Şimdi Ara

LG 37LC51 için UYDU ALICI tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün Bimeks'in KDV bizden kampanyasından LG37LC51 modeli bir LCD TV aldım. Çarşamba günü gelip kuracaklar, yalnız evde şu an Kablolu Yayın var, Bimeks'teki arkadaş uydu alıcı ile daha iyi görüntü alırsın demişti. Sizden ricam ortalama 300 - 500 ytl arası hangi uydu+çanak+LNB v.s almam daha uygun olur. Bu arada uydu alıcı olayında da pek bir bilgi sahibi değilim hem yerli hem yabancı kanalları seyretmek istiyorum, kendiliginden şifre kıran uydu alıcılar var diye de duymuştum. Bilgisi olup paylaşacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

• Bu arada benim aldığım LCD den kullanan varsa yorumlarını benilmle paylaşırsa sevinirim.
  • Sanırım kimse yardım etmeyecek neyse sagolun yine de...
  • eger hd uydu alıcı degılse ıstedıgın benım kendı kullandıgım ve memnun oldugum uydu alıcı goldmaster sat 9850 fta... gayet yerınde bır tercıh cunku gercekten yuksek kalıtelı goruntusu ve kullanım kolaylıgı vede tps kanallarını cozmesı ıle super. dıgerlerı gıbı dandık degıl fıyat ta 150ytl cıvarı alıcı 30+30ytl canak 20ytl lnb kablo vesaire 300 cıvarı toplam tavsıye ederım pısman olmassın....
  • seoul gt5000 tavsiye ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.