Bildirim
LG 42LA640S ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ben kullanıyorum rahatlıkla alabilirsin güzel -
vestel 9 ve 8 serilerinede bakabilirsiniz. 42pf9060 - 42pf8575 -
LG 42LA620S ile farkı sadece 50TL daha pahalı olması ve birazcık boyut farkı, çerceve 640 da biraz daha ince ama gözle bile zor fark ediliyor. 50TL fazla vermeye gerek yok derim -
önerıyormusunuz bu tv yı bende almayı planlıyorum yarın -
quote:
Orijinalden alıntı: AVCI_31
vestel 9 ve 8 serilerinede bakabilirsiniz. 42pf9060 - 42pf8575
sagolasin vestelden bir kere agzim yandi. pek dusunmuyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: by.ulke
LG 42LA620S ile farkı sadece 50TL daha pahalı olması ve birazcık boyut farkı, çerceve 640 da biraz daha ince ama gözle bile zor fark ediliyor. 50TL fazla vermeye gerek yok derim
teknosada baktim, 660 kafama daha cok yatti, biraz daha pahali ama
okudum da cok memenun olan da var 660 alicam galiba -
o fiyata kadar çıkarsan tabikide en doğru seçim. kliksaya bi göz at 200tl daha ucuza mal olur. şimdiden hayırlı olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: otutsar
quote:
Orijinalden alıntı: by.ulke
LG 42LA620S ile farkı sadece 50TL daha pahalı olması ve birazcık boyut farkı, çerceve 640 da biraz daha ince ama gözle bile zor fark ediliyor. 50TL fazla vermeye gerek yok derim
teknosada baktim, 660 kafama daha cok yatti, biraz daha pahali ama
okudum da cok memenun olan da var 660 alicam galiba
bende 660 almayı düşünüyorum. ama NFC ve mac aktarımdan dolayı sanırım LA740 da düşünebilirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X