Şimdi Ara

LG 2260V-PN aldım yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce LG 2260V-PN LCD LED monitör aldım. Ürünün auto resoluotion özelliği var fakat bunu nasıl kullanacağız bulamadım. Menüde öyle bir özellik bulamadım. Bir de bu ekran için en iyi ayarlar nelerdir ? Sanırım alışkın olmadığım için gözlerimi fena halde yordu. Bilgisayarıma HDMI kablosu ile bağlı. Full HD çözünürlük yapınca beyaz ekranda çok hafif çizgiler oluşuyor , bu normal midir sizce ? Ben de 720p ye çektim, çizgiler kayboldu... Yardımlarınız için teşk...

• arkdaşlar çizgi sorunu ortadan kalktı 1920*1080 çözünürlükte bile iyi görüntü , fakat gözlerimin yorulması ve baş ağrısı sorunu hala geçmedi. sanırım beyaz renk ayarında sorun var ekranın ve bir türlü bulamıyorum optimum ayarları. yardımcı olabilcek olan yok mu ? bir de ekranın bazı bölgelerine denk gelen yazılar hafif bulanık görünüyor , bu neden kaynaklanır ?
  • Cumartesi akşam geldi benim monitör. Gerçi aynısı değil benimki E2250V-PN. Parlaklığı kıstım 70 te kullanıyorum. Eğer çok parlak diyorsan auto contrastı aç duruma göre oto değiştiriyor parlaklığı ve rengi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.