Arkadaşlar 2 gün önce LG 2260V-PN LCD LED monitör aldım. Ürünün auto resoluotion özelliği var fakat bunu nasıl kullanacağız bulamadım. Menüde öyle bir özellik bulamadım. Bir de bu ekran için en iyi ayarlar nelerdir ? Sanırım alışkın olmadığım için gözlerimi fena halde yordu. Bilgisayarıma HDMI kablosu ile bağlı. Full HD çözünürlük yapınca beyaz ekranda çok hafif çizgiler oluşuyor , bu normal midir sizce ? Ben de 720p ye çektim, çizgiler kayboldu... Yardımlarınız için teşk...
arkdaşlar çizgi sorunu ortadan kalktı 1920*1080 çözünürlükte bile iyi görüntü , fakat gözlerimin yorulması ve baş ağrısı sorunu hala geçmedi. sanırım beyaz renk ayarında sorun var ekranın ve bir türlü bulamıyorum optimum ayarları. yardımcı olabilcek olan yok mu ? bir de ekranın bazı bölgelerine denk gelen yazılar hafif bulanık görünüyor , bu neden kaynaklanır ?
Cumartesi akşam geldi benim monitör. Gerçi aynısı değil benimki E2250V-PN. Parlaklığı kıstım 70 te kullanıyorum. Eğer çok parlak diyorsan auto contrastı aç duruma göre oto değiştiriyor parlaklığı ve rengi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme