Bildirim
LG 40MB27 Full HD 1089 TL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Monitor olmasin bu kumandasi var mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
bende yarın buyuk ekran tv alasım varda nasıl hocam denedınız mı evde ? -
ben TV diye bir şey yazmadım zaten. Ben uydu alıcımı takıp kullanmaya başladım. Bu fiyata satılan bu kalitede 40" full hd başka bir cihaz bulamadım finlux,sunny gibi ürünlerden ayırarak baktım duruma. Zaten fiyatı düşük dahili uydu alıcılı cihazların uydu kalitesini beğenmiyorum (kanal geçiş hızı vb.)
Cihaz ile ayrıca usb takarak film izleyebilirsiniz alt yazıları sorunsuz görüyor ve Türkçe desteği var. Ben kalitesine bayıldım diyebilirim.
Sahibinden ikinci elini 1099 TL ye satıyorlar.
kumandası tabiki var.
Bu hafta sonu teknosa indirim yaptık diye aynı cihazı 1399 TL ye mail atmış bana. Yararlanılması için belirttim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garfiens -- 30 Ocak 2017; 18:11:16 > -
bende uzun zamandir takipteyim bu cihazi anck kanal gecislerindeki gecikme ve netlik konusunda olumsuz yorumlar okudgmdan biraz sogumustum bu konuda szn yorumlarnz nedir acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kanal geçişi nasıl yavaş olabilirki sizin uydu alıcınızın geçiş hızı iyiyse bu direk cihaza yansır 5ms tepkime süresi var ve bence çok güzel.
çok memnunum önemlisi lg kalitesi bunun servisinden tutun kurulumuna kadar ve ekran görüntü kalitesine kadar her şeye yansıyor.
cihazın en güzel tarafı farklı açılardan da sağlıklı görüntü kalitesi sunması. merdiven altı ürünlere karşı f/p 10 üzerinden 9 alır. -
quote:
Orijinalden alıntı: eridim
Monitor olmasin bu kumandasi var mi?
kumandası var mı !!! ne biçim banal bir soru bu ??? -
görüntü kalitesi nasıl 82 ekranmı bumu sizce lg nin
arkadaşlar servis kurmaya geliyormu
82 ekranları kurmaya gelmiyorlarmış
duvara askıda almak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fast-man -- 31 Ocak 2017; 12:55:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: fast-man
görüntü kalitesi nasıl 82 ekranmı bumu sizce lg nin
arkadaşlar servis kurmaya geliyormu
82 ekranları kurmaya gelmiyorlarmış
duvara askıda almak lazım
82 ekran değil 32 inçleri 82 ekran diye geçer. Alan arkadaştan ricam ekrnaın görüntülerini vs konuya ekleyebilir mi ? -
Siz TV yazmamışsınız da Ekran diye birşey de yazmamışsınız başlıkta. Benim gibi herkes TV fiyatına bak diye dalıyor konuya. -
Kim demiş gelmiyor diye, ben 32 inç almıştım gelip kurdular.
Bu cihazda 3D desteği yok heralde?
Gelip kuruyorlar ucretsiz bir sekilde asma aparatibiz varsa ucretsiz bir sekilde duvara da kuruyorlar. Ekran boyutu 40" yani 102 ekran bu fiyata 102 bulmak pek kolay degil. Smart tv ve 3d falan yok bunlari gereksiz bulanlar icin ideal bir cihaz.
Şimdi bu televizyon mu monitör mü? -
1599 tl olmuş şimdi baktım migros -
Ever bende alacaktim 1400 olmuz takipte kalalim dusunce alalim arkadaslar haber verelim vatanda gordum 1200 idi
quote:
Orijinalden alıntı: District7
Şimdi bu televizyon mu monitör mü?
Aslen monitör diyebiliriz. Tv olarak kullanmak için hdmi çıkışlı bir uydu alıcı alarak, tv olarak da kullanabiliriz.
Bu fiyata gayet mantıklı sonuçta lg kalitesi var fiyat uygun olanları paylaşalım arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: hasanaltay80
Bu fiyata gayet mantıklı sonuçta lg kalitesi var fiyat uygun olanları paylaşalım arkadaşlar
100 HZ Mİ -
Bunun 32" olanını Teknosa' dan 550 liraya aldık, memnunuz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Siz TV yazmamışsınız da Ekran diye birşey de yazmamışsınız başlıkta. Benim gibi herkes TV fiyatına bak diye dalıyor konuya.
|
Benzer içerikler
- kazanan akbanklı
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- ccleaner pro key
- tod süper dolu paket
- 5 mbps internet hızı nasıl
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X