Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce 50LF650 yi N11'den 2088 TL'ye aldım LG Türkiye garantili olarak nasıl sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsayan G kullanıcısına yanıt
    MR 600 kumanda almanız gerek fakat ona vereceğiniz paraya gidin klavye mouse set alın touch pad içinde olan...
  • Tabletimi kullanmayı düşünüyorum mümkün müdür

• Arkadaşlar selam, 50LF650 aldım fakat uygulamalar yazılım güncellemesi istiyor. Mesela youtube, güncelleme istiyor yap diyorum ama güncelleme başarısız oluyor sürekli. Aygıt internete bağlı, tarayıcıda gezinebiliyorum ama bu sorunu nasıl aşacağımı bilmiyorum yardıma ihtiyaç var.
  • Arkadaşlar 42lf650v ile philips 42pfk6309 arasında kaldım philips daha ucuz olduğu için daha ağır basıyor sizede sormak istedim

tv de istediklerim ;

3d (ayda yılda 1 kere kullanırım)
    smart tv (kesinlikle hızlı olması lazım)
    görüntü performansı sd-hd (en önemlisi)
    ses
    maçlarda sıkıntı yaratmıyacak
    görünüş-ergonomi

arkadaşlar lg 42lf650v 1610 tlye alabiliyorum philips ise 1360 tl hangisini önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kermit

Az önce 50LF650 yi N11'den 2088 TL'ye aldım LG Türkiye garantili olarak nasıl sizce?

hocam çok iyi fiyata almışşsın ama ben nedense internetten tv almaya cesaret edemiyorum. ya iadeli cihazsa, ya sorun olursa kim uğraşacak iade etmekle. bilemedim.
  • marem1 M kullanıcısına yanıt
    Geri Dönüş ürünleri olabiliyor dediğiniz gibi... (risk)
  • Dert etmeye gerek yok ürün kapalı kutu gelmezse tutanak tutturup iade ederim. Kurulumunu zaten yetkili servis yapacak eğer kurulum sırasında bişey çıkarsa servis rapor tutuyor iadesi veya değişimi mümkün oluyor. Bence bu kadar para verilen ürünler paralel ithalat alınmamalı resmi distribütör garantili alınmalı.

• Mr.Kermit kullanıcısına yanıt
    Zaten kapalı kutu oluyor. Siz geri dönüş ürünü olup olmadığını anlayamassınız olay zaten bu... Arızalı tv lerin çogu geri gittiğinde yada bug lu ürünler emin olun büyük bayi yada marketlere geri gelmez... Neyse iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: marem1

quote:

Az önce 50LF650 yi N11'den 2088 TL'ye aldım LG Türkiye garantili olarak nasıl sizce?

hocam çok iyi fiyata almışşsın ama ben nedense internetten tv almaya cesaret edemiyorum. ya iadeli cihazsa, ya sorun olursa kim uğraşacak iade etmekle. bilemedim.

Asıl mağaza daha büyük sıkıntı iadede edemezsiniz aldın 10 gün sonra sorun çıktı ver servise tamir edilsin.

• ona yapacak bir şey yok. şans işi biraz da.
  • Mediamarkt haricinde çoğu mağazada bu durum sıkıntı yaratıyor, 10 günlük cihazı servis rapor vermediği sürece iade etmek için mahkemeye başvurmak gerekiyor anlayacağınız çetrefilli işler:)

• Merhabalar, uzun zamandır tvleri araştırıyorum Lgnin bu modeli bayağı ilgimi çekti. Tv de en önem verdiğim şey görüntü kalitesi, genelde net üzerinden belgesel, dizi, film falan izleyeceğim hd olarak, tatmin edici midir? annemler ise dizikolik, sd yayınlarda sıkıntısı var mıdır çamurlaşma vs gibi? yanılmam değil mi bu tv yi alarak?
  • OSMANLI TEAM kullanıcısına yanıt
    6309 la lf650 nin hiç bir bağı yok hocam.
    netten biraz araştırırsanız philips hakkındaki olumsuz yorumun çok olduğunu görürsünüz.

lg mi philips mi? sorusuna cevabım lg dir.

geçenlerde lg 42lb652 de 1300 küsürlü fiyatlara geldi nette.
    şuan stok kalmadığından fiyatı arttı,yenisi ola 42lf650 ile neredeyse aynı fiyat.

1600 e lg alınır
  • kral1840 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

• Bende 50lf650 modelini aldım. Kurulumunu kendim yaptım şuan bi sıkıntı göremedim tv'de. Evimde internet bağlantım olmadığı için telefonumun interneti üzerinden bağlandım ve sorunsuz bir şekilde bağlandım. Hd kanallar çok iyi. Sd kanallar da tatmin edici bana göre. Tv'nin ses kaliteside hoşuma gitti diyebilirim.

• tv değişimi 1 haftada yapıldı bugün servis tv yi kurdu. servisteki arkadaşlar internetten video izlemeyle zamanla hafıza sorunu olacağını söylediler. bu sorun için bir harici hard disk bağlayarak çözebilirmişim. sürekli takılı kalacakmış. internetten dizi izleyerek böyle bir sorun yaşarmıyım. bu arada lg tv plus uygulaması gayet başarılıymış akıllı kumandaya gerek kalmadı.
  • DeepTranceForest kullanıcısına yanıt
    Servis ileride sorun olursa uğraşmamak için bilgisizce sallamış kısaca :) Eğer ileride sorun olursa müşteriler beni aramasın diye.. Rahat olun 1 aydır dizi film izliyorum %100 sorun yok... Html5 tabanlı videoları açar sorunsuz.... Çelik kasa 1080p, webOS 2 daha ne olsun.... Ram,flash yada ep rom ları yanmadıgı surece sorun olmaz :D
  • quote:

bi link atarmısın hocam nerden aldın?
  • Buyrun link ama malesef ürün bitmiş

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.