Şimdi Ara

LG 42lb670V full HD Smart TV 3D tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde belirttiğim televizyon var harici diski tvye bağlıyorum filmi açıyorum filmin içinde hemen hemen her dilin altyazısı var gömülü olarak ordan hangi altyazıyı seçersem seçeyim hep ingilizce oluyor altyazı bunu bi türlü ayarlayamadım bunu nasıl düzeltebilirim ve türkçe karakter sorunu var yorumlarınızı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceyh10

Arkadaşlar elimde belirttiğim televizyon var harici diski tvye bağlıyorum filmi açıyorum filmin içinde hemen hemen her dilin altyazısı var gömülü olarak ordan hangi altyazıyı seçersem seçeyim hep ingilizce oluyor altyazı bunu bi türlü ayarlayamadım bunu nasıl düzeltebilirim ve türkçe karakter sorunu var yorumlarınızı bekliyorum

*.srt dosyalarını bilgisayarınıza atıp bir note pad yardımıyla açın.
    ardından ctrl+h kombinasyonu ile sıkıntılı olabilecek türkçe karakterleri ingilizcede kullanılanları ile değiştirin. örnek: ş,ç,ö,ü,ğ yü s,c,o,u,g yapın.
    ingilizce türkçe sıkıntınızı ortadan kaldırmış olacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: tricore

quote:

Arkadaşlar elimde belirttiğim televizyon var harici diski tvye bağlıyorum filmi açıyorum filmin içinde hemen hemen her dilin altyazısı var gömülü olarak ordan hangi altyazıyı seçersem seçeyim hep ingilizce oluyor altyazı bunu bi türlü ayarlayamadım bunu nasıl düzeltebilirim ve türkçe karakter sorunu var yorumlarınızı bekliyorum

ardından ctrl+h kombinasyonu ile sıkıntılı olabilecek türkçe karakterleri ingilizcede kullanılanları ile değiştirin. örnek: ş,ç,ö,ü,ğ yü s,c,o,u,g yapın.

srt ler direk filmin içine gömük her dilden altyazı var onların hiç birinide açmıyo hangisini yaparsan yap hep ingilizce oluyo filmin altyazısı pcden hdmi la bağlayınca böyle bi sıkıntı kalmıyo ama harddiskle tvye bağlayınca hep ingilizce oluyo

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tricore

quote:

srt ler direk filmin içine gömük her dilden altyazı var onların hiç birinide açmıyo hangisini yaparsan yap hep ingilizce oluyo filmin altyazısı pcden hdmi la bağlayınca böyle bi sıkıntı kalmıyo ama harddiskle tvye bağlayınca hep ingilizce oluyo

bunu yapmanız gerekli.

http://www.youtube.com/watch?v=cDc0jWwUlI8

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.