Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 55LF 650 V modelini iki haftadır kullanıyorum.Maçları Digiturk Play aplikasyonu üzerinden izliyorum.Ayrıca Uydudan da Hd maç izledim.Ps4 baglı ve bende herhangi bir problemle karşılaşmadım açıkçası.Görüntü kalitesi bir önceki TV im Lg LM 760 S den çok daha iyi ayrıca internet hızı ve uygulamlar da cabası.Üzerinde en son çıkan güncel yazılım yüklü..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkerdi

quote:

Orijinalden alıntı: gate28

42LF650 bu ürünü alalı 6 gün oldu yasal haklara göre ben bu ürünü geri iade edemiyor muyum?

Ne icin iade etmek istiyosunuz? Ayrica internet mi magazadan mi aldiniz?

şikayetimi daha önce söylemiştim hızlı hareketleri yakalayamama ve çizgileşme oluyor diye ürünü internet magazasından değil teknosa şubesinden aldım
  • darkerdi kullanıcısına yanıt
    Keriz çok kardeşim bas bas bağırıyor alanlar banding var uzak durun yok dinleyen kim ben kendimde gittim 65ub980v aldım arkadaş böyle banding yok öbek öbek ve gelen servis normal demezmi izlemeye engel değil birde vip servis bu lg nin kudurdum aldığım yerde diyor servis raporu olmadan iade almam al başına belayı zor bela avukat vs tv yi iade ettim paramı aldım geri bidaha yolda bulsam almam o gün bugün belki 100 tane lg tv gördüm bakkal da berberde vs vs inanın yeminle söylüyorum banding i olmayan yok hepsi istisnasız banding ve hiçbir kullanıcı farkında değil şaka gibi sakın sakın arkadaşlar uzak durun bulaşmayın başınız yanar alırsanız da internet den alın baktınız sıkıntı postalayın geri hemen...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

42LF650 bu ürünü alalı 6 gün oldu yasal haklara göre ben bu ürünü geri iade edemiyor muyum?

şikayetimi daha önce söylemiştim hızlı hareketleri yakalayamama ve çizgileşme oluyor diye ürünü internet magazasından değil teknosa şubesinden aldım

Servis buyuk ihtimal ariza yok normal yazicak o belgeyi saklayin. Ilk once aldiginiz yere ihtarname çekeceksiniz tüketici haklarına gidin orada yardimci olurlar. Sonrasını yazarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jackbauer

Keriz çok kardeşim bas bas bağırıyor alanlar banding var uzak durun yok dinleyen kim ben kendimde gittim 65ub980v aldım arkadaş böyle banding yok öbek öbek ve gelen servis normal demezmi izlemeye engel değil birde vip servis bu lg nin kudurdum aldığım yerde diyor servis raporu olmadan iade almam al başına belayı zor bela avukat vs tv yi iade ettim paramı aldım geri bidaha yolda bulsam almam o gün bugün belki 100 tane lg tv gördüm bakkal da berberde vs vs inanın yeminle söylüyorum banding i olmayan yok hepsi istisnasız banding ve hiçbir kullanıcı farkında değil şaka gibi sakın sakın arkadaşlar uzak durun bulaşmayın başınız yanar alırsanız da internet den alın baktınız sıkıntı postalayın geri hemen...

Bizim basimiza gelenlerin baskalarina gelmemesi icin o kadar baslik açtım ve halen daha yaziyorum insanlar parasiyla rezil olmasin diye ama nafile.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Servis buyuk ihtimal ariza yok normal yazicak o belgeyi saklayin. Ilk once aldiginiz yere ihtarname çekeceksiniz tüketici haklarına gidin orada yardimci olurlar. Sonrasını yazarim.

Teşekkürler bilgilendirmeyi yaparım

• adınıza sevindim iade etmişsiniz. peki yerine ne düşünüyorsunuz?
  • 32 lf650v alalı bir hafta oldu banding videolarını izledim bende yok çok çok dikkatli bakarsam bir tanecik küçüçük bulut var teste çok çok dikkatli bakarsan görünüyor o da normal diyorum hafta başı digiturk kod geldi maçları izledim bilhassa topu takip ettim gölgelenme yok....
    bu televizyonda hd yayınlarda renkler süper canlı sinema desem ses efektleriyle harika furyin blueray vardı inanılmaz bir görüntü yayın ne kadar iyi olursa bu televizyonda karşılığını alıyorsun sanırım ekran büyüdükçe sorunlar artmakta sanırım 42inc üstü panel sorunu var yani arkadaşlar ben bir haftadır 32incten çok memnunum.......

• bu cihazlar mkv çalıştırmıyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

bu cihazlar mkv çalıştırmıyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum?

çalıştırıyor mkv mts avi hepsini açıyor içindeki codex programı herşeyi açıyor......

• quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

çalıştırıyor mkv mts avi hepsini açıyor içindeki codex programı herşeyi açıyor......

dün mkv denemek istedim, "desteklenmeyen dosya biçimi" gibi bir uyarı aldım. mevcut güncellemeyi yapmadım bundan olabilir mi? yoksa o filmin ses codecleri ile alakalı mıdır?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

dün mkv denemek istedim, "desteklenmeyen dosya biçimi" gibi bir uyarı aldım. mevcut güncellemeyi yapmadım bundan olabilir mi? yoksa o filmin ses codecleri ile alakalı mıdır?

hocam flimleri genelde yify olarak indiriyorum çünkü 1080p film 16 gb ama yify indirirsen 1.80gb oluyor yada türkçeleşmiş filmleri indiriyorum onlarında uzantıları avi, mkv,ve diğerleri yani şimdiye kadar hepsini açtı altyazıda sorun yok filmle aynı yazı yaparsam sorunsuz altyazı oynatıyor daha önceki lg modellerde altyazı sorunu vardı bilhassa imleçlerde sorun yaşanıyordu seyrettiğim filmlerde gayet akıcı ve sorunsuz altyazı var ha birde benim 1080i çeken sony fotograf makinam var bunun uzantısı mts burda çektiğim videoları bir tek labtopta oynatıyordum orda bile arada takılma oluyordu yani windows playerda tablette her programı kurdum takılma çoktu yapmadığım ayar yapmamıştı ama bu televizyonda bu sony çetiğim videolar sorunsuz açtı oynattı hele renkler bir harika bizim ev halkı şok oldu
    bence güncelemeyi al derim tabiki yeni codex sürümüde yüklemişlerdir....
    ek: tv ilk açıldığı gün flash belleği takmıştım flash belleği görmemişti flash bellek çok eski versiyon ve ağır daha sonra 1tb harddisk taktım gördü daha sonra o flash belleğide gördü şimdilik sorun yok hepsini okuyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 3 Eylül 2015; 13:05:58 >

• teşekkür ederim, farklı paketlerde tekrar deneyeyim.
  • arkadaşlar 42lf650v gerçek panel hızı 100 hz mi ? bilen yardımcı olabilir mi ?
  • Biri bana kanal listesini kaydedip atabilir mi tv yi fabrika ayarlarina dondurdum. Kanal duzenlemek ise tam bir felaket.

• quote:

Biri bana kanal listesini kaydedip atabilir mi tv yi fabrika ayarlarina dondurdum. Kanal duzenlemek ise tam bir felaket.

buyur, servisin attığı

• quote:

Orijinalden alıntı: saspegas

quote:

Biri bana kanal listesini kaydedip atabilir mi tv yi fabrika ayarlarina dondurdum. Kanal duzenlemek ise tam bir felaket.

buyur, servisin attığı
    https://mega.nz/#!RIpTRRSB!HUQGCPPcJcN5Ax_3pItCztOzFCVjtDlmGnV1Mf-RyIA

Teşekkürler. Allah razi olsun

• Arkadaslae bu tv ye akıllı kumanda uyumlu değil mi??? Aldim ama uymadı napmam lazım. .??
  • 42lf650 olanı aldım bende. Şuan sorun yok gibi. Fakat test falan yapmadım. Geçen Türkiye maçını izledim, sorun göremedim. Topta gölgelenme falan yoktu.

Kullanan arkadaşlara bir kaç sorum olacak.

-Trumotion ayarı nasıl olmalı?
    -Star,ntv,ntvspor ve kanal d'nin hd'leri yok mu?
    -Kanal listesini flash'a atıp bilgisayardan ayarlayabiliyor muyuz?

• Arkadaşlar İzmir'de oturuyorum.49uf850V modeli burada hiçbir bayide yok.Internette de bulamadım.Bu model Türkiye'ye sınırlı sayıda gelmiş şu anda yokmuş.Trumotion özelliği varmış bu modelde.Bilgisi olan var mı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.