yayınlanan 04.27.02 güncelleme yüklü.Merak ettiğim güncelleme sonrası televizyonun hafızası kaç gb ? bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca flashı kapatınca flash eklenti uyarısı veriyor onu kaldırıp filme başlasanız bile bir süre sonra yetersiz bellek uyarısı vermiyor ama ekran kararıp sadece ses çıkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Araştırmacı608 -- 14 Temmuz 2015; 11:56:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Araştırmacı608

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Benim televizyonumda 640s modeli...yetersiz bellek sorunu hala devam ediyor ve müşteri hizmetleri sorunun bir çözümü yok diyor.Ancak dikkatimi çeken şey televizyonunuzda 11 temmuzda 2015'te yayınlanan 04.27.02 güncelleme yüklü.Merak ettiğim güncelleme sonrası televizyonun hafızası kaç gb ? bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca flashı kapatınca flash eklenti uyarısı veriyor onu kaldırıp filme başlasanız bile bir süre sonra yetersiz bellek uyarısı vermiyor ama ekran kararıp sadece ses çıkıyor...

selamlar.... bahsettiğiniz olayı ben de yaşadım. bazen ses geliyor ama görüntü yok. fakat denediniz mi bilmiyorum alternatif linklerde böyle bir sorun olmayabiliyor.örneğin ok.ru da hiç player yüklemezken mail.ru ya tıklayınca sorunsuz seyredebiliyorum. sitelerdeki oynayıcılarla ilgili sanırım. değişik siteleri ve alternatif linkleri deneyerek bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
    bellek için resim yüklicem. dediğim gibi anakart değiştiği söylendi bana ve ben program yüklemedim ve güncelleme yapmadım yapmayı da düşünmüyorum. belki de işin sırrı anakartın yeni olması ve eski dosya kalıntısının olmamasıdır. umarım yardımcı olabilmişimdir.
    saygılar...

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1119375/4f3f9134-9920-4d7d-af20-db474b749f8c.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisipahi -- 15 Temmuz 2015; 2:20:16 >

• Arkadaşlar merhaba;

Ben de maalesef hafıza sorunundan dolayı problem yaşayanlardan biriyim. TV'nin garantisi biter bitmez komple söküp hafızayı artırmanın yollarını arayacağım. Bu konu üzerinde çok uğraşmış biri olarak şans eseri ulaştığım bir çözüm önerisini sizinle paylaşmak isterim.

LG smart tv kullanıyorsanız ve "digiturkplay" uygulaması üzerinden yayın alıyorsanız, seç izle filmlerle ilgili problem yaşıyor olabilirsiniz. Bende de aynı hata oldu ilk önce. Filmin fragmanını izleyebiliyorsunuz fakat filmi izlemek için butona tıkladığınızda sizi saatlerce bekletip filmi açmıyor olabilir. Bunun çözümünü bulduktan sonra yukarıdaki "hafıza dolu" uyarısını almamaya başladım.

Kablosuz veya kablolu ağınızı tekrar kurmayı ve "manuel kurulum" seçeneğiyle ilerlemeyi; DNS ayarını 8.8.8.8 olarak değiştirmeyi deneyin. Digiturkplay uygulaması için kesin çözümdür fakat dediğim gibi, şans eseri bu işlemi yaptıktan sonra online film izlerken hafıza dolu diye beni sayfadan atmadı aynı zamanda. Siz de bir deneyin derim ama en azından digiturkplay için kesin çözüm bilgisi vermiş oldum. :)

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.