Şimdi Ara

LG 32LB582V İNCELEMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
2
Favori
5.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    n11 kampanyasından 55 lira verdi. 50 de bonusumdan kullandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKNO-PRO

quote:

Orijinalden alıntı: riaz

Arkadaş siz nasıl 800-900 tl aralığında buldunuz bu ürünü ?Ben şahsen 950'den aşağı internette bulamadım.Beklemeyi pek sevmediğim ve kargolara güvenmediğim için gidip 999 tl'ye vatandan almayı düşünüyorum

BENCEVAKİT KAYBETMEYİN KOŞUN HEMEN ALIN. 2015 SERİLER GELİNCE BU FİYATLARA O CİHAZLARI BULAMASSINIZ, TEKNOLOJİ MARKETLERİNDEN ALMAK İNTERNETE GÖRE ÇOKDA HA SAĞLIKLI VE AVANTAJLI. BİZ TÜRK MİLLETİ OLARAK EN UCUZUNU BULMA ARAMA ALIŞKANLIĞIMIZDAN VAZGEÇMEMİZ GEREK. BİRDE HEM EN UCUZ HEMDE EN İYİSİ :D böyle bir dünya yok uyan artık güzel insanım .

Tv piyasasından pek anlamam ama 2015 seriler gelince bunların ucuzlaması gerek değil mi ?Zaten smart tv dışında bu modelin pek bir albenisi yok.Smart tv olmasaydı şahsen düz 32" panasonic olanı tercih edecektim.

• quote:

Arkadaş siz nasıl 800-900 tl aralığında buldunuz bu ürünü ?Ben şahsen 950'den aşağı internette bulamadım.Beklemeyi pek sevmediğim ve kargolara güvenmediğim için gidip 999 tl'ye vatandan almayı düşünüyorum

Bimeks'te 1000 liraydı. %10 bipara verdi 900 oldu :) 100 lirayı da ertesi gün kullandım zaten :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Bimeks'te 1000 liraydı. %10 bipara verdi 900 oldu :) 100 lirayı da ertesi gün kullandım zaten :)

Biraz sabırsız olduğum için vatan'dan aldım dün yanında hdmi kablo 15 tl'ye geldi.Dün pc'yi hiç açmadım komple tv'den internete girdim

• riaz kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

Teşekkür ederim
  • Tv anten girişi var mı bu model de?
  • Biss key giriliyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denemedim henüz. Bilgisi olan arkadaşlar varsa cevaplarsa seviniriz
  • Maalesef olmuyormuş. Bu tv, bize hediye olarak geldi, ilk kez smart tv sahibi olduk, pek anlamıyorum yani ama gayet hoşuma gitti, internet tarayıcısı yavaş gibi ama hepsinde böyleymiş, ben beğendim. Bir de biss key girme olsa guzel olacaktı ama yokmuş, sağlık olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ufak araştırmalarım sonucu internetteki kullanıcıların olumlu yorumlarını da göz önüne alarak bu cihazı almaya karar verdim. Salondaki 55PFL7007 ve Diğer odadaki 37PFL5405 philpslerden sonra LG markasını tereddüt ederek fiyatının da uygun olması sebebiyle aldım. Cihazı N11 den puan ve bonuslarımı da kullanarak 840 tl ye aldım. LG Türkiye garantili. LG servis sağolsun istediğim saatte gelip kurulumu yaptı. Duvara monte ettirdim.

Tv beklediğimin üzerinde iyi çıktı. Öncelikle görsel olarak arkasının beyaz ve çerçevesinin ince metalik gri olması estetik açıdan göze hoş geliyor. Çerçeve biraz daha ince olabilirmiş.

Tv nin dahili uydu alıcısını kullanıyorum.

TV ile ilgili en çok merak edilen başlıca konuları aklıma geldikçe madde madde yazayım. Onları yazmadan belirteyim tvde bulutlanma ölü piksel ışık sızması gibi bir sorun çıkmadı çok şükür. Ekran koruması da var. Servise gelen arkadaş ekrana pat pat vurdu ekranda tık yok

1-Kanallar arası geçiş abartıldığı gibi geç değil. Dahili uydu alıcısına göre gayet normal. Bazı arkadaşlar tvnin harici uydu alıcısının verdiği performansı bekliyor. Bence yanlış. Bununla ilgili video çektim ekleyeceğim.
    2-Görüntü kalitesi oldukça iyi. HD kanallar gayet net. HD kanallarda kırılma gölgelenme gibi sorunlar olmadı.
    3-Enerji tasarrufu açık kullanıldığı zaman ışıkları kapattığınızda ekran otomatik olarak kararıyor ve parlak ekran gözünüzü almıyor. Enerji tasarrufu açık kullanmanızı tavsiye ederim.
    4-Ses kalitesi tvnin ufaklığına göre çok çok iyi. Bazı filmlerde sanki tvnin önünde sound bar varmış gibi sesi yayarak çıkarıyor.
    5-TV'nin wifi çekimi gayet başarılı. TV ilk kurulurken ağa bağlantıyı soruyor wifi şifresini girince anında bağlandı. Ki modem salonda TV yatak odasında. İkisinin arasında 1,5 oda mesafesi var. Ona rağmen bir sıkıntı ile karşılaşmadım.
    6-İnternet bağlantısı normal bir pc gibi olmasa da sizi bıktırmıyor. Bununla ilgili de video çektim. Özellikle youtube da video açınca direk tam ekran göstermesi, net göstermesi ve hiç takılmadan videoyu oynatması çok iyi. Aradaki modem ve tvnin arasındaki mesafe olmasına karşın hiç takılma donma olmadı.
    7- Kumandası çok kullanışlı. Kanal sıralaması, uydu taraması, istediğiniz kanalların istediğiniz sıraya kaydırması gayet basit. Hiç acemilik çekmeden işimi yapabildim.
    8-Android telefonuma indirdiğim LG TV remote programı anında tv ile bağlantı sağladı. Kullanımı ve arayüzünü de başarılı yapmışlar.
    9-Tv de kaçırmamanız gereken maç, film gibi önemli programları wcdeyken bile android telefonun ekranına yansıtıp izlemeye devam edebiliyorsunuz.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Gün içinde bir kaç resim ve video yüklemeye çalışacağım. Sorusu olanlara elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.

https://www.youtube.com/watch?v=bLMT8En1mrA&feature=youtu.be
     LG 32LB582V İNCELEMESİ LG 32LB582V İNCELEMESİ LG 32LB582V İNCELEMESİ

hocam memnunmusun tvden

• scorpionnn kullanıcısına yanıt
    evet hiç bir sıkıntı yok
  • Yakın zamanda televizyon alacağım bu modeli önerir misiniz? İyi midir? Anime izlemek/TV seyretmek amaçlı kullanacağım.
  • TV'nizde güncelleme yapmada sorun yaşıyor musunuz?
    Ben tv'yi yeni aldım ve bu gün kurulumu yapıldı.
    Wi-Fi ile bağlandım internete ancak güncelleme var diye uyarı çıkıyor güncelle dediğimde kalan süre 18 dakika deyip herhangi bir ilerleme kat etmiyor.
    Sizlerde de bu tarz bir sorunla karşılaştınız mı acaba?
  • evet beklentilerinizi fazlasıysa karşılar
  • gvenc G kullanıcısına yanıt
    bende sıkıntısız bir şekilde güncelledi. usb ile deneyin bir de
  • quote:

bende sıkıntısız bir şekilde güncelledi. usb ile deneyin bir de

Usb ile güncelleme kısmını öğrenebileceğim bir link mevcutmu acaba forum içerisinde arama yaptım ancak sonuca ulaşamadım.
    Birde uydu frekans ekleme işlemi yapmak istediğimde tv kapanıp açılıyor.
    Biraz çözemediğim kısımları var hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gvenc -- 30 Mart 2015; 19:20:53 >
  • Aynı modeli odamda kullanıyorum, kanal güncellemesi için aratma yaptıktan sonra kanalların çoğu kayboldu ve tekrar arattığımda az sayıda kanal buluyor, fabrika ayarlarına döndüm durum aynı kablotv Teledünya kullanıyorum bunun çözümü nedir ?
  • utlaka bi yerde gözden kaçırdığınız bir şey vardır. Ben sadece turksat kullandığım için normal kanal güncellemesi yaptığımda böyle bir durumla karşılaşmadım. Bir kaç kanal çıkmamıştı, onları da manuel olarak eklemiştim
  • basis35 kullanıcısına yanıt
    Hata bendeymiş, aratma yaparken yanlışlıkla işaretlenmeyecek kutucuklara tıklamışım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.