Şimdi Ara

LG 42LB580N FULL HD SMART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 LG 42LB580N FULL HD SMART
    Panel ledleri 6 Ay önce değiştirildi. Kutusu duruyor. Garantisi yok. 2015 yılında Teknosadan alındı. Yanında Next HD Minix 2 uydu alıcısı ile verilecektir. Smart özelliği var. Özelliklerini aşağıdaki linkten görebilirsiniz. Yeni TV aldığım için ihtiyaç fazlası haline geldiğinden satıyorum.
    https://www.lg.com/tr/monitor/lg-42LB580N
    LG 42LB580N FULL HD SMART LG 42LB580N FULL HD SMART LG 42LB580N FULL HD SMART LG 42LB580N FULL HD SMART LG 42LB580N FULL HD SMART LG 42LB580N FULL HD SMART
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun, Atakum Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Merhaba 4 sene önceki tv o zaman aldığını fiyat 1500 TL civarıdır 4 sene sonra hem panel değişmiş ve 1800 TL mantiklimi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3al3yl3oY

Merhaba 4 sene önceki tv o zaman aldığını fiyat 1500 TL civarıdır 4 sene sonra hem panel değişmiş ve 1800 TL mantiklimi ?
    Led yerine panel yazmışım, düzelttim. Kusura bakma da fiyatını ben değil piyasa koşulları belirliyor. Ledleri değiştirdiğim televizyoncuya sordum 1600e ver bana diyor. Demek kendi 2000 e satacak. İkinci el sitelerine baktım aynı özellik ve büyüklüktekilerin fiyatı da malum. 5 sene önce alınan Renault clio'yu da aldığımız fiyatın altına satacağımız ekonomik şartlar oluşsun ondan sonra bu yorumu yapın. Almaya niyetiniz yoksa da boş yorum yapmayın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1600 veriyorsa hiç beklemeyin verin gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Öyle yapacam hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.