Şimdi Ara

LG 42LA660S yeni model hakkında (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
58.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • son güncellemdeki görüntü kalitesi acaip kötü çizgilenmeler bendede oluyor hafif
  • anlamadıgım konu bu adamlar guncellemeyı test etmıyor mu,zaten hareketlı goruntulerde hafıf bozukluklar vardı en azından bu kadar tıtreme yada cızgılenme yoktu haybeye bozdular tv yı cızgılere bakmaktan ne fılm ne dızı ızleyebılır oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnz_ksk -- 15 Mayıs 2014; 22:14:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dnz_ksk kullanıcısına yanıt
    Bu güncellemeden umutluydum,belki kanal atlama hızı artmıştır diye ama dediklerinize bakılırsa,güncellemeye hiç bulaşmamak gerekiyor.İşin ucunda görüntüden olmak var..
  • hıc bulasma kardesım,yeni guncelleme olursa goruslerımı yazarım buraya ona gore guncellersin

• dnz_ksk kullanıcısına yanıt
    Eyvallah.Çok sağolasın
  • Herkese merhabalar yaklaşık 1 aydır LG 32LA660s modelini kullanıyorum. Teknosa mağazasından 1300tlye aldım. Odamda bilgisayar monitörü ve bağladığım WD LIVE'la film izlemek için kullanıyorum. Ayrıca SONY DAV-DZ330 5.1 Sinema sistemini de HDMI üzerinden bağladım. Genel olarak gayet memnunum. Burada PC üzerinden oyun oynarken input lag oluyor diyen arkadaşlarıma tavsiyem PC'nizi bağladığınız HDMI portuna TV'nizden input aygıtı olarak PC'yi seçmeniz. Bu sayade input lag olmaz ama 60hzde çalışır tvniz. Neyse geleyim asıl soruma. USB port üzerinden tüm ses ve görüntü formatlarını gayet iyi oynatabilen bu televizyonda, internet üzerinden indirdiğim FULL HD 3D filmleri izleyebiliyorum ancak 3D SUBTITLE yazılımıyla hazırladığım altyazıları ( malum normal .srt uzantılı altyazılar 3D modda iç içe geçemiyor karışıyor ) televizyon görmüyor. 3D SUBTITLE'la hazırladığım altyazıyı WD LIVE MEDIAPLAYER'ımla izlemeye devam ediyorum... Ama test ettim LG 32LA660s WD LIVE'dan çok daha iyi ses ve görüntü converterlarına sahip. Ben TV'imdeki USB portu üzerinden 3D filmimi 3D için hazırlanmış bir altyazıyla nasıl izleyebilirim bilen arkadaşlarımın cevabını bekliyorum. Sorusu olan varsa da yardımcı olabilirim şimdiden teşekkürler.

• Bu kanal geçişlerinden şikayet edenler niye ediyor anlamadım.

Uydu digitürk uydunet vs. kullanmıyor musunuz? Kanal geçişi recieverınki ile alakalı değil mi?

Siz hangi kanal geçişinden bahsediyorsunuz?
  • #berk # kullanıcısına yanıt
    Televizyonun kendi uydu alıcısını kullanırken kanal geçiş hızı yaklaşık 3 saniye.Yani çok yavaş.Şikayetimiz bu yüzden
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk7

Televizyonun kendi uydu alıcısını kullanırken kanal geçiş hızı yaklaşık 3 saniye.Yani çok yavaş.Şikayetimiz bu yüzden

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akıllı kumanda ile ilgili yorumlar yapılmış, bence on numara cihaz. kullanımı zor falan değil

hele başka receiver ile kullanacaksanız zaten onun kumandasını kullanıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selocan5

akıllı kumanda ile ilgili yorumlar yapılmış, bence on numara cihaz. kullanımı zor falan değil

hele başka receiver ile kullanacaksanız zaten onun kumandasını kullanıyorsunuz.

Evet ama ogrendikten sonra

• Televizyonu aldigima pismanim. 2 sene evvel aldigim kendinden uydulu televizyonun kanal gecis hizi LG 42la660s den daha hızlıydı. Televizyon izlerken sinirleniyorum. Inanmayanlar sikayetvar.com'a baksin:

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2007755/lg-televizyonumun-kanal-gecisleri-cok-yavas/
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2004547/lg-televizyonumun-kanal-degisim-hizi-cok-yavas/

Urunu aldiktan sonra sikayetimi cagri merkezine (444 6 543) ilettim. Ortalama kanal gecis hizinin 3-4 saniye oldugunu soylediler. Yani, uretici de kanal gecis hizinin yavas oldugunu kabul ediyor. 10 kanal degistirmek istesem 30-40 saniye surecek.

Dual core olmasi Smart TV'ye herhangi bir katkisi olmamis. Smart tv uygulamasi da yavas. startv.com.tr'den Kardes Payi'ni takilmadan izleyemiyorum.

Televizyon izlerken sinirleniyorum. Televizyonu kırıp videosunu youtube'a koyasim geliyor.

• Televizyonu aldigima pismanim. 2 sene evvel aldigim kendinden uydulu televizyonun kanal gecis hizi LG 42la660s den daha hızlıydı. Televizyon izlerken sinirleniyorum. Inanmayanlar sikayetvar.com'a baksin:

http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2007755/lg-televizyonumun-kanal-gecisleri-cok-yavas/
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2004547/lg-televizyonumun-kanal-degisim-hizi-cok-yavas/

Urunu aldiktan sonra sikayetimi cagri merkezine ilettim. Ortalama kanal gecis hizinin 3-4 saniye oldugunu soylediler. Yani, uretici de kanal gecis hizinin yavas oldugunu kabul ediyor. 10 kanal degistirmek istesem 30-40 saniye surecek.

Dual core olmasi Smart TV'ye herhangi bir katkisi olmamis. Smart tv uygulamasi da yavas. startv.com.tr'den Kardes Payi'ni takilmadan izleyemiyorum.

Televizyon izlerken sinirleniyorum. Televizyonu kırıp videosunu youtube'a koyasim geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: halilkarakose

Televizyonu aldigima pismanim. 2 sene evvel aldigim kendinden uydulu televizyonun kanal gecis hizi LG 42la660s den daha hızlıydı. Televizyon izlerken sinirleniyorum. Inanmayanlar sikayetvar.com'a baksin:

Urunu aldiktan sonra sikayetimi cagri merkezine ilettim. Ortalama kanal gecis hizinin 3-4 saniye oldugunu soylediler. Yani, uretici de kanal gecis hizinin yavas oldugunu kabul ediyor. 10 kanal degistirmek istesem 30-40 saniye surecek.

Kanal geçişleri adamı buna zorluyor

Hocam bir de rastgele akıllı kumanda tuşlarına basarken kanal değiştirme icin kaydırma tuşuna basili tuttum düz doğru çizince önceki Prog. Tik işareti yapınca son kullanılanlar bir de aşağı kaydırinca Prog. Listesi yani bir rakam yazıyorsun ekrana o rakamda ki kanal a gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Alperen20-06

quote:

Televizyonu aldigima pismanim. 2 sene evvel aldigim kendinden uydulu televizyonun kanal gecis hizi LG 42la660s den daha hızlıydı. Televizyon izlerken sinirleniyorum. Inanmayanlar sikayetvar.com'a baksin:

Hocam bir de rastgele akıllı kumanda tuşlarına basarken kanal değiştirme icin kaydırma tuşuna basili tuttum düz doğru çizince önceki Prog. Tik işareti yapınca son kullanılanlar bir de aşağı kaydırinca Prog. Listesi yani bir rakam yazıyorsun ekrana o rakamda ki kanal a gidiyor

Evet hocam, el yazısı algilama ozelligi koymuslar ama hic kullanilabilirligini dusunmemisler. Bir televizyonda el yazisi algilama ozelligi aramayabilirim ama seri kanal degistirebilmeli.

Ben akıllı kumandaya da adapte olamadim bu arada. 30 kanal yukari ciktiktan sonra 1. kanala gecmek tam bir eziyet.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alperen20-06

quote:

Evet hocam, el yazısı algilama ozelligi koymuslar ama hic kullanilabilirligini dusunmemisler. Bir televizyonda el yazisi algilama ozelligi aramayabilirim ama seri kanal degistirebilmeli.

Ben akıllı kumandaya da adapte olamadim bu arada. 30 kanal yukari ciktiktan sonra 1. kanala gecmek tam bir eziyet.

Evet televizyon eziyetten başka bir şey değil bir de ben bu tv de ps3 de oynarım demiştim ama o da rezalet maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: yaakops2

Televizyonu yaklaşık 2 haftadır araştırıyorum. 42LM660s ile 42LA660s arasındaki farkı 2013 model olması çift çekirdek (Kutunun üzerinde duelcore yazıyor), tek kumanda vermesi ve kumandadan sesli kontrol, kasa tasarımı ve arkasındaki büyük hopörlör gibi gördüm.

Bir yetkili kanal geçiş süresinin 1.8 saniyeden 1.4 saniyeye düştüğünüde belirtti. Ayrıca açamadığı bir dosya olup olmadığına baktık bulamadık. Başka bir mağazada AVM wifi hattı üzerinden internete girdik , evdeki i5 işlemcili wın modemli bilgisayardan hiç bir fark yoktu. Ayrıca magic kumandaya sesli komut ile donanım haber dedim ve yaklaşık 3,5 saniyede ses, wideo ve web aramasını tamamladı ve donmaksızın gezinebildim.

BMX de hafta sonu 2.299 TL + %10 hediye çeki ve 12 taksit ile satılıyordu. Bu hafta sonu diğer firmalardan indirim atağı bekliyorum.

Donanım haberden bu TV incelemesinide rica ediyorum. Hatta bir mağazada donanım haberden geldiler incelemek için diye öğrendim. En kısa zamanda inceleme rica ediyoruz.

444 6 543 musteri hattini aradim ve kanal gecis hizini sordum. Ortalama 3-4 saniye oldugunu soylediler. Ayrica, kanal gecis hizi 6 saniyenin ustundeyse servis gonderiyorlarmis. Telefon gorusmesinin ses kaydi da var. Isteyen olursa youtube'a koyabilirim.

• Bende geçen sene 42 la 660s ile panasonic 42 et 50e aktif 3d arasında kaldım.Lg de smart kullanımı ve dahili hd uydu alıcısı artısı vardı.Ancak panasoniğin panel kalitesi (800 hz)
    ,made in japan olması ve uygun fiyat artısı vardı.Ps 3 de panasonic muhteşem performans sergiledi burada arkadaşlar la 660s in ps3 te kötü olduğunu paylaşmışlar.
    Ancak panasonic te yeni serilerde pasif 3d ye geçti diyorlar.Lg nin panellerini kullanıyor diyorlar.Yazık olmuş tek kelimeyle ayrıca abimin lg si ekran kartı yakınca iyice soğudum lg den.

• merhaba
    bende smart tv arayışı içindeydim. Fakat bu hafta sonu elektronik marketlerde ki müşteri hizmetleri tüm smart tv ler için internetten film izleme olayında kesintisiz izleyemezsiniz. Bellek yetersiz geldiği için 2-3 kez yeniden girmeniz gerekir dedi.. midem bulandı? bu doğrumu...
  • yenı nesıller var artık :D
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.