Şimdi Ara

LG 32GK650F-B 2.496 TL Amazon.com.tr (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
2
Favori
6.178
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Monitör öğlen 2 de teslim edildi amazon bu konuda çok iyi zaten. Vardiyalı çalıştığım için gece 1 de açtım kutuyu 2 saattir inceliyorum vs. Herkese tavsiye ederim. 27 inç var bende 3 aydır biraz büyük geldi gözüme ama parlaklık harika renkler piyasadaki 3 4k ya alabileceğiniz monitörlerle aynı 350nit parlaklıkla renkleri harika veriyor bayıldım resmen. Malzeme kalitesi biraz f/p kaçmış ama panele bayıldım. 1 tane ölü pixel çıktı tekrar bulmak için çok arıyorum belki yeni sipariş verip iade ederim 2 3 gün geçsin ısınırsa panel düzeliyor bazen bazı arkadaşların yorumlarında gördüm. Ama pikseli görmek için büyüteç ile dikkatlice gezmek lazım paneli 😃 tekrar bulamadım. Özetle ilk gün olarak tavsiye ediyorum oyun deneyimi yok şuan 2 YouTube videosu ve 4 tane test videosu izledim bayıldım ekrana.

Edit: radeon kontrol panelinde 10bit Windows ayarlarında 10bit gözüküyor 144hz ve Freesync harici bir ayar yapmadım direk 10bit yazıyor ama 8bittir +frc varsa ondan yazıyordur öyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 9 Temmuz 2020; 3:11:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bir an ultrawide zannedim sevinmiştim.
    10 seneye yakındır LG monitör kullanıyorum, herkese tavsiye ederim. Renklerinin zamanla bozulmasını saymazsak gayet iyi, parasının hakkını veriyor. 8 taşınmaya bana mısın demedi halen çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Knight

Bir an ultrawide zannedim sevinmiştim.
    10 seneye yakındır LG monitör kullanıyorum, herkese tavsiye ederim. Renklerinin zamanla bozulmasını saymazsak gayet iyi, parasının hakkını veriyor. 8 taşınmaya bana mısın demedi halen çalışır
    Alışıyorsunuzdur belki hocam? Veya renk profillerini tekrar yüklemeyi denediniz mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dukeler

Telefonun flaşını tutarak baktım herhangi bir çizik yok.

Bu saatte ne kadar belli olur bilmiyorum ama bu da siyah renk açıkken ışık sızdırması

Hoparlörler 10 yıllıktır.

aşırı kalitesiz panel, ışık sızması ve renk dağılımı berbat

• Telefonda çekerken ortada öyle bir karartı çıktı bilmiyorum neden belki benim kafamın yansımasıdır. Zaten amacın kenarlardaki ışık sızmasını göstermekti o yüzden pek umurumda olmadı karartı. Çayyoluna yolun düşerse gel bizzat gör monitörü.

Bu daha iyi bir resim oldu herhalde.

LG 32GK650F-B 2.496 TL Amazon.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dukeler -- 11 Temmuz 2020; 15:2:4 >
  • Bugün masayı da değiştirdim şeytan çok dürtüyor 6 taksit al geç diye ama 1070 ekran kartı yetmeyecek sonra birde kart aramaya baslicam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nvidia G-Sync uyumlu LG 31,5" 32GK850G-B modelide indirime girmiş. FİYAT 2796TL

www.amazon.com.tr
    LG 31,5" 32GK850G-B 5 Ms QHD HDMI-DP 144HZ G-Sync Ultra İnce Çerçeve Yükseklik, Pivot ve Dönme Ayarlı Oyun Monitörü: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07FDPWYWR/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1

• scerit S kullanıcısına yanıt
    Bu monitör baya iyiymiş aslında. 300 tl fark ile arkasındaki rgb aydınlatma, usb çıkışı olması ve gsync desteği çok iyi. İhtiyacım yokken bile şeytan dürtmeye başladı 100 tl world kapmanyasından düşülse 2700 tl bu monitör için cidden çok iyi. Sadece anlamadığım bu monitör amazon.com da bile 659$ iken ülkemiz de neden uygun fiyata satılıyor?

Ayrıca 2 ürünün de en büyük eksiği dahili hoparlörlerinin olmaması.

Mevcut monitörümün çerçeveleri kalın olduğundan masamda enine sadece 7 cm daha genişlik eklenerek 31,5" bu monitör sığıyor. Ama gerçekten çok büyük.

• bjkyener kullanıcısına yanıt
    Hiç kullandınız mı acaba aşırı kalitesiz dediğiniz panelleri? Ya da hiç kullandınız mı sürekli övdüğünüz VA panelleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Bu monitör baya iyiymiş aslında. 300 tl fark ile arkasındaki rgb aydınlatma, usb çıkışı olması ve gsync desteği çok iyi. İhtiyacım yokken bile şeytan dürtmeye başladı 100 tl world kapmanyasından düşülse 2700 tl bu monitör için cidden çok iyi. Sadece anlamadığım bu monitör amazon.com da bile 659$ iken ülkemiz de neden uygun fiyata satılıyor?

Ayrıca 2 ürünün de en büyük eksiği dahili hoparlörlerinin olmaması.

Mevcut monitörümün çerçeveleri kalın olduğundan masamda enine sadece 7 cm daha genişlik eklenerek 31,5" bu monitör sığıyor. Ama gerçekten çok büyük.

Sırf yurtdisi fiyati pahali diye alasim geldi benimde geçen. Ama 4k arıyorum ps5 alacağım için. 350 dolar olan samsungun 4k ips monitörü 100 tl daha pahali bizde cok sacma geliyor. Birde gsync olayı laptoplara takinca olmuyormuş bu optimus yüzünden o yuzden vazgeçtim :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• apollonx kullanıcısına yanıt
    Gsync de Freesync açılıyor mu bilmiyorum monitör de modül olarak Gsync var diye biliyorum. Nvidia harici kullanmıyorum diyen için çok güzel fiyat. Modül var bir kere. Panel desen çok iyi. Freesync/Gsync olduğu için 650 olanı aldım

Edit: Fps oyunları için büyük gelebilir. Konsol veya hikaye yarış simülasyon tarzı için güzel cihaz. Fps için alışmak gerekiyor ben biraz alıştım bir süre sonra adapte olurum iyice.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daquied -- 13 Temmuz 2020; 8:51:59 >
  • @zipmaker Hocam monitöre flaş açtım tuttum dediğiniz gibi çizikler var fakat onu siz nasıl akıl edip tuttunuz :D Monitörün kaplaması çok iyi bana kalırsa. Çizikler belli olmuyor kullanımda ve kapalıyken. En azından bendekiler öyle siz rahatsız oluyor musunuz bilmem ama bugün aklıma geldi yapayım dedim öyle fark ettim yoksa hiç fark etmedim bile. Ayrıca Aoc un monitörü var elimde onun kaplaması daha farklı (LG bana göre daha güzel kaplaması) onda da çizikler var. Hatta LG de 1 tane ölü piksel vardı değişim için tekrar sipariş verdim yeni ekranı kontrol ederken sizin dediğiniz olay aklıma geldi öyle baktım yoksa bakacağımdan değil 15 gündür kullandığım ekranda da varmış çizikler bastım flaşı ekran kapalıyken. Yoksa görmem fark etmem mümkün değil ki 15 gündür fark etmedim. Sonra dedim sileyim. sildim daha karmaşık bir görüntü aldı :D sildikten sonra yine kullanım ve kapalıyken hiçbir sorun yok ekrana flaşı yakından vurunca gözüküyor. dediğim gibi aoc var bende bir tanede onda da var çizikler kaplaması farklı ama. o pek problem edilecek şey değil bence benim için sorun yok flaş açıp ekranın dibine sokmuyorum ekrandan gelen görüntüye bakıyorum :)

• daquied kullanıcısına yanıt
    Hocam benim normalde de görünüyordu. Ya da evdeki ışıktan öyle bilemiyorum. İlk monitörde ışık tutmadan görülünce gelen her monitörde de flaş tutarak bakmaya başladım. Akşamlara eve geldiğim için her defasında gözüme ilişti ilk aldığım monitör takıntı oldu
    Bu şikayetler Amazon.com'da da var ama.
    Bilemiyorum hocam acaba tekrar mı şansımı denesem diye düşünüyorum.
    2400 küsür olduğunda iyiydi fiyatı almaya cesaret edemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zipmaker

Hocam benim normalde de görünüyordu. Ya da evdeki ışıktan öyle bilemiyorum. İlk monitörde ışık tutmadan görülünce gelen her monitörde de flaş tutarak bakmaya başladım. Akşamlara eve geldiğim için her defasında gözüme ilişti ilk aldığım monitör takıntı oldu
    Bu şikayetler Amazon.com'da da var ama.
    Bilemiyorum hocam acaba tekrar mı şansımı denesem diye düşünüyorum.
    2400 küsür olduğunda iyiydi fiyatı almaya cesaret edemedim.
    Ben pek fazla ışık açmıyorum pc odasında loş led var ve gündüzde görünmedi hiç sonra ölü piksel sebebiyle değişim için aldığım monitör bugün gelince dedim bi arkadaşımız böyle birşey diyordu bir bakayım. öylelikle gördüm her ikisinde de. sonra sildim işte baktım hepten karıştı ortalık silinme izleri gözüküyordu flaş tutunca. normal baktım renk testi baktım birşey yok kurdum duruyor öyle. 1 adetde olsa ölü pixel var diye değiştirdim bende vallahi. bir kez fark ettiğim zaman gözüm hep orada oldu :D

• Akşam akşam masrafa soktunuz beni 850g modelini aldık bakalım. Şimdi viewsonici satmak lazım

• apollonx kullanıcısına yanıt
    LG 32GK650F-B 2.496 TL Amazon.com.tr

amazon.com'da da fiyatının sağlam düştüğü dönemler olmuş
  • www.newegg.com
    LG 32GK850G Black 31.5" QHD 2560 x 1440 5ms 144Hz NVIDIA G-Sync Gaming Monitor, HDMI, DisplayPort, USB3.0, Tilt, Swivel, Pivot, Height Adjustable - Newegg.com
    https://www.newegg.com/p/N82E16824025836
    1013$
    amazon.com
    LG 32GK850G-B 32" QHD Gaming Monitor with 144Hz Refresh Rate and NVIDIA G-Sync,Black
    https://www.amazon.com/LG-32GK850G-B-Gaming-Monitor-Refresh/dp/B078TTXLW5/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8&psc=1&th=1&utm_source=spydrop
    716$

Garip bir fiyatı var 32GK850G'nin Türkiye'de. Yurtdışında neden çoştu fiyatı bu kadar bilmiyorum. Artık üretilmiyor mu acaba, Vatan'daki çalışan 32GK650F ve 32GK850G'nin stoğa artık gelmediğini söylemişti.

2 haftadır kullanıyorum 32GK650F'i tek şikayet edebileceğim şey yazıların çok çok az bulanık olması özellikle bazı sitelerdeki onun dışında her şeyiyle iyi ki almışım diyorum.

• dukeler kullanıcısına yanıt
    Menüden kesinleştirmeyi arttır istersen hocam faydası olur. Ben öyle birşey fark etmedim açıkcası hiç. Benin için yazılımı açıkken alt tab vs geçişlerinde duraksama yapması donması vs yazılım sürekli kapalı bende ama açık tutmak isteyen olabilir, ikinci konıda adaptörten sonraki kablonun kısa olması masanın ayağına kelepçeledim he diğerlerinin ki çokta uzun değildi zaten ucu ucuna ama bunun ki biraz daha kısa olduğu için havada kalıyor. Bende gayet memnunum açıkcası bayadır kullanıyorum iyi ki almışım diyorum. Monitör değiştirmem artık kolay kolay çok meşakkatli iş monitör işi.

• Ben 125% yakınlaştırıp kullanıyorum sanırım ondan bulanıklık.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.