Şimdi Ara

LG 32LW5500 SATIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eve yeni bir televizyon almam neticesinde 2 senedir severek kullandığım 32lw 5500 lg marka televizyonu satmaya karar verdim.Satarsak parasını yeni tv nin taksitlerinde değerlendireceğiz;))

Televizyon zati bilinen bir tv.Gerek 3d si gerek smart tv uygulamaları ile zamanın iyilerinden di.Garantisi yeni bitti. kumandası + 4 adet gözlük ile vermeyi düşünüyorum.Kozmetik olarak

(bu kelimede bi tuhaf ama) ev ortamında kullanılmasına rağmen kasa kısımlarında kılcal çizikler mevcut.ama herzaman LCD temizleme kitleri ile temizledim ;))

Neyse lafı uzatmayalım özelliklerin bi kez daha hatırlatalım aşağıda.....özellikle tozlu olarak resimleri çektim.Ev halini yansıtması açısından ;))

fiyat olarak 752 türk lirası düşünüyorum....

PANEL
    EKRAN BOYUTU32"(82cm) Ekran Genişliği PANEL10 Bit Panel EKRAN TÜRÜLed TV KONTRAST8.000.000:1 RESİM GÖSTERİM HIZIMCI 600 Hz TEPKİ SÜRESİ2,4 ms
    ÇÖZÜNÜRLÜK
    ÇÖZÜNÜRLÜK1920x1080 Çözünürlük VİDEO SİNYAL ALGILAMA1080P 16:9 MODUVar
    GİRİŞ-ÇIKIŞ TERMİNALLERİ
    HDMI4 USB GİRİŞVAR (2 Adet) USB 2.0MP3, JPEG, MPEG4, AVI, MKV, AVC, WMA, AAC KOMPONENTVar PC GİRİŞİVar SCART GİRİŞİVar ETHERNETVar RS232 GİRİŞİVar Cl+ SLOT (PAY-TV READY)Var
    EXTRA ÖZELLİKLER
    3D TVVar SİNEMA 3DVar 2D - 3D CONVERTER Var 3D SOUNDVar DVB-C TUNERVar DVB-TVAR WI-FIReady ( Opsiyonel Aparat ile) SMART TVVar WEB BROWSERVar WEB TVVar DLNAVar SIMPLINKVar INTELLIGENT SENSORVar SMART ENERGY SAVINGVar AKILLI TELEFONLARLA KUMANDA ÖZELLİĞİIphone ve Ipad ile kumanda kontrolü
    SES ÖZELLİKLERİ
    HOPARLÖR2x10 W CLEAR VOICE 2Var
    ENERJİ-AĞIRLIK-BOYUT
    ELEKTRİK TÜKETİMİ (ÇALIŞIRKEN)58,21 W ELEKTRİK TÜKETİMİ (STAND BY)0,1 W GENİŞLİK776 mm DERİNLİK34,9 mm YÜKSEKLİK (AYAKSIZ)485 mm AĞIRLIK8,8 Kg  LG 32LW5500 SATIYORUM
     LG 32LW5500 SATIYORUM
     LG 32LW5500 SATIYORUM
     LG 32LW5500 SATIYORUM
     LG 32LW5500 SATIYORUM
     LG 32LW5500 SATIYORUM

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem77 -- 19 Ocak 2014; 12:31:25 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• cem77 kullanıcısına yanıt
    Pm'iniz kapalı.
  • pm geliyor dostum...ama sana pm atamadım....

• Tam sürüme geçilmiyor mobil için fiyat nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 700 tl son.....

• takas için pusudayım
  • erkan bey sen sat elindekileri al bu televizyonu olsun bitsin bu iş ;))

• edit : anlaşıldı alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzlu_sut -- 7 Şubat 2014; 21:20:17 >
  • takip
  • pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.