Şimdi Ara

LG 32LA620S3D FULL HD SMART LED TV + 4 GÖZLÜK TAKASLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 7 - 8 aydır kullanmakta olduğum televizyonu satıyorum yanlış hatırlamıyorsam 1.200 veya 1.300 liraya satın almıştım faturası kutusu herşeyi duruyor 3D gözlüklerini daha hiç paketini bile açmadım kutu içeriği herşeyi fulldur PS3'le kullanmak için satın almıştım PS3'ü satınca açıkta kaldı cihaz öylece duruyor televizyon daha hiç izlemedim Full HD Uydu alıcısı kendi üzerinde mevcut kendi içinde wifi'si mevcut ekstra olarak ethernet girişide mevcut dolby dijital optik ses çıkışı vs vs bayağı özelliği var.

Dileyen özelliklerine şurdan bakabilir.

http://urun.n11.com/led-tv/32la620s-lg-led-lcd-tv-P21430746

Ekran satılıktır veya takas'da olabilir 27" ve üzeri monitörlerle takas olabilir widescreen 29 varsada olabilir hiç farketmez görüntü versin yeterli :)

Fiyat olarak 900 lira düşünüyorum lütfen şurda 900 lira sıfırı diye link atmayın stokta olmayan fiyatları buraya yazmayın herkez biliyor yani piyasayı.

Resim eklenecektir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4S14N_HUNT3R -- 5 Ağustos 2015; 20:15:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bilgisayar kasasını dün sattım ve şuan sadece ekran kaldı alcaklar kaçırmasın up up up.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat ürüne göre çok ve ürün çok eski bir ürün şuan 950 tlye lg nin 32 ınc 900 hz 3d dahili uydu alıcısı içinde smart tv var full hd 1080p led lütfen....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.