Şimdi Ara

LG 32LA660S (LG Türkiye) Tertemiz + Logitech K400 Wireless Klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LG 32LA660S Cinema 3D SMART TV + Logitech K400 Wireless Touch Keyboard

İhtiyar anne babaya torunlarının resimlerine baksınlar, interneti kurcalasınlar diye aldığım televizyonu satıyorum. Cihaz 4 aylık, LG Türkiye garantili. Tertemiz, sorunsuz. Kliksa'dan alındı, açılmamış kutusunda teslim edildi ve kurulumunu LG servisi yaptı. Ölü piksel, bulutlanma vb. hiçbir problemi yoktu. Kullanamadıkları için satıyorum. Tüm kutu içeriği mevcut. Uzaktan kumandasındaki kullanımdan kaynaklı çizikler dışında hiçbir problemi yok. Ürün hakkında bilgi için:http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-32LA660S

Klavye de 2 aylık. Türkiye garantili. HızlıAl'dan alındı. Q Türkçe, televizyon ile uyumlu. Ürün hakkında bilgi:http://www.logitech.com/product/wireless-touch-keyboard-k400r

LG 32LA660S (LG Türkiye) Tertemiz + Logitech K400 Wireless Klavye  LG 32LA660S (LG Türkiye) Tertemiz + Logitech K400 Wireless Klavye  LG 32LA660S (LG Türkiye) Tertemiz + Logitech K400 Wireless Klavye

LG 32LA660S (LG Türkiye) Tertemiz + Logitech K400 Wireless Klavye  LG 32LA660S (LG Türkiye) Tertemiz + Logitech K400 Wireless Klavye

FİYAT: 1050 TL

TAKAS KESİNLİKLE YOK

İZMİT/KOCAELİ TESLİM

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• Teknosa çeki verebilirim 800 dersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfacell

Teknosa çeki verebilirim 800 dersen

Çek ihtiyacım yok. Teşekkürler.

Bu arada, şehir bilgisini de açıklığa kavuşturayım. Ben İsyanbul/Kadıköy'deyim ama valide hanımlar İzmit'te. Dolayısıyla cihaz da İzmit'te. Kutusunda bekliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz forum dışına satıldı. İlgi gösteren herkese teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.