Şimdi Ara

LG 22LS5400 22'' Full HD Led TV - 275TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Satıldıysa bunu 17 gün geçmeden önce (para yollamamış olsam bile) bildirmenizi beklerdim. Kaldı ki benim daha önce almak istediğim bir ürünü bir başkasına sattıysanız da bu hiç etik değil. Her neyse, ben daha fazla konuyu uzatmayacağım. Ama size de hakkımı helal etmiyorum. İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtakcay

quote:

Orijinalden alıntı: penguin

17 gün önce bu satıcı ile 270 liraya anlaştık ancak 17 gündür ürünü göndermiyor ve oyalıyor. Özel mesajlara da cevap vermiyor. Son olarak özel mesajlara yanıt vermemesi durumunda forumda ifşa edeceğimi belirttikten 5 dakika sonra özür dilemek yerini son derece lakayıt bir üslupla yanıt yazmış. Yazışmalar aşağıda. Almayı düşünen arkadaşların da bilgisi olsun diye paylaşıyorum. Bu durum üzerini mağazadan sıfır tv almaya karar verdim.

quote:

penguin 17 gün önce, 12:35 Merhaba, başlıktaki tv'yi 250tl den verebilirseniz almak istiyorum.

umtakcay 17 gün önce, 13:29 Hocam son 270 olur kusura bakmayın paraya ihtiyacım var :)

penguin 17 gün önce, 17:19 İlanda teknik ve kozmetik herhangi bir probleminin olmadığını belirtmişsiniz. TVyi aile için alacağımdan bu konu çok önemli. Nette tv'nin kendi resimleri varsa adres alabilir miyim? Birde ödeme ve gönderme (kargo) işlemlerini nasıl yapacağız?

umtakcay 17 gün önce, 18:26 Hocam urunun sifirdan farki yok.
    1.5 yil daha garantisi var herseyi tamam.
    ilandaki linkte fotograflari var.
    Hesaba parayi yatirdiktan sonra kutuya koyup kargo ile gonderebilirim.

penguin 17 gün önce, 23:02 TVyi alacak olan yakınlarımla görüştüm, kargo sizden olursa 270 tl'den anlaşacağız. Sanırım bu sıkıntı olmayacaktır. Para transferi için hesap bilgilerinizi alabilir miyim?

umtakcay 17 gün önce, 23:07 Hocam tamam anlastik kargo benden 270 olsun ancak su anda urun yanimda degil 5 gun sonra tekrar donuyorum evime eger anlastiysak urunun ilanini guncellemiyorum hayirli olsun 5 gun sonra gorusuruz.

penguin 16 gün önce, 23:28 Tamamdır, teşekkür ederim, 5 gün sonra görüşürüz.

penguin 8 gün önce, 22:36 Tekrar Selam, bir süredir şehir dışındaydım, mesajları kontrol edemedim ama sanırım 5 günü bir miktar geçirmişiz.
    En son anlaştığımız koşullarda tv alım-satımını gerçekleştirebilir miyiz?

umtakcay 8 gün önce, 22:50 Hocam benim isim biraz uzadi pazar gunu haber veririm size.

penguin 8 gün önce, 22:54 Sorun değil, görüşmek üzere.

penguin 23 saat. önce, 12:35 Tekrar Selam. TV'yi satmaktan vaz mı geçtiniz acaba?

penguin 20 dk. önce, 11:01 Özel mesajlara cevap vermeyecekseniz tüm bu yazışmaları ve tabi ki 17 gündür oyalıyor oluşunuzu forumda paylaşmak zorunda kalacağım. İyi günler.

umtakcay 10 dk. önce, 11:14 Haha ne cıns ınsansınız ya belkı ısım var kardeşim her attığın mesaja cevap vermek zorunda mıyım.

Sankı parayı yollamış gıbı konuştunuz.
    Ben sıze mesaj atacağım zaman bır arkadaş elden almak ıstedı bende sattım.
    Sızı oyalıyormusum ? Mesajlara dıkkatlı bakın sızı neden oyalayayım? Her mesajınıza cevap vermek zorunda mıyım? Neyın kafası bu? Ifsa edecekmıs

Arkadasa elden almak isteyen oldu sattım diyorsun.. Bana da sattın 4 gündür debeleniyorum yollayamadın.. EFT talimatını vermiştim Allahtan hafta sonu girdi ki EFT olmadı. Yok sabah yolluyorum kesin.. yok babama verdim yollayamadan yurtdışına cıktı. yok kargo cok uzakta derken yollanmadı kargo. Madem günler önce ürün elden satıldı dolandırmaya mı calısıyordun? Yönetici arkadaşlara bilgi vermekte fayda var..

• bak ya aynen ben dolandırıcıyım

not:sana daha önceden ps oyunu satmıştım ıstesem o zaman dolandırırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustinCohleTD -- 13 Temmuz 2013; 20:23:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bak ya aynen ben dolandırıcıyım

Ben dolandırıcısın demedim dikkat ediyorsan dolandırmaya mı calısıyorsun dedim. ya yalan söylüyorsun ya da kafa buluyorsun milletle.. Konusmayı da ögrenmelisin.. Ukala tavırlarla olmaz bu sekilde.. büyük ihtimal ergensin ama karsındakiler ergen olmaybilir.. Madem ürünü sattın günler önce ki öyle söylemişsin neden bana satılmıs ürünü satmaya calısıyorsun amacın nedir? 3-4 gündür yollamamanın sebebi elinde olmaması mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematiche

quote:

bak ya aynen ben dolandırıcıyım

Ben dolandırıcısın demedim dikkat ediyorsan dolandırmaya mı calısıyorsun dedim. ya yalan söylüyorsun ya da kafa buluyorsun milletle.. Konusmayı da ögrenmelisin.. Ukala tavırlarla olmaz bu sekilde.. büyük ihtimal ergensin ama karsındakiler ergen olmaybilir.. Madem ürünü sattın günler önce ki öyle söylemişsin neden bana satılmıs ürünü satmaya calısıyorsun amacın nedir? 3-4 gündür yollamamanın sebebi elinde olmaması mıdır?

O dıger arkadaş kım buluyor musun sensın ıste.
    Senınle anlaştığım ıcın sattım dedım.
    not:telefonunda wechat varsa görüntülü konuşalım gostereyım tv ı ama bu ıs çok uzadı çok sıkıntı stres yaptınız sıze satmaktan vazgectım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustinCohleTD -- 13 Temmuz 2013; 22:05:43 >

• penguin nickli arkadasa satildi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.