Şimdi Ara

LG 42LA660S yeni model hakkında (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
272
Cevap
7
Favori
58.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vallaha bu konulara çok yabancıyım servis geldi evdeki çanağa bağladı kurulumu yaptı gitti :)
  • Dogu-E kullanıcısına yanıt
    dostum lg türkiye garantisi ile aldı isen o sorun ile karşılaşman çok düşük bir olasılık ama paralel ithalat (gittigidiyor, n11 ..vb sitedekiler böle olabilir) ise senin sorunun gibi sorun olabilir keza ülke kodu seçiminde sıkıntı çıkabilir ..

servise para ödemedi isen lg türkiye garantilidir oradan da çıkarabiliriz
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Teknosadan aldık ordan servis numarası verdiler orayı aradık geldiler kurulumu yaptılar servise ücret ödemedik :)
  • Dogu-E kullanıcısına yanıt
    anladım dostum ...evet kanal geçişleri yavaştır bu üründe ...malesef şikayet edilen yanlarından biri zaten ürünün ama ''' uydu alıcı & set top box '' alarak bu sorunu aşarsın .conax ile daha da eziyet çekersin onu belirteyim .
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim dostum yardımın için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 Aydır kullanıyorum bu modeli,

Açamadığı bir video formatıyla karşılaşmadım, tasarımı gayet şık bence, 3D deneyimi beklentilerimin üstünde, xbox oyuncusuyum, Fifa 14 ve GTA 5 oynuyorum, herhangi bir rahatsızlık yaşatmadı. Açıkcası ben çok keyif aldım TV den. Beni tatmin etti. 1750TL ye almıştım.
  • maximreality kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam

Xboxta oyun oynarken konsoldaki ve tvdeki goruntu ayarlarini paylasirmisiniz.Dahili uydu alicidan ozellikle mac yayini seyrederken hareketli goruntulerde titreme oluyor.Ben de fifa 14 ve gta v oynuyorum ama akici degil gibi goruntuler.Bir de asssins creed 4 de denedim onda da lag var gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok araştırdım samsung ve lg arasında gittim geldim bugun Kliksadan 1799 + 100 WP ye LG 42la660S aldım bakalım nasıl çıkıcak.
  • merhaba elimde lg ag-f315 4 lü gözlükler var sahibinden.comdaki ilanımwww.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-sookk-fiyaatt-4-adet-yeni-lg-ag-f315-party-pack-sifir-kutusunda-143872751/detay/
    ayrıca lg ag-f310dp dual play gözlükte mevcuttur onun ilanı:www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-sookk-fiyaatt-2-adet-yeni-lg-ag-f310dp-dual-play-gozluk-sifir-143871833/detay/
    almak isteyenler pm atabilir veya arayabilirler şok kampanya son adetler acele edin pişman olmayın!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: FeMToBeYaZ

Çok araştırdım samsung ve lg arasında gittim geldim bugun Kliksadan 1799 + 100 WP ye LG 42la660S aldım bakalım nasıl çıkıcak.

Sizin aldığınız model 640S olabilir mi? 660s'leri 2000'in altına düştüğünü görmedim biryerde. (paralel ithalat dışında)

http://www.kliksa.com/urun/lg-42la640s-dvb-s-3d-full-hd-smart-led-lcd-tv-4-gozluk/901784019

• quote:

Orijinalden alıntı: ajaxkit

quote:

Orijinalden alıntı: FeMToBeYaZ

Çok araştırdım samsung ve lg arasında gittim geldim bugun Kliksadan 1799 + 100 WP ye LG 42la660S aldım bakalım nasıl çıkıcak.

Sizin aldığınız model 640S olabilir mi? 660s'leri 2000'in altına düştüğünü görmedim biryerde. (paralel ithalat dışında)

http://www.kliksa.com/urun/lg-42la640s-dvb-s-3d-full-hd-smart-led-lcd-tv-4-gozluk/901784019

La660 1798+wp ile satıldı hem kliksa da hemde kliksanın gittigidiyor mağazasında...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi akşamlar arkadaşlar.Bu ay içerisinde evleniyorum daha önce lg lw5500 kullanıyordum.günün teknolojisi ile de gayet memnun kaldım.
    ama akıllı tvler çıktı ve tv işi biraz uzun ömürlü olduğu için akıllı tv almaya karar verdim.
    lg den memnun kaldığım için LG 42LA660S ve LG 42LA640S arasında kaldım aralarında 200 TL lik far var. LG 42LA660S kullanan arkadaşlar oyun gözlüğü ile örneğin araba yarışlarında 2 kişi oynadığında kullananlar kendi ekranlarını tam gördüklerini söylüyorlar.
    Fazla bilmediğim için açıkçası kararsız kaldım bu özelliğinden ötürü LG 42LA660S almam mantıklı mıdır başka ne tür farklılıkları var acaba ? değerli zamanınızı ayırıp yönledirmeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.hayırlı akşamlar...
  • yeni yazlımı yükleyen varmı la47660s için 04.04.05
  • quote:

Orijinalden alıntı: firari 1903

İyi akşamlar arkadaşlar.Bu ay içerisinde evleniyorum daha önce lg lw5500 kullanıyordum.günün teknolojisi ile de gayet memnun kaldım.
    ama akıllı tvler çıktı ve tv işi biraz uzun ömürlü olduğu için akıllı tv almaya karar verdim.
    lg den memnun kaldığım için LG 42LA660S ve LG 42LA640S arasında kaldım aralarında 200 TL lik far var. LG 42LA660S kullanan arkadaşlar oyun gözlüğü ile örneğin araba yarışlarında 2 kişi oynadığında kullananlar kendi ekranlarını tam gördüklerini söylüyorlar.
    Fazla bilmediğim için açıkçası kararsız kaldım bu özelliğinden ötürü LG 42LA660S almam mantıklı mıdır başka ne tür farklılıkları var acaba ? değerli zamanınızı ayırıp yönledirmeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.hayırlı akşamlar...

660 s 400 hz mcı 100 hz orijinal
    2+1 hoparlör
    Ince çerçeve
    Dual play

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşalar bana bu tvnin ayak ölçüsü lazım varmı yardımcı olabilecek
  • merhaba lg dual play veya normal 3d gözlük isteyenler varsa bana pm atabilirler en uygun fiyatlar bizde acele edin..
  • mrb arkadaşlar sizlere bir sorum olacak 3 aydır bu tv yi kullanıyorum. televizyonum ile internete rahat bir şekilde giriyordum ama gündür tv modemi bulamıyor. ağ bağlantısında kablolu veya kablosuz seçeneği bile çıkmadan direk ağa bağlanamıyor diyo. eşim güncelleme yaparken yarıda kalmış ondan olabilir mi acaba? ne yapmalıyım. fabrika ayarlarına dönsem düzelirmi acaba?=
  • Slm arkadaşlar bende LG LA 660 S 47'inçliğini aldım yalnız nasıl türksat yüklerim bilmiyorum,sitede oturuyoruz çatıda kakatlı Multiswitsch var toplam 3 çanak ama hepsinin kabloları ayrı benim daiemde mesela iki odadad uydu girişi var,oturma odasında tüplü tv var arattırıyorum Hotbirt ve Türksat çıkıyor Dijitürkte var ama onun girişi Çatıdaki multiswitschde ayrı olduğu için etkilemiyor,ben salondaki önceden tüplüyle denemiştik yani olay şu hotbirti iptal ettirdim çatıya astra çanağı monte ettirdim ve DisegC artı splitter vasıtasıyla salonda astra artı türksat çıkıyordu,sonra bu lanet Led LG'yi aldım harici uydu alıcım kırıldı dahiliyle yapmaya çalıştım,zaten şu sihirli kumandada başa bela ya neyse uyduya geliyorum tıklıyorum Eutelsat Diji diyor altında Diji+ Türksat diyor onun altındada hiçbiri yazıyor /(birisi anlatmıştı) bende o adamın dediği gibi hiçbirine tıklıyorum Türksat çıkıyor aratsınmı diyor evet diyorum bitince bi bakıyorum Türksat değil bütün Dijitürk kanallarını yüklemiş hele astrayıda buldum ama DisegC ayarlarını bulamadığım için bölemiyorum yani türksata A diyceğiz Astraya B diyeceğiz önceki tüplüde öyle yapmıştık olmuştu bunda kafam hiçbirşeye basmıyor ne yapmam lazım arkadaşlar birde güncellemem güncelmi şöyle yazıyor Donanım versiyonu: 3.02
    Yazılım versiyonu:4.45 ve Yükleme versiyonu 1.09 ???

LG'nin sitesine girdim son güncellemeler 3 küsür felan bendeki 4.45 ohalde bendeki dahamı yüksek ohalde ? üstelik son güncelleme ağustos 2012 yazıyor ?
    Birde bu kendiliğinden güncelleme için internetemi bağlı olması lazım yoksa nasıl bu iş lütfen yardım işi bilen varsa bana buraya yazssın yada PM atsın irtibata geçelim ben Ankara sincandanım lütfen yardım arkadaşlar ????

• s.a arkadaşlar yaklasık 2 haftadır tv yi kullanıyorum arkadaşımdan 3d ve ful hd 1080p filmler aldım formatları mkv ama bazı filmleri acmıyor neden olabilir pcde acıyor.. yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwq12

s.a arkadaşlar yaklasık 2 haftadır tv yi kullanıyorum arkadaşımdan 3d ve ful hd 1080p filmler aldım formatları mkv ama bazı filmleri acmıyor neden olabilir pcde acıyor.. yardımcı olursanız sevinirim..

başka açamayan biri varmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.