|
LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (1206. sayfa)
-
-
Çözerseniz bilgi paylaşır mısınız? Aynı sorun bende de mevcut hala. Yarın müşteri hizmetlerini arayacağım. Sıfırlarsam çok mu uğraşırım korkuyorum biraz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
65c46la ve 65s90d fiyat bilgisi alabilirmiyim? Bonus kart
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hangi şehirdesiniz?
İsterseniz pm'den devam edelim? -
İstanbul
Pm'den yazdım size hocam -
Burak bey ile daha önce alışveriş yapan kuzenim vasıtasıyla tanıştık. İçtenlikle ve sabırla tüm sorularımı yanıtlayıp LG C4 77 İnch Oled Evo televizyon kararımı vermemde yardımcı olduğu için teşekkürlerimi sunuyorum. Sabırsızlıkla ürünü bekleme modundayım 🙏
ÇÖZDÜM:
Superonline internet ayarlarından Güvenli İnternet Hizmeti ayarını kapattım.
LG hesabına giriş yapabildim.
Uygulamaları yükleyebildim.
Yurtdışı çıkış olduğundan riskli bir işlem olarak algılıyor demekki.
@Burak_Keskin06
Soran olursa bilginize..
-
Burak beyden 65S90D siparişimi verdim. Bilindik mağazalardan çok daha uyguna geldi. Kendisine ilgisinden ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
Hocam aslında benim dediğim durum oldu ok en azından genel bilgi olmuş oldu sayfada -
-
-
Burak beyin önerileri ile Samsung 75QN90D televizyonu aldık. Yardımları ve detaylı bilgilendirmesi için Burak beye çok teşekkür ediyorum.
Serkan hocam SAMSUNG 75QN90D ürünüz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
Bugün kurulum olacak ürünüz bilginiz olsun. -
Forum sayesinde Burak Bey'e ulaştım. Hafta sonu yoğunluğuna karşın çok hızlı yardımcı oldu. 77S90D siparişimi verdim. Bilindik zincir mağazalardan ve İstanbul'daki AVM bayilerinden çok daha uyguna geldi. Kendisine ilgisinden ve yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
-
Samsung Qn85d tv babama teslim edildi ve kurulum yapıldı. Burak hocama ilgi alakalarından ötürü teşekkür ederiz
Hocam rica ederim güzel günlerde kullanın olursa en ufak bir sorun sıkıntı benimle iletişime geçebilirsiniz -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X