Şimdi Ara

LG 2015 LF SERİSİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.583
Cevap
32
Favori
74.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgenmohan

Hayırlı olsun..
    Yakında 43-49 UF 7787 modelinin videosunu paylaşacağım arkadaşlar saygılar...
  • quote:

Yakında 43-49 UF 7787 modelinin videosunu paylaşacağım arkadaşlar saygılar...

Alıntıları Göster
    Hocam forumda başka bir konuda 42LF650v için harici harddiskleri tanımadığını belirtmiş bir arkadaş, bunun testini yapabilmeniz mümkün mü

Şimdiden teşekkürler
  • muran87 kullanıcısına yanıt
    Böyle şeyleri yalan yanlış kim uyduruyor anlayamıyorum fotoğraf cekıp gonderıyorum sze....Avatar filmi 2 tb hdd... (Yakın çekim oldugu ıcın goruntude fotodan kaynaklanan titreme olabilir)

LG 2015 LF SERİSİ
  • özgenmohan Ö kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: muran87

Çok teşekkür ederim hocam
    @özgenmohan 55" tv konusunda biraz araştırma yapayım dedim kafam çok karıştı. İşin içinden biri olarak yardımcı olur musunuz? Fiyat olarak 6.ooo'e kadar çıkabilirim. Alternatifli olarak bir kaç seçeneği artı ve eksileriyle belirtebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerjik

@özgenmohan 55" tv konusunda biraz araştırma yapayım dedim kafam çok karıştı. İşin içinden biri olarak yardımcı olur musunuz? Fiyat olarak 6.ooo'e kadar çıkabilirim. Alternatifli olarak bir kaç seçeneği artı ve eksileriyle belirtebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.
    Çok memnunum şu an için hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım..

webos 2.0 ile çözülmüş sorunlar..

Ama hala sihirli kumanda alamadım.. Yurt dışından getirteceğim sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_delta_te

Çok memnunum şu an için hiç bir sıkıntı ile karşılaşmadım..

webos 2.0 ile çözülmüş sorunlar..

Ama hala sihirli kumanda alamadım.. Yurt dışından getirteceğim sanırım..

Alıntıları Göster
    49UF7787 Model Kısa Tanıtım video linktedir..https://www.youtube.com/watch?v=Sql3AMmZqQo

• canerjik C kullanıcısına yanıt
    Bu işlerde benim bir sözüm vardır '' Çok Para vermek en iyisine sahip olmak demek değildir'' diye.... 4k mı? Yada Full Hd mi bakıyorsunuz... Facebooktan yazabılırsınız bana.. Saygılar
  • özgenmohan Ö kullanıcısına yanıt
    Uf7787 modeli inceledim görüntü ayarlarında titreme bulanıklık ayarlari (motion) yok..Mağaza çalışanı da bulamadı.bilginiz var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi booming -- 2 Haziran 2015; 21:47:18 >
  • Bakma fırsatım olmadı.. İnceleyeceğim
  • Bekliyorum incelemenizi bu yuzden almaktan vazgeçtim geçen hafta.Belkide biz göremedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: booming

Bekliyorum incelemenizi bu yuzden almaktan vazgeçtim geçen hafta.Belkide biz göremedik
    49LF630 aldim, ama LG hesabıma giriş yapamiyorum.
    lütfen geçerli bir eposta adresi girin diyor.
    bu sorunu yaşayan oldumu?
  • modelci M kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yaşamadım aklıma gelen tek şey sağda hazır uzantı seçme bölümü var örneğin orayı gmail yapınca mailinizi ......@gmail.com şeklinde değilde sadece ..... şeklinde yazmanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starborn

Sıkıntı yaşamadım aklıma gelen tek şey sağda hazır uzantı seçme bölümü var örneğin orayı gmail yapınca mailinizi ......@gmail.com şeklinde değilde sadece ..... şeklinde yazmanız gerekiyor.
    merhaba, kusura bakmayın başka bir konuda daha sordum fakat cevap alamadım.

32lf650v'nin gerçek refresh rate'i 50hz mi 100hz mi?

saygılar,
  • ooztuncer kullanıcısına yanıt
    Teknik bilgiler bana gelmedi fakat 100 hz oldugunu goruntusunden tahmın edıyorum...
  • quote:

Teknik bilgiler bana gelmedi fakat 100 hz oldugunu goruntusunden tahmın edıyorum...
    Selamlar ,
    özgenmohan

55 LF652 ve LF670 , LF950 gibi seriler gelecek mi , bilgin var mı? 2015'te Full HD gelecek başka televizyonlar var mı?

LF652 Direct LED olduğu için merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyak1903

Selamlar ,
    özgenmohan

55 LF652 ve LF670 , LF950 gibi seriler gelecek mi , bilgin var mı? 2015'te Full HD gelecek başka televizyonlar var mı?

LF652 Direct LED olduğu için merak ediyorum.

Alıntıları Göster
    50 lf 652 v serisinde 2 rakamı tv nin rengi ve dış görünüşü ile ilgili olduğuna göre 650 serisinin tüm özellikleri renk ve dış görünüm dışında ayni olacak diye düşünüyorum..
  • quote:

merhabalar paylaşımlarınız için teşekkürler LF630 serisini inceleme şansınız oldumu 3d haricinde nasıl bir cihaz lf650 kadar başarılımı bilgi paylaşırsanız sevinirim ?
  • burak_sefa61 kullanıcısına yanıt
    Edge Led Tv ler gibi kontrast biraz düşük..... Fakat tvlerin çok parlak olmasıda inanılmaz derecede zararlı ürün kötü değil... İnternet ve yazılımda zaten %90 iyi.... Ben şu an 82 ekranını satıyorum 630 un sorun yaşamadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgenmohan -- 9 Haziran 2015; 15:09:43 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.