Şimdi Ara

LG 42LA640S kliksa alındı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lg 42la640s dün sipariş ettim sanırım yarın elimde olur. forumdan bir arkadaş sağolsun %10 indirim şifresi verdi. 1529+10tl kargo ücretine mal oldu ayrıca 100+40 tl word puan ayrıca 41tl avantajxi sayarsak 1359 TL ye falan geldi. Düğünüm ağustos başında fiyat biraz daha düşebilir ama mart ayındaki word kampanyaları bulamayabilirdim.
    Tvnin kanal geçişleri 3sn yeyi buluyor diyorlar, birde 3D çok iyi değilmiş 3D çok kullanan bir insan değilim öyle olsa 47 alırdım başka kötü özelliğini duymadım. ama tv geçişleri gerçekden çok kötü ise geri yollarım. servis kutuyu açarken çok dikkat edeceğim, vidaların üstlerine ve kutuya dikkatlice bakmam gerekli, birde saat ayarlarına bakmam gerekiyormuş nerden bakıldığını bilen varmı?, ayrıca bir kaç renk var ölü pixel var mı yok mu diye bakmam için. flash bellekden direk resimleri açar mı? son olarak avantajx sitelerde % verirken kdv hariç fiyat üzerinde veriyor bu konuda bilgilendirmek istedim. ama mutlaka kullanın derim, adamlar ilgili sorulara hemen cevap veriyorlar.başka tavsiyesi olan varsa memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by.ulke -- 21 Mart 2014; 20:56:51 >

• Hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv bugun kuruldu. kutuyu, bantları, içinden çıkanları vida başlarına kadar inceledim, kurulumu yapan eleman abi kesinlikle müşterinin bilgisi olmadan teşhir koymazlar dedi ne kadar doğru soyler bilmiyorum. tv nin 3D si harika smart güzel, kardeşimde samsung smart var sd aynı görüntü. görüntü kalitesi o parayı hakediyor ama çok şey beklemeyin. servis elemanını gönderdikden sonra ölü pixel olduğunu farkettim kliksayı aradım ürünü beğenmedim iadesini istiyorum dedim. bütün eşyalarıyla kutunun içine aynen koyun gönderin netteki formu doldurun dediler. servis garantiyi başlattı onun sorun olup olmayacağını sormadım. pazartesi ürünü yollayacağım umarım iade yapabilirim.normalde kanuna göre netten alınan bir ürün sebeb belirtmeksizin 1 hafta içerisinde iade edilebiliyor ama pixel garanti kapsamında değil nasıl olacak bilmiyorum. servis elemanı abi ocakdan bu yana bu 2. dedi ayda 40a kakın tv kuruyoruz senin şansına 6 tane çıkan oldu değiştirmediler dedi. ben ne alacak olsam çok araştırırm hpde beni bulur dedim. bakalım ürünü gönderdikden sonra anlaşılacak. tvye çok para vermeyin arkadaşlar 42'' oturma odası için ideal 400hzler hikaye. tekno marketlerdeki görüntülere aldanmayın. çok para vereceğiniz üründe boyut aynıysa sadece kanal geçişleri hızlı olur. gelişmelerle çok yakında birlikde olmak dileğiyle:)

• by.ulke kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam.Elektronik işi biraz da şans işi dedikleri bu olsa gerek.

Samsung UE-32F5570 32" bu ürün hakkında yorumunu alabilir miyim?
    hocam avantajıx ı kullanmak ıcın avantajıxın sayfasından klıksaya mı yonlenıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: muvakkit

hocam avantajıx ı kullanmak ıcın avantajıxın sayfasından klıksaya mı yonlenıyorsunuz

aynen öyle, sadece linki tıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Hayırlı olsun hocam.Elektronik işi biraz da şans işi dedikleri bu olsa gerek.

Samsung UE-32F5570 32" bu ürün hakkında yorumunu alabilir miyim?

o model hakkında bilgi sahibi değilim ama madem 32'', neden samsung? 40 üstü için iyi marka eyw ama küçük ekran için daha hesaplı şeylerde bulabilirsin.
    sagolun hocam bi kod da bana lazim
    bir de 660 mi 860 mi alsam deger mi ki 860 a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Oda küçük olduğundan dolayı 32''Samsung tvlerin genel olarak yorumları diye duydum.1000tl civarı bütçe var.
  • Hocam mesela kliksadan alınca kliksanın deposundan mı geliyor ürün yoksa LG distirbütürden mi kurmaya servis i mi çağırıyorsun?
  • Essentiel kullanıcısına yanıt
    2.cisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tvyi bugün kargoya verdim, dünde kliksa ile görüştüm garanti başlasa dahi sorun olmayacağını ürünü gönderebileceğimi söylediler. kliksa müşteri hizmetleri umduğumdan iyi çıktı. 660 860mı derken, kıyaslanacak fiyatta kategoride değiller

http://kiyas.la/tr/televizyon/karsilastir/LG-47LM860V--vs-LG-47LM660S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.