arkadaşlar merhabalar bu televizyonu almak istiyorum ancak ben bilgisayara bağlayıp oyun oynayacağım. sizce performansı nasıl olur şu anda samsung'un 2 ms'lik bir modelini kullanıyorum ve herhangi bir ghost problemi yaşatmadı. hem 3d film için hemde oyun için 2 ms yakın bir performans sunarmı ayrıntılı bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler
LM660S kullaniyorum update ini yaptiysan 2D oyun modunda sorun cikarmiyor ancak 2D de dinamik kontrast, standart, sinema vs modlarinda farkedilir lag oluyor 3D oyun oynayacaksan monitor alacaksin mecbur , filmde onemi yok zaten gecikmenin.
iyi günler bende bu tv den aldım vehemen pc yi bağlayıp fifa 13 oynadım ki performansını göreyim.
daha önceden okuduklarım üzerine tv yi oyun moduna aldım ve true motion u da kapattım ama
MAALESEF ani oyuncu değişikliklerinde ve özellikle yakından bakıldığında önemli titreme gibi ani geçiş gibi sorunlar yaşadım
genel olarak iyi ama kullananlar pc-tv için tam uygun ayarları söyleyebilirlerse çok teşekkür ederim. memnun olurum.
Aynı fiyat aralığında yine 400Hz ve beyaz olan Samsung 32ES6710 cihazını da tavsiye ederim . Ancak her iki cihazdan da iyi performans alabilirsiniz .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme