Şimdi Ara

LG 29' 29UM57 Ultra Wide IPS Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

LG 29" 29UM57 Ultra Wide IPS Monitör alacağımda bir kaç sorum olucak;

Bu monitörde yeni toplayacağım sistemde çözünürlük 1920x1080 yerine 2560x1080 olacağı için

Rx 480 performans testlerinde 1920x1080 p de yapılıyor acaba 2560x1080p de fps çok düşermi ?

Zen işlemci anakartlar çıkana kadar yeni toplayacağım sistem;

Gigabyte 970 gaming anakart

fx 8350 işlemci

Rx 480 Saphire (özel tasarım kartı beklicem)

LG 29" 29UM57

2x4 - 2x8 gb G.skill 1600 mhz CL9

Samsung 750 Evo 120 gb SSD

Yardımlarınızı bekliyorum...

• Güncel
  • Konuya hakim biri yokmu ?
  • Tabikide düşer hocam :) Çözünürlük arttıkça fps düşer ve kart kendini daha çalıştırır zorlar. Çünkü daha kaliteli bir grafik oluyor o ayarlarda. Valla ben 1024x768(50-60fps) lerdeyken 1920x1080 e aldım mı 20-35 oluyor. öyle bi şey. o ekran ı bende düşündüm fakat 5ms oldugu ıcın vazgectım. eskı casper ekranımda 60hz 5ms fhd idi yani biz öyle alıştık fakat gerçeği 1ms yani görüntüyü aynı o anda alma. çnku eski görüntüyü görüyorsun salise farklarıyla saniye farklarıyla. araştır hocam. inceleme izle anlatıyorlar ben cok sey ogrendım

+ şuan dıkkat etımi işlemcinizi i5 6500 yapmanız daha iyi olur. intel daha iyi işlemcide. bir araştırın hocam. fakat gectı artık amd işlemci ya zen bekleyın yada i5 6.nesıl i7 6.nesil bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xstrayder123 -- 4 Temmuz 2016; 22:33:14 >
  • twisted_tlh kullanıcısına yanıt
    Ben 29um67 kullanıyorum sanada bunu almanı tavsiye ederim artı olarak amd freesync teknolojisini destekliyor aynı şekilde bende sapphire 480 leri bekliyorum 2560x1080 1920x1080 e göre çok performans kaybı yaşatmıyor endişe edecek birşey yok ve 480 zaten rahatça kaldırır o çözünürlüğü ama 67 olanını almaya çalışın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de şunu söylemek istiyorum 1ms ye fazla takılmayın güncel ekran kartları görüntüyü ortalama 22 ms de veriyor zaten ha 1 ha 5 ha 10 bi fark olmaz pazarlama stratejisi bunlar

• Um67 al freesync

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • um67 ile arasında 300 lira fark var yahu (geçen ay 100 lira daha ucuzdu sanki um67)

aklıma takılan um67 ile alakalı bir durum var @Amdfx41 @SZR_CLN
    freesync aralığı olarak 48-72 diyen yer de var 40-75 diyen yer de.

bunu monitör içinden ölçebilme şansınız var mı bilmiyorum ama 48 fps altına inince yırtılma falan gördüğünüz oldu mu ?
  • Freesync mutlaka olmali değer 300 tl.için emin ol pişman olmicaksin

• Bilgileriniz için teşekkürederim arkadaşlar, um 67 ye okadar para vermek istemiyorum en fazla vere bileceğim um 57 di mecburen 1920x1080 p monitör bakıcam 21.9 monitörler zaten pahalı en uygunu um 57 di um 67 bir monitör için baya fazla ama arada kaldım acaba um 57 alsam ondada DYNAMIC ACTION SYNC var çok fark varmıdır acaba ?
  • SZR_CLN kullanıcısına yanıt
    Siz bu monitörü ne amaçla kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?

• 5 fps oynar paraya kiy um 67 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amdfx41 -- 13 Temmuz 2016; 10:01:51 >
  • @ywz81
    Şuanda almayı planlıyorum henüz almadım, benim kullanma amacım çoğunlukla oyun olucak ayda bir kaç kere elektrik devre tasarımı ve otomasyon için plc programlıyorum. Ara sırada yetişmeyen makine tasarımlarımı evde tamamlıyorum. Kısaca bu amaçlar doğrultusunda geniş ekran bana çok daha kolaylık sağlıyacak.

@Amdfx41

Vallahi 5 fps için 300 lira daha veremem pcyi toplamak için RX 480 özel tasarım kartları bekliyorum, konun başında belirttiğim sistem parçalarını tek tek veya 2 şer alıcam.

Aldığım gün sizleride bilgilendiriceğim

Saygılar...
  • bu monitörde freesync varmı bide kaç hz kaç ms
  • Malesef Freesync yok, 5 ms olması gerekiyor. Youtubeda bu monitörü oyun için kullanan kişilerin videolarını izledim. Hiç bir sorun görmedim
  • Aldınız mı monitörü ? Renkleri yansıması nasıl ?

Tasarım için alacağımda Dell u2515h ile lg arasında kaldım..Dell daha pahalı 600 lira kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.