Şimdi Ara

LG 32LE5500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar LG 32LE5500 almayı düşünüyorum,aklıma takılan USB oldu...mağaza ya USB götürdüm içinde çeşitli formatların olduğu filmler vardı....teşhir ürününe taktığımızda usb menüsü açılmadı....başka LG modelde denedik açıldı menü ve filmleri oynattı...ordaki elemanlar da şaşırdılar oynatması lazım dediler....LG nin sitesinde ise şöyle yazıyor:

Akıllı Enerji Tasarrufu Sistemi-Var (Plus)
    Bluetooth- Yok
    MP3/JPG Uyumu -Var
    TruMotion Var
    DivX (HD/SD) altyazısı- Var (HD)
    Wireless AV Link -Var

divx altyazı dediğine göre divx oynatması lazım demi?bir de başka mağazada yetkili eleman .mkv 'de oynatır hepsini oynatır dedi....acaba kullanan,alan var mı bu televizyonu...saygılar....

• Bende 32LE5700 var Divx Mkv ve çoğu uzantıyı destekliyor benim tv de dahili uydu alıcı var ekstra diğer özellikler aynı bildiğim kadarıyla..
  • 32LE5500 'ü deneme şansım oldu hanımın kardeşi almış. MKV açıyor ama ses codec'ini tanımadı. Henüz o konuda deneylerim olmadı. XviD , DivX açıyor sorunsuz. Herşeyi deneyemedim tabi :)
  • 32 LE 5500 ü 7-8 ay kadar kullandım. soru olursa cevaplarım.

Mvkler i mkv toolnix programıyla çözebiliyorsunuz. Hepsini oynatıyor sorunsuzca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

32LE5500 'ü deneme şansım oldu hanımın kardeşi almış. MKV açıyor ama ses codec'ini tanımadı. Henüz o konuda deneylerim olmadı. XviD , DivX açıyor sorunsuz. Herşeyi deneyemedim tabi :)

DTS ses codec'ini desteklemiyor bu ürün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.