Şimdi Ara

LG 32LH2000 vs SAMSUNG LE32B460

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

TV başındaki zamanımın 80%'ini Dİgitürk (SD paket), 10%'ini DVD, 10%ini de PS3 ile geçiriyorum. Seyrettiğim DVD'ler genelde HD/blu-ray değil. Forumdan edindiğim bilgilere göre 1368x768 HD Ready bir TV benim ihtiyaçlarımı karşılayacak gibi..
    Normal Digitürk yayını için HD Ready Tv full HD'ye göre öneriliyor. PS3 için 32 inç bir TV'de full HD veya HD Ready iki tV arasında görüntü kalitesinde bir fark olur mu? veya bu farkı hissedebilir miyiz?
    DVD seyrederken yine HD Ready ile full HD arasında kalite farkı olur mu?
    Başlıkta belirttiğim 2 model arasında kararsız kaldım. bu TV'leri kullanan arkadaşların yorumlarını almak karar vermem için yardımcı olacağını düşünüyorum.

şimdiden teşekkürler..

• Ben Samsung LE-32B450 modelini kullanıyorum. O da HD Ready. Ayrıca SD Digitürk ve normal DVD Player Var. Gayet memnunum TV'den. Yalnız dinamik kontrastı yüksek kontrast olması nadiren hareketli bazı görüntülerde sıkıntı yaratabiliyor. O sıkıntı hafif karelenme oluyor görüntüde. Ama maç izlerken çok çok iyi bir görüntü sergiliyor. Renklerin canlılığı ve oyuncuların yüzündeki sivilveyi bile yeri geldiğinde çok net gösteriyor. Zaten bir maç hastası olarak bu televizyonu özellikle seçtim. Full HD Tv alıp bir de yanında digitürk plus'a geçeceğime extra masraf yalnızca HD Ready olan bu TV bana yetiyor. PS3 için birşey diyemem çünkü PS3'üm yok. Umarım yardımcı olmuşumdur. Saygılarımla...
  • lglh200 güzel seçim olur diye düşünüyorum fiyat olarak da uygun bulabilirsin biraz araştırsan.Aldığım yerde 935ytl ye satıldığını biliyorum.Ellerinde kalmadığı için bende 32lf2500 serisini aldım 1150 ye yanında duvar aparatıda hediye.Sana tavsiyem biraz araştır ve pazarlıkla ucuza alabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [REC] -- 22 Eylül 2009; 16:00:47 >
  • bu hafta almayı planlıyorum, tecrübelerini paylaşan arkadaşlara tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: [REC]

lglh200 güzel seçim olur diye düşünüyorum fiyat olarak da uygun bulabilirsin biraz araştırsan.Aldığım yerde 935ytl ye satıldığını biliyorum.Ellerinde kalmadığı için bende 32lf2500 serisini aldım 1150 ye yanında duvar aparatıda hediye.Sana tavsiyem biraz araştır ve pazarlıkla ucuza alabilirsin.

LGlh2000 935 tl ye nerde satıldığını söylermisin? Dün darty den 1099 tl. ye aldım. liste fiyatı 1129 tl. 935 e blursam 1 tane daha alabilirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maarul

quote:

lglh200 güzel seçim olur diye düşünüyorum fiyat olarak da uygun bulabilirsin biraz araştırsan.Aldığım yerde 935ytl ye satıldığını biliyorum.Ellerinde kalmadığı için bende 32lf2500 serisini aldım 1150 ye yanında duvar aparatıda hediye.Sana tavsiyem biraz araştır ve pazarlıkla ucuza alabilirsin.

LGlh2000 935 tl ye nerde satıldığını söylermisin? Dün darty den 1099 tl. ye aldım. liste fiyatı 1129 tl. 935 e blursam 1 tane daha alabilirim :)

Teknosa 1099 TL'ye 10 taksit yapıyor, Darty'den peşin mi aldın? Digiturk yayın kalitesi nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tony1976

quote:

Orijinalden alıntı: maarul

quote:

Teknosa 1099 TL'ye 10 taksit yapıyor, Darty'den peşin mi aldın? Digiturk yayın kalitesi nasıl?

5 taksit aldım. henüz tv kurulmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    lg 55ec930v oled tv
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LG 42PQ200R 42 PLAZMA TV ye nedersin
  • 32b460 tabi ki arada kalite farkı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.