Şimdi Ara

LG 22' W2286L-PF Led monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG 22" W2286L-PF Led monitör almaya kara verdim fakat 1680 x 1050 olan çözünürlüğü ve sitelerde Full HD yazmaması beni biraz kuşkulandırdı.Monitörümü HDMI ile de kullanmak istiyorum.Bu ürünü kullanan veya bilen var mı,yardımcı olursanız çok sevinirim.Bu ürünün fiyatı vatan da 392 tl benim aradığım fiyat da 400 TL ye kadar.Başka tavsiyeleriniz varsa sevinirim.

• bu fiyata alabileceğin iki alternatif var biri samsung p2250 diğeri ise lg w2286l ben lg yi tercih ettim iyikide almışım diyorum renkler son derece canlı ve parlak monitörün formatı 16:10 bu formatın karşılığıda 1680x1050 full hd değildir! ekran kartın çok güçlü değil ve 3b uygulamalar(oyun,çizim vs.) ile kullanacaksan full hd ciddi bir performans kaybı yaşatacaktır.eğer konsol bağlayıp film izleyeceksen full hd lerede bakabilirsin
  • Şimdi gözüme çarptı ACER H223HQABMID 21,5 modeli teknosa da 289 TL,ilginç geldi mesela hepsiburada indirim yapmasına rağmen 353,gold da 424 ama teknosa da bu fiyat?Bi de görüp almak istiyorum hepsiburada dan falan değil..forumda arkadaşın biri gayet güzel açıklamış..
  • acer mı lg mi dersen açık ara lg derim full hd olmasına rağmen panelin renk kalitesi ve siyah oranı vasatın üstüne çıkamıyor.
  • @SuPeRBeAsT orada stok yok odan o fiyata görünüyor lg full hd değil sana tavsiyem Samsung P2250(fullhd istiyorsan)
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-p2250-21.5-p2250-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=38406
    @svideoz arkadaşın belirttiği acer her anlamda lg yi ezer fullHD dvi+hdmi çıkışlı bi monitör fanboyluk yapmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InTeRTEcH -- 18 Ağustos 2010; 13:59:54 >
  • InTeRTEcH sen bu iki monitörü yanyana çalışırken gördün mü acaba? bolkeseden atmak kolay bahsettiğin bağlantıların hepsi(vga-dvi-hdmi) lg de mevcut panelin full hd olması demek hiçbir zaman kaliteli görüntünün garantisi anlamına gelmez panel kötü ise kötüdür ışık sızması vs. hiç söylemiyorum bile.lg renk derinliği,ışık sızması,siyah yoğunluğu,tasarım,enerji sarfiyatı,dokunmatik paneli ile acer ı haşat eder bu monitör aynı zamanda tasarımcılarında tercihidir yanlış bilgi vermeyelim
  • 2 aydan fazla oldu lg 2286 kullanalı iyikide almışım vallaha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba arkadaşlar 3 hafta önce golddan aldım ben bu monitörü w2286l-pf performans kalite ve görüntü bakımından çok iyi yalnız bişi dikkatimi çekti ekranın yanlarında ve üstünde ve aşağısında bulunan siyah çizgileri bilirsiniz ekranın üstünde bulunan sihay boşluk biraz daha kalın gibi geldi bana monitör sahiplerindede aynı olay varmı acaba bilgilendiriseniz sevinirm.
  • evet o çizgi biraz daha kalın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.