Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LG 32 inç UltraGear 1ms 165Hz QHD Nano IPS 32GP83B-B (Fotoğraflar Eklendi) Satın Al 29 Aralık 2024 09:46 1 1 LG 32 inç UltraGear 1ms 165Hz QHD Nano IPS 32GP83B-B (Fotoğraflar Eklendi) Ürünü 5-6 ay önce sıfır olarak aldım. Çok iyi bir monitör, setupımı değiştirdiğim ve oyun bilgisayarımı dağıttığım için satıyorum. Fotoğraflarda da görülebileceği üzere herhangi bir kusur ölü piksel vs bulunmamaktadır ve pivot özelliği de bulunmaktadır. Çok çok temiz durumda, kutu bulunmakta garanti durumunu bilmiyorum monitör toptancısından satın aldım. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 8500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Macbook Air M2 Gece Yarısı (Midnight) 13 LG 32 inç UltraGear 1ms 165Hz QHD Nano IPS 32GP83B-B (Fotoğraflar Eklendi) [SATILDI] -SATILDI- 3 AYLIK ZOTAC RTX 4070 4070 Ekran Kartlı Kaçırılmayacak Sistem