Şimdi Ara

LG 42LB630V 42 inç Smart Tv (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
9.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Arkadaşlar evinde kablosuz modem kullanan ve android telefonu olanlar için sihirli kumandaya ihtiyaç kalmıyor.
    LG remote programı aynı şekilde sihirli kumanda işlevini görüyor.
  • LG 42LB630 carrefour da bu tv nin V siz olanı var nasıldır arasındaki fark nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaynakci_1979

LG 42LB630 carrefour da bu tv nin V siz olanı var nasıldır arasındaki fark nedir

yok mu v farkını bilen
  • Ben yazayım, gidip aldım carrefourdan; satılan zaten V modeli ve kutu üstünde triple HD engine, WebOS, smart sahre, smart mobile link ve smart sound mode yazıyor ama diğer bazı modellerin kutusunda yazmasına rağmen IPS panel ibaresi yoktu, netten baktım LG resmi sitede IPS panel yazıyor ben de aldım. Ama eski 2009 model samsung LCD nin görüntüleri sanki daha iyiydi ya da henüz bunu öğrenemedik.
  • valla lg alırken düşünün derim ben alali bir sene oldu arıza yaptı servis geldi götürdü sivi teması var dedi garantiye girmiyormuş 600 para istedi bizim sivıyla bitemasımiz olmadı ama maalesef inandiramiyoz daha sonra internette arastirdim bu sorun lg de çok oluyormuş ben çok pisman oldum lg aldigima müşteri hizmetleride lg nin biz servis ne diyorsa ona uyariz diyor olan bize oldu

• Dradis D kullanıcısına yanıt
    Arkadaş aldı 3D var zannetmiş gözlük çıkar kutudan fln demişler.carrefouru şikayet edecek ti

• Arkadaşlar bu hareketli görüntülerde bulutlanma için yapmamız gereken ayar nedir?
    Ciddi şekilde bulutlanma var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.