arkadaşlar yaklaşık 3 ay once vatandan 24 inc lg monitor almıştım. gecenlerde sol üst raflarda beyaz bir nokta gordum, inşallah olu pixel değildir dedim, bilgisayarı açıp kaparken bile ordaydı ve yıkıldım.. 1 -2 gın gectikten sonra bir baktım geçmiş. garantiye goturecektim adamlara ne diyecem. gerci sonradan ograndim en az 5 olu pixel ve aldıktan 1 ay içerinide garanti kapsamına giriyormuş. dun gene olduç bu sefer sol asagı kısımda. beyaz bir nokta. moralim bozulmaya başladı okadar para verip cihaz alıyoruz saçma sapan hatalarla ugrasıyoruz. pixel testi programı indirdim. test ettim olu pixel kendikendine gitti yine. benim bildiğim pixel öldümü canlanmaz, bu nasıl iştir anlamadım. bir fikri veya deneyimi olan varmı bu konuda?
Hocam siz monitörü alalı 3 ay olmuş ölü pixel garantisi maalesef yok.
zaten oyuzden korkuyorum. suan birşey yok. asıl korktuğum bu sorun buyurmu veya başka yerlerde cıkarmı. ayrıca bu olu pixelmi. yani olu pixel boylemi olur, beyaz bir nokta ve uzerine ne suruklerseniz surukleyin hep beyaz?
Ölü pixel siyah veya beyaz olur. Muhtemelen ölü pixel.
peki olu piksel duzelirmi bu nasıl duzeldi anlamadım..
Sıkışmış pikselde olabilir sanirim o ben hiç görmedim şükür ama isterseniz bir aratin kendiniz google da sıkışmış piksel diye.
Ölü pixel siyah veya beyaz olur. Muhtemelen ölü pixel ben kırmızı diye biliyorum gerçi belki her monütöre göre değişebilir ama pc tamircilerine sorun yapılabiliyormu diye